Schrijf beoordeling

Tosca van den Heuvel

Aantal beoordelingen: 23

 • 03-01-2019 Sylvain Bouwman Bouwman & Veldhuijzen Ik kan geruststellen dat Tosca mijn rechterhand is wat betreft inrichting van Profit bij ons op kantoor. Met heel veel enthousiasme heeft ze ons geholpen met de inrichting van Outsit en Uren/Declaraties. Naast het enthousiasme zet Tosca je ook aan het denken. Waarom doe/wil je iets perse zoals je het altijd deed? Dat werkt heel verfrissend! Bovendien houdt het bij Tosca niet op als ze na een dagje consultancy het pand verlaat. Ook de nazorg is meer dan uitstekend en ze heeft er oprecht plezier in als ze je later weer iets verder op weg kan helpen als je zelf het lef gevonden hebt om te beginnen met 'knutselen' in Profit :-)
 • 28-10-2016 Paul van Leeuwen Lentink de Jonge Accountants Tosca heeft ons geholpen bij de inrichting van workflows. Ze combineert een enorme hoeveelheid Profit-kennis met een doelgerichte aanpak en geeft ondertussen allerlei tips om het nog handiger te maken. Dit allemaal met een enthousiasme waarvan je nóg meer zin krijgt om de processen te verbeteren. Top samenwerking!
 • 05-02-2016 Johan Huisman De Bruijn Adviseurs Samen met Tosca van den Heuvel hebben wij enkele jaren geleden de eerste Outsite website opgezet voor ons accountantskantoor. Het enthousiasme waarmee Tosca de klus klaart is ongekend. Het resultaat was een mooie website waar wij op door zijn gaan bouwen. Ook na deze leuke klus raadpleeg ik nog vaak de kennis bij Tosca. Mailtjes met help!! worden door Tosca vakkundig en enthousiast beantwoord.
 • 08-01-2016 Carla van Es Stichting Fioretti Teylingen Enthousiast, vrolijk en deskundig. Laat zich niet snel van haar stuk brengen. Discussie mogelijk om tot een goed eindresultaat te komen. Heeft een goed netwerk om zich heen. Prettig om mee samen te werken door balans van luchtig en serieus. Harde werker.
 • 04-01-2016 Henri\u00ebtte de Haas 3Masters Opleidingen Tosca hebben we leren kennen als zeer enthousiast, deskundig, bekwaam en oplossingsgericht. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ons laatste project samen was het tot stand brengen van de anonieme inschrijvingen, wat inmiddels een goed werkend geheel is geworden. En niet te vergeten, ze beschikt over de juiste kwaliteiten om jou te helpen verbeteren.
 • 29-12-2015 Mariska van den Bos-Klappe Stichting Trias Jeugdhulp In 2015 heeft Tosca voor ons de Insite ingericht. Het design en lay-out van de site is mooi ingericht en sluit volledig aan op Trias. Ook voor de puntjes op de i staat Tosca op afstand steeds klaar met haar professionele advies. Tosca is een zeer enthousiast persoon en heel prettig om mee samen te werken!
 • 23-12-2015 Pieter Kok Stel & de Gijsel Belastingadviseurs B.V. Tosca is deskundig, praktisch en voelt meteen aan waar de knelpunten zitten. Bij het inrichten van Outsite en onze workflows stelde ze telkens de juiste vragen, waardoor wij ontdekte wat het beste bij ons past. Het werd al snel duidelijk dat onze automatisering met enorme stappen vooruit ging. Dankzij Tosca kunnen we onze klanten nu een mooie en moderne klantenportal bieden, waarmee zij altijd hun hele dossier kunnen inzien.
 • 23-12-2015 Sanne Witten & Johan Ikink FinanceConsult We maken al jaren lang gebruik van AFAS en hebben afgelopen jaar besloten gebruik te gaan maken van InSite en OutSite. Zelf zijn we begonnen met de inrichting van beide portals, maar op een gegeven moment liepen we vast. Tosca heeft ons in dit traject erg prettig begeleidt met haar enthousiasme en inlevingsvermogen. Ze kwam met nieuwe ideeën, voelde o.a. onze wensen en ideeën goed aan, wat leidde tot een prettige samenwerking. Naast de consultant uren is Tosca erg flexibel en altijd bereid om je te helpen en mee te denken. Wij bevelen haar zeker aan!
 • 21-12-2015 Marco Roosendaal Salarisburo.nl Tosca heeft bij ons Insite en Outsite ingericht. Wensen vertaalt ze uitstekend naar de praktijk. Ze is zeer flexibel en laat zich niet snel van haar stuk brengen. Dat vertaalt zich naar een zeer efficiënt implementatietraject. Ook wat betreft design en andere grafische aspecten kan je op haar vertrouwen.
 • 16-04-2015 Nico Sijrier Cedrah Afas is voor mij een nieuwe applicatie. Tosca heeft me twee dagen op sleeptouw genomen door de applicatie heen. Dat ging op een gezellige, prettige en ook zeker leerzame wijze! Veel van opgestoken, wat direct toepasbaar is. Door Tosca krijg je zin op dingen op te gaan pakken! Zeker aan te bevelen
 • 16-02-2015 Justa Reuvekamp Gille Finergie Accountants & Belastingadviseurs Met de implementatie van Outsite heeft Tosca ons vanaf het begin bijgestaan. Tijdens het hele proces konden we op steeds op haar professionele advies rekenen. Door haar enthousiasme heeft ze mij geïnspireerd om Outsite verder te durven ontdekken en waar ik vastliep stond ze steeds met een oplossing klaar zodat ik weer vlot verder kon. Kortom, we hebben de aanweigheid van Tosca in het hele proces zeker als een toegevoegde waarde ervaren!
 • 25-01-2015 Heidi de Bruijn Just4U Administratiekantoor Door haar positieve uitstraling en enthousiasme staat zij haar "mannetje" in de wereld van ICT. Zij heeft ons het laatste zetje kunnen geven om AFAS Outsite echt te laten werken voor ons kantoor. Onwijs bedankt voor je service en inspiratie en wij gaan verder met de Just4U-uitstraling van Outsite.
 • 15-01-2015 Reindert Doorn DOCCO Tosca is een enthousiaste en gedreven expert en zéér goed thuis in In-&Outsite. Ze is in staat om snel te schakelen en sterk servicegericht. In de uitvoering van haar werkzaamheden denkt ze proactief en probleemoplossend mee. Ze geeft gevraagd en ongevraagd handige tips om de platformen effectief in te zetten. Zeker een aanbeveling waardig! Ga zo door!
 • 14-10-2014 Dennis Wildschut M&K Hilversum B.V. Tosca ondersteunt ons met de inrichting van InSite. Ze leeft zich goed in en heeft voor ons kantoor praktische oplossingen aangedragen, die uitstekend voldoen. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Wij zijn dik tevreden!
 • 10-10-2014 Tineke Kempenaar Medicore Tosca begeleidt ons in het opzetten van een OutSite omgeving. Ze heeft een prettige manier van samenwerken, een grote kennis van Profit en gaat op een zeer enthousiaste manier onze meest ingewikkelde wensen te lijf. Ze vindt bijna altijd een manier om wat in Outsite onmogelijk lijkt, toch voor elkaar te krijgen. Omdat ze zelf graag een mooi product in Outsite neer wil zetten, zorgt ze er tegelijk ook voor dat Afas blijft investeren in nieuwe functionaliteiten voor OutSite. Hier profiteren we allemaal van. Mede dankzij Tosca gaan we binnenkort live met een mooie OutSite omgeving.
 • 01-10-2014 Karolien Polman Zinzia Zorggroep Typisch Tosca "Topper, Open, Scherp, Creatief, Aangenaam" Tosca begeleid ons met de inrichting van verschillende modules in Profit waaronder InSite, Workflowmanagement, Verzuim en Werving & Selectie. Haar open, positieve en enthousiaste houding zorgt ervoor dat ze makkelijk medewerkers mee neemt in de ontwikkelingen binnen E-HRM. Tosca beschikt over een grote mate van deskundigheid en is op de hoogte van bestaande en nieuwe functionaliteiten binnen Profit. Tevens heeft ze een hoge handson mentaliteit en een flinke dosis humor waardoor de samenwerking erg prettig verloopt. Tosca is een toegevoegde waarde voor ons en hopen haar voorlopig nog aan ons te verbinden.
 • 22-09-2014 Paul Lettinga Flantua Accountant en adviseurs Tosca is een enthousiaste deskundige Afas partner die bij ons Insite en Outsite vlot en goed heeft ingericht. Onze "vage" wensen heeft ze vertaald naar een mooi eindproduct. Ook de bijhorende functionaliteit zoals workflows staan als een huis.
 • 18-07-2014 Erik van der Linden Alfa Accountants en Adviseurs Tosca is een topconsultant met wie nu bijna een jaar samenwerken voor het inrichten en optimaliseren van onze processen in Profit InSite. Ze is zeer deskundigheid op het gebied van de verschillende Profit producten en heeft een flexibele en constructieve houding in het meedenken en aanreiken van oplossingen. Ze is goed op de hoogte van bestaande en (toekomstige) functionaliteiten en een goede netwerker. Hierdoor hebben wij sneller toegang tot Profit kennis en zijn we effectiever in het inrichten en gebruik van de applicatie. Daarnaast is Tosca een uiterst positief ingesteld, vrolijk en betrokken mens waarmee het prettig samenwerken is. We hopen dat ze - na deze aanbeveling - voldoende tijd voor Alfa in haar agenda kan blijven vrijhouden :)
 • 04-03-2014 Jan-Pieter Vorstelman Visser & Visser Salaris en Advies Tosca heeft ons begeleid met het inrichten van Insite. Wij gebruiken dit als HRM portal voor onze clienten. In dit traject hebben wij Tosca leren kennen als een enthousiaste en gedreven persoon. Zij is een echte Afas fan, met veel kennis van Insite.
 • 20-02-2014 Marco de Jonge Resource Talents BV Tosca combineert enthousiasme met kennis en is daardoor voor iedere klant een meerwaarde. Haar kennisniveau van InSite en OutSite is erg goed, verder luistert zij eerst goed naar de wens van de klant alvorens van start te gaan. In haar werk draagt zij ook nieuwe ideeën aan die een klant weer (creatief) verder brengen
 • 17-02-2014 Hans van der Scheer PlanBee Software Tosca is een enorm gedreven enthousiaste consultant. Zij heeft zeer veel kennis m.b.t. de producten InSite en OutSIte van Afas Profit. Haar typische 'Out of the box' denken zorgt voor creatieve en effectieve oplossingen voor veel vraagstukken. Tosca is van meer dan toegevoegde waarde bij ieder In- OutSite implementatietraject!
 • 14-02-2014 Bart van Asperen Vascom Al enige projecten voor InSite en OutSite samen met Tosca gedaan. Mijn inbreng als webdesigner ligt hoofdzakelijk op het grafische vlak. Tosca weet als InSite en OutSite specialist dit als geen ander te implementeren. Het uiteindelijke resultaat levert vele positieve reacties op. Daarnaast is Tosca gedreven, deskundig en een prettig persoon om mee samen te werken.
 • 03-12-2013 Casper Lammertink Emanaged B.V. Wij hebben meerdere InSite en OutSite trajecten met Tosca uitgevoerd en de passie en het enthousiasme waarmee zij aan een opdracht begint en eindigt is terug te zien in het resultaat. Haar ontwerpen zijn creatief en haar doorzettingsvermogen maakt het mogelijk. Aanrader

Tosca van den Heuvel

Focus 4u B.V. en OutSite 4u B.V. Neem contact op

Over Tosca van den Heuvel

OutSite 4u is 100% AFAS dedicated!

Bij OutSite 4u kun je terecht voor al je vraagstukken met betrekking tot de inrichting en optimalisatie van AFAS / Profit waarbij we ons focussen op InSite en OutSite.

Wij zijn tevens AFAS Accountancy Specialist, een partij die niet alleen technisch, maar ook vakinhoudelijk een waardig sparringpartner is voor branchegenoten. Een partij die uit eigen ervaring weet wat er speelt in de markt en wat de uitdagingen zijn waar deze dynamische groep mee te maken heeft. Een partner die u kan helpen de software zo in te richten en te gebruiken dat deze vóór u gaat werken. http://accountancy.outsite4u.nl

Naast AFAS optimalisatie partner zijn wij ook onderdeel van The Integrators. Een selecte club AFAS Experts die in staat is net even verder te gaan! Wij kunnen dankzij het slimme Nodum framework snelle, veilige, stabiele add-ons maken voor AFAS Profit. Met add-ons van The Integrators kun je niet 100%, maar 120% uit AFAS Profit halen! http://integrate4u.nl

Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd op de inrichting van OutSite en InSite en alle daarbij behorende processen. Wij denken zelfs aan het design van uw site! http://outsite4u.nl/outsite-plus

Onze gecertificeerde AFAS experts werken enkel en alleen met de software van AFAS en wij besteden veel tijd aan training en studie van de software. Hierdoor zijn wij als partner van AFAS altijd up to date en kunnen wij u adviseren indien er nieuwe mogelijkheden zijn die voor uw onderneming interessant kunnen zijn.

Als persoon zelf zie ik geen problemen, slechts uitdagingen! Als je als ondernemend bedrijf in een verandertraject zit en een doorzetter zoekt die iets voor je kan organiseren, daar de verantwoordelijkheid voor durft te nemen op een creatieve en initiatiefrijke manier met een dosis lef, dan ben je bij mij helemaal aan het juiste adres.

Tosca van den Heuvel tosca@outsite4u.nl 06 50 51 41 50

Video

Adres