Schrijf beoordeling

Tim Nitters

Aantal beoordelingen: 6

  • 18-03-2020 Anna Mae Doornbos Stichting Het Groninger Landschap Tim komt al jaren bij ons over de werkvloer en ik hoop dat dit nog jaren zo zal zijn! Hij is als een vis in het water met zowel AFAS als Excel. Tevens heeft hij de communicatieve vaardigheden en het geduld om medewerkers mee te nemen in het proces. Daarnaast kan hij moeiteloos professionaliteit met humor mengen, waardoor het samenwerken aangenaam is. Tim, hier zijn je vijf duimen, wanneer kan ik de fles wijn verwachten...?
  • 17-03-2020 Jorian Broekhuizen Felloo Tim is een vakidioot.... Daag hem maar uit om je processen te automatiseren :)
  • 09-03-2020 Martin Berkhoff Schouwburg & Congrescentrum Orpheus NV Orpheus werkt al jarenlang met HRM van afas. Besloten is om afscheid te nemen van meerdere applicaties en te kiezen voor het totaalpakket ERP van afas. In een korte periode heeft de overgang plaatsgevonden. Tim is vanaf het begin erbij betrokken geweest.Tim is een joviale jongen met veel kennis van Afas. Hij weet goed waar die het over heeft, brengt eigen initiatieven in en kan zich goed inleven in de wensen van de klant. Komt met juiste oplossingen en kan snel schakelen met de diverse kanalen. Kortom alle lof voor Tim.
  • 09-03-2020 Robert van Engelenburg Mirror ITq Tim heb ik in de afgelopen jaren mee mogen maken bij verschillende AFAS implementaties en zie zijn groei van consultant naar een méér dan Senior Consultant als een zeer logisch gevolg van zijn kennis en kwaliteit. Tim weet als geen ander op een snelle en samenwerkende manier het beste uit AFAS Profit te halen. Hij kan op elk niveau binnen een organisatie mee praten en creëert door zijn natuurlijke enthousiasme en humor een goede sfeer. Als je de keuze hebt om de implementatie van AFAS door Tim te laten begeleiden, dan haal je gegarandeerd succes in huis!
  • 02-03-2020 Ine van Oort St. Geldersch Landschap & Kasteelen Tim heeft ons vanaf dat wij begonnen zijn met de inrichting van Profit AFAS op een fantastische wijze geholpen. Tim brengt naast een grote kennis van AFAS ook een brede organisatorische, bedrijfskundige en financiële kennis mee. Op een tactische, rustige wijze brengt Tim deze kennis onder de aandacht. Hij heeft overzicht, is in staat complexe vragen te vertalen naar een inrichting die werkbaar is voor ons. Tim komt met alternatieven als wensen niet gelijk kunnen worden ingericht. Hij is daarnaast een hele fijne persoonlijkheid om mee samen te werken, heeft humor, schakelt goed tussen zijn eigen collega’s en de werkvloer bij ons. Kortom, wij kunnen niet anders dan positief zijn over Tim.
  • 02-03-2020 Sharon Dossantos Verus Binnen onze organisatie hebben wij Afas, in een korte periode, succesvol geïmplementeerd. Wij hebben 5 verschillende applicaties hiermee vervangen. Enorme uitdaging geweest. Tim heeft hierin een zeer belangrijke en positieve rol gespeeld. Hij is een gedreven persoon met een enorme kennis van het pakket. Luistert goed naar de wensen van de organisatie en stelt de juiste vragen om mee verder te kunnen. Denkt mee met bedrijfsprocessen en vertaalt deze door naar de technische inrichting van Afas. Door zijn uitgebreide kennis van het pakket kan Tim snel schakelen en gebruikt hij alle facetten van de applicatie om tot een goed eindresultaat te komen. Buiten zijn inhoudelijke kennis en vaardigheden zien we hem ook heel graag om wie hij is. Hij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, is sympathiek en is zeker in voor een grapje.....kortom ... de perfecte consultant en super om mee samen te werken. Tim, bedankt voor alles. Je bent een topper.

Over Tim Nitters

Tim staat zowel bij DifferIT als bij onze klanten bekend om zijn scherpe analyses. Hij is in staat om complexe bedrijfsprocessen razendsnel te doorzien en in overeenstemming te brengen met de functionaliteit van AFAS Profit. Dit maakt hem echter geen stoffige consultant, integendeel. Mede dankzij zijn geestige opmerkingen en gortdroge humor is Tim een graag geziene gast bij onze klanten.

Tim is geboren en getogen in Groningen. In deze stad heeft hij na het behalen van zijn bachelor ‘International Business and Languages’ ook de master ‘International Business and Management’ aan de Rijksuniversiteit Groningen succesvol afgerond.

Na het behalen van zijn diploma’s is Tim direct als AFAS consultant aan de slag gegaan. Inmiddels heeft hij bijna vijf jaar AFAS ervaring vanuit deze rol, waarvan de laatste twee jaar bij DifferIT. Tim wordt binnen de AFAS wereld gezien als één van de beste consultants die er is. Met name op de onderdelen Financieel, Ordermanagement, Projecten, Abonnementen en CRM is zijn kennis indrukwekkend. Als senior business consultant wordt Tim vooral ingezet om aan het begin van complexe trajecten de lijnen uit te zetten en de uitvoerende consultants aan te sturen.

Tim is nog steeds erg verknocht aan Groningen en heeft hier graag de reisafstand richting de randstad en het oosten van Nederland voor over. Hij woont inmiddels al enkele jaren samen met zijn vriendin in de gezellige binnenstad. In zijn vrije tijd gaat hij hier graag op stap en is hij elke thuiswedstrijd te vinden in het stadion van Groningen waar hij de plaatselijke FC aanmoedigt.

Over DifferIT: Onze naam zegt het al: als het om IT gaat denken en doen wij het anders. Bij DifferIT draait het om maximaal benutten, niet om maximaal investeren. Daarom staat AFAS software altijd centraal in onze dienstverlening. Als gecertificeerd AFAS partner weten we hoe we jou en je organisatie optimaal kunnen laten profiteren van wat AFAS biedt. Daarnaast zijn we bewezen succesvol in het integreren van branche specifieke softwarepakketten met AFAS. Als jonge en energieke organisatie vinden wij een goede samenwerking met onze klanten op de lange termijn het allerbelangrijkst. Wij steken daarom veel tijd en energie in het goed leren kennen van onze klanten en bewegen zo flexibel mogelijk mee wanneer dit van ons gevraagd wordt.

Overige links naar onze website: Homepage >> http://www.differit.nl/ Zakelijke dienstverlening >> http://bit.ly/2nYmJkW Cultuur-Sport-Recreatie >> http://bit.ly/2pcQte7

Adres