Beoordeling: (4.4/5)

Schrijf beoordeling

Teus Bok

Aantal beoordelingen: 8

  • 12-11-2019 Ard de Wilde Marshoek BV Zeer ervaren consultant. Van harte aanbevolen!
  • 20-04-2015 Kees Havelaar Nuac Accountants De samenwerking met Teus is bijzonder prettig. Hij is praktisch ingesteld, zonder onnodige poespas. Zijn kennis van Afas is gigantisch.
  • 22-12-2014 Jeroen Schenk Cure4 Naadloze vertaling van vragen/issues uit de organisatie naar de inrichting van AFAS. Prettig om met Teus samen te werken
  • 03-11-2014 Wim van der Tas CVO Groep Teus is een AFAS expert die zijn brede kennis van AFAS Profit op een duidelijke en rustige manier overbrengt, waardoor er in de communicatie over wensen en mogelijkheden geen ruis ontstaat en er ook goede kennisoverdracht is aan onze applicatiebeheerder. Bij onze scholengroep heeft Teus de workflow AFAS voor het digitaal goedkeuren van facturen ingericht. Verder een koppeling gebouwd vanuit een ander sofwarepakket naar AFAS en nog vele andere vragen opgelost. Ook voor mogelijk toekomstige klussen is de keus voor een consultant voor ons niet moeilijk.
  • 03-06-2014 Paul Lettinga Flantua Accountants en Adviseurs Teus heeft bij ons de koppeling met onze scan en boek software gemaakt dit heeft onze processen op het gebied van administratieve verwerking veel efficiĆ«nter gemaakt, door het feit dat wij met veel verschillende omgevingen werken een complex verhaal, maar het werkt met de inrichting door Teus uitstekend. Ook op het gebied van rapporten heeft Teus een aantal problemen vlotjes opgelost.
  • 28-01-2014 Matei Guttenberg ABS Accountants B.V. Wij zijn een klein accountantskantoor in de regio Rotterdam en zijn met AFAS begonnen voor het registreren van onze uren. Inmiddels gebruiken we verschillende modulen van AFAS en zijn dit nog steeds aan het uitbouwen, in dit traject hebben we een zeer goede steun in Teus gevonden. Teus is een zeer praktische AFAS expert die op basis van een korte en bondige casus in kan spelen op de behoefte van de klant. Ook komt zijn ervaring met accountantskantoren goed van pas bij de dienstverlening aan ons kantoor. Ik kan Teus van harte aanbevelen om u zijn AFAS kennis over te dragen.
  • 24-10-2012 Wijnant Schaap Schaap & Van Dijk Teus heeft ons heel goed geholpen bij het verder optimaliseren van processen vanuit Afas (payroll). Naast de input vanuit onze kant was er zeker sprake van aanvullende informatie, meendenken en meedoen van Teus. Daar komt bij dat er geen sprake was van overschreiding van het budget. Teus weet wat hij kan en wat het ongeveer gaat kosten. Wel zo prettig! Heel goed bevallen.
  • 27-04-2012 Hein Kievit KIBO Accountants & Belastingadviseurs Teus heeft voor ons de accountancy portal (Outsite) ingericht en de workflows geoptimaliseerd. Door zijn jarenlange ervaring met AFAS en de accountancy-branche is het proces zeer soepel gelopen. Wij kunnen Teus bij iedereen aanbevelen.

Over Teus Bok

Door opleiding en werkervaring ben ik in staat om de vertaling te maken van uw bedrijfsprocessen naar IT. Daarbij heb ik de meeste ervaring met administratieve processen, zoals financiƫle, project- en salarisadministratie, en de manier waarop deze processen aangestuurd en bewaakt kunnen worden. Dat zorgt ervoor dat ik met name voor dienstverlenende bedrijven (bijvoorbeeld accountants- en administratiekantoren) een geschikte AFAS Expert ben.

U kunt me inzetten voor inrichting, training of beheer. Ik heb een zeer brede en actuele kennis van de AFAS Profit software. Verder heb ik ook veel ervaring met het ontwikkelen van analyses en rapporten en het opzetten van een professioneel applicatiebeheerproces rondom Profit.

Van 2000 tot 2012 had ik als IT-manager en AFAS- applicatiebeheerder een interne functie. Nu werk ik inmiddels voor een brede klantenkring van accountants- en administratiekantoren en het MKB. Zullen we eens kennismaken?

Adres