Schrijf beoordeling

Steven van Dijk

Nog geen beoordelingen

Over Steven van Dijk

Samen met de klant inrichten is beter dan voor de klant.

Vanuit mijn rol als consultant bij Provisup ben ik betrokken bij implementaties en optimalisaties op diverse vlakken binnen AFAS. Door u bij het proces te betrekken probeer ik enthousiasme te creëren om verder te gaan. Tevens ontwikkelt u zichzelf dan ook met betrekking tot onderhoud en kennis in AFAS.

Door mijn ervaring als boekhouder kan ik goed met u meedenken en kan ik de processen snel oppakken en vertalen naar processen binnen de software.

Mijn expertise ligt vooral op Financieel gebied en de daarmee geïntegreerde modules, Abonnementen, Projecten en Ordermanagement. Ook de fiscale module, waarbij veel Insite en Outsite komt kijken kan ik volledig voor u inrichten. Uiteraard is er voor het management sturing nodig door middel van rapportages en analyses, ook op dit gebied kan ik u goed bijstaan en zorgen voor de juiste informatie.

Heeft u korte vragen die snel opgelost dienen te worden, stel deze dan via ons klantportaal. Daarin sta ik u graag te woord en pak ik de vragen snel op. Hierdoor bent u snel weer op weggeholpen en bespaard u onnodige reis- en consultancykosten.

Adres