Schrijf beoordeling

Sander Vermunt

Nog geen beoordelingen

Over Sander Vermunt

Je kunt bij mij terecht voor AFAS implementaties en optimalisaties; het verzorgen van functioneel beheer; het uitrollen van nieuwe functionaliteiten of het maken van een scan van uw omgeving.

  • Academische achtergrond
  • Snelle, praktische denker
  • Rustige persoonlijkheid

Zolang als ik me kan herinneren ben ik een echte allrounder. Sterk op zowel alfa als bèta. Snel en creatief denken is voor mij een gewoonte, waarbij ik mijn kwaliteiten graag inzet voor het groter goed. Ik heb affiniteit met de mogelijkheden die de hedendaagse technologie ons biedt maar verlies daarbij nooit de menselijke factor, het menselijk gedrag, uit het oog.

Je kunt bij mij terecht voor AFAS implementaties & optimalisaties; een scan van uw omgeving of het uitrollen van nieuwe functionaliteiten; het verzorgen van functioneel beheer. Mijn expertise ligt op HRM/Payroll, InSite & OutSite en applicatiebeheer. Kijk voor een actueel overzicht van mijn opdrachten eens op mijn LinkedIn pagina.

Over IJK

IJK helpt organisaties in de publieke sector om HR-gerelateerde processen efficiënter en overzichtelijker te maken. Wij verzorgen de personeelsadministratie, salarisadministratie en/of financiële administratie op basis van AFAS voor 170 organisaties binnen de (semi)-overheid, onderwijs en zorg & welzijn. Daarnaast bieden wij organisaties ondersteuning en advies via onze eigen AFAS experts, consultants en salarisspecialisten. Met eigen software voegt IJK extra waarde toe aan AFAS als kernsysteem. Zo ontwikkelen wij AFAS procesversnellers waarmee we bepaalde processen in AFAS eenvoudiger en overzichtelijker inrichten. Bijvoorbeeld het eenvoudig registeren en berekenen van zwangerschapsverlof. Rondom specifieke thema's ontwikkelen wij eigen software die rechtstreeks koppelt met AFAS, zoals de VervangingsManager en ons HRM- kennissysteem RAP.

Video

Adres