Beoordeling: (4/5)

Schrijf beoordeling

Robin Timmer

Aantal beoordelingen: 1

  • 29-01-2018 Allard Donker Sport Fryslân Robin heeft een grote rol gespeeld in de ontwikkeling van een portal met de daarbij behorende inrichting. Robin is een harde werker die meedenkt in de oplossing die voor ons het beste is. Hij pakt zaken snel op en heeft een gestructureerde manier van werken zodat je precies weet aan het eind van de dag wat opgeleverd is. De inhoudelijke kennis van AFAS met de plezierige manier van samenwerken maken hem als een goede 'AFAS-collega'. Zo zagen de meeste mensen bij ons Robin al, de collega van Gjald.

Over Robin Timmer

Gjald is AFAS partner en haalt het maximale uit de software van AFAS door mensen, processen en systemen in balans te brengen. Wij doen dit in de zorg, onderwijs, cultuur en dienstverlenende branches.

We zien dat waar automatisering de juiste basis biedt, gevoel, creativiteit en intuïtie het verschil kunnen maken. Dit vraagt om een andere manier van denken en van handelen. Wij begrijpen dit. Daarom kleuren wij rood in het grijs/blauwe landschap van software en automatisering.

Video

Adres