Schrijf beoordeling

Robin Kelder

Aantal beoordelingen: 2

  • 11-02-2019 Peter de Groot UW Robin heeft ons geholpen bij de verdere inrichting van onze HRM processen. Wij hebben de grens van de mogelijkheden van Afas proberen op te zoeken. Robin heeft hierin altijd met zijn enthousiasme meegedacht naar de mogelijkheden en ook de (on)mogelijkheden van Afas goed weten uit te leggen. Hierdoor zijn wij veel competenter geworden om de inrichting zelf te kunnen maken. Zonder de hulp van Robin waren wij nooit zo ver gekomen. Tot slot is Robin een erg prettig persoon om mee samen te werken, persoonlijk en meelevend.
  • 08-02-2019 Saskia Creemers Coen Hagedoorn Bouwgroep Robin heeft ons als Business Consultant erg goed geholpen bij de implementatie van Afas. Robin is in staat goed te luisteren naar de wensen die wij als klant hadden en heeft dit weten te vertalen naar bruikbare processen in het gebruik van Afas. Prettig aan de samenwerking met Robin is dat hij altijd probeert om nét een stapje meer te zetten. "Kan niet" is een antwoord dat hij niet zal geven op door ons uitgesproken wensen tijdens de implementatie. Robin heeft voor onze organisatie mooie en vooruitstrevende oplossingen bedacht.

Over Robin Kelder

Gjald is AFAS partner en haalt het maximale uit de software van AFAS door mensen, processen en systemen in balans te brengen. Wij doen dit in de zorg, onderwijs, cultuur en dienstverlenende branches.

We zien dat waar automatisering de juiste basis biedt, gevoel, creativiteit en intuïtie het verschil kunnen maken. Dit vraagt om een andere manier van denken en van handelen. Wij begrijpen dit. Daarom kleuren wij rood in het grijs/blauwe landschap van software en automatisering.

Mijn specialisaties binnen Gjald:

  • Autorisaties
  • Workflows
  • Werving & Selectie
  • In-, door- en uitstroom

Video

Adres