Schrijf beoordeling

Rob van Bruggen

Aantal beoordelingen: 3

  • 25-06-2014 John van den Berg Payroll Enzo Rob is een echte vakman op het gebied van HRM, Payroll en Financieel. Vrijwel iedere opdracht wordt perfect uitgevoerd en mocht er een probleem zijn, dan wordt dit vakkundig door hem of een andere vakspecialist opgelost. Rob houdt zijn kennis goed bij, waardoor hij in staat is regels en wetgeving op een correcte manier toe te passen. Verder werkt hij snel en nauwkeurig en is het prettig met hem te communiceren!
  • 21-02-2014 Ton van Adrichem De Klerk Binnenbouw b.v. Eind november 2013 is Rob bij ons van start gegaan om Profit HRM/Payroll te implementeren met als doelstelling om medio januari de eerste verloning te doen. Zoals bij zoveel bedrijven wordt deze beslissing pas laat genomen en komt er een behoorlijke druk op de organisatie om het allemaal nog voor elkaar te krijgen. Om een lang verhaal kort te maken: mede dankzij Rob's kennis en vaardigheden waren wij ruim op tijd klaar om de eerste betaling op tijd te kunnen verrichten. Ik heb Rob leren kennen als een echte no-nonsense expert. Hij heeft gedegen kennis van de materie en is daardoor in staat de gebruiker de juiste keuzes te laten maken. Zeker als je zelf bereid bent om tijd te investeren is Rob de juiste persoon om dit soort processen te begeleiden. Je komt er namelijk zelf ook verder mee. Ook was hij flexibel genoeg om tussendoor via de mail nog vragen te beantwoorden zodat wij niet hoefden te wachten op zijn volgende bezoek en tussendoor ook door konden gaan. Uiteindelijk hebben wij, mede dankzij Rob, niet alle geplande consultancy-dagen hoeven te gebruiken.
  • 11-02-2014 Johan Franck PlanBee Software BV Rob (BvB Groep) is een full service salaris en personeels expert pure sang. Met name de oplossingsgerichtheid, eenvoud, toegankelijkheid en service maken Rob en de BvB Groep een uitstekende partner voor elke AFAS-gebruiker die zijn interne bedrijfsprocessen naar het ultieme niveau wil brengen. Maak gewoon eens vrijblijvend een afspraak en je zult verstelt staan wat je nog kunt bereiken (zelfs als je denkt het goed voor elkaar te hebben!)

Rob van Bruggen

BvB Groep Salaris- en P&O diensten B.V Neem contact op

Over Rob van Bruggen

Administratieve processen en verwerkingen met betrekking tot salarissen zijn enorm belangrijk voor de continuïteit van een onderneming. Maar vaak krijgen deze niet de aandacht die nodig is. Zeker als het gaat om het optimaliseren en automatiseren van deze processen. Vakkennis speelt hierbij een grote rol en dat is voor veel ondernemingen niet of nauwelijks meer bij te houden. Maar waarom zou u dat zelf doen in deze krappe arbeidsmarkt als u het ook kan laten verzorgen door specialisten?

De BvB Groep kan u hierbij ondersteuning bieden. De BvB Groep is gespecialiseerd in processen en verwerkingen op het gebied van personeels- en salarisadministratie. Onze specialisten zijn op de hoogte van alle recente wijzigingen in de regelgeving, belastingwetgeving en CAO wijzigingen. Wij hebben jarenlange ervaring met het pakket AFAS Profit. Zelf heb ik ruim 20 jaar ervaring met AFAS Profit in de rol van HRM/Payroll consultant.

Is uw salarisadministrateur tijdelijk niet beschikbaar door vakanties, langdurig verlof of ziekte. Kunt u de vacature maar niet ingevuld krijgen? Geen nood, de BvB Groep lost dit snel voor u op. Wij beschikken over interim medewerkers die zowel op fulltime als parttime basis ingezet kunnen worden. Kijk eens op www.bvbgroep.nl.

Adres