Schrijf beoordeling

Rick Driessen

Nog geen beoordelingen

Over Rick Driessen

ONTDEK HRM PAYROLL AUTOMATISERING WAAR IEDEREEN VROLIJK VAN WORDT

Delta is uw AFAS-partner op het gebied van personeel- en salarisadministraties. Of het nu om implementatie of uitvoering gaat, om advies, extra capaciteit, applicatiebeheer of structureel uitbesteden. Delta heeft de expertise in huis om u te ontzorgen binnen de modules HRM / Payroll & InSite. Als u ERP gebruiker bent ondersteunen we u ook graag met Financieel/Projecten en OutSite.

Wij helpen u uw HR en Payroll processen te stroomlijnen en optimaal gebruik te maken van ESS (employee self service), MSS (management self service) en SSS (Sollicitant Self Service) in combinatie met de E-HRM portal InSite.

Kiezen voor het stroomlijnen van processen met de ERP-software van AFAS is een ding, uw mensen er optimaal gebruik van laten maken een ander! Daarom staan voor ons uw mensen en hun wensen centraal. Want alleen als zij de voordelen van alle mogelijkheden die AFAS hen biedt ervan inzien, gaan ze er optimaal gebruik van maken. Dat scheelt veel handmatig werk en dus ook veel fouten.

Wij geloven dat dit de enige manier is om u goed van dienst te kunnen zijn. Voor nu en voor de toekomst, want naast adviseren, implementeren en optimaliseren is onderhoud van uw systeem key. Verandering is namelijk de enige constante factor.

Om uw organisatie continu up to date te houden zorgen we ervoor dat ondanks (komende)veranderingen in uw organisatie of externe factoren als veranderende wet- en regelgeving uw systemen en dus uw organisatie optimaal blijven functioneren. En mocht u tijdelijk capaciteit missen, dan zorgen we ook nog eens voor specialisten met de broodnodige branchespecifieke kennis die u werk uit handen kunnen nemen. Zo optimaliseren en ontzorgen wij, als gewaardeerd AFAS partner, het gebruik van ERP-software. Daar wordt iedereen, van administrateur tot directeur, vrolijk van. En daar doen we het tenslotte voor. Zullen we kennis maken?

Neem voor een afspraak direct contact op via afas@deltahr.nl of bel 0475-389150.

Wij snappen de wensen van uw mensen! Vanuit onze kantoren in Utrecht en Roermond en AFAS-Experts verspreid per regio bedienen we opdrachtgevers in bedrijfsleven, onderwijs, overheid, zorg en accountancy in heel Nederland. Ook voor structurele uitbesteding / outsourcing van uw personeels- en/of salarisadministratie binnen uw eigen Profit licentie kunt u bij ons terecht.

Video

Adres