Beoordeling: (4.6/5)

Schrijf beoordeling

Rick Driessen

Aantal beoordelingen: 6

  • 15-07-2015 Corry Prijs SVGB kenniscentrum De afgelopen jaren heeft Rick Driessen ons enorm geholpen met de salarisadministratie. Alle door ons gestelde vragen zijn door hem deskundig beantwoord. Eventuele problemen heeft hij met zijn kennis en ervaring altijd op tijd opgelost. Zodoende kunnen wij de salarisadministratie zelfstandig uitvoeren.
  • 18-12-2014 Hans van Loenen SVGB en SH&M Als controller bij SVGB en SH&M heb ik kennis gemaakt met Delta en met Rick Driessen in het bijzonder. Rick is onze steun en toeverlaat geweest bij het inrichten en implementeren van de HRM en Salarisadministratie bij zowel SVGB al SH&M. Beide administratief complexe organisaties.Daarna heeft Rick ons gevraagd ( en soms zelfs ongevraagd!) voorzien van adviezen om de processen nog beter op elkaar af te stemmen en daar waar mogelijk te digitaliseren. Ook het inrichten van de workflow digitaal autoriseren ( via Insite) van inkoopfacturen heeft Rick met kennis van zaken voor ons ingericht. Wij hebben ervoor gekozen om Rick te vragen periodiek bij ons de controles te doen op de ingevoerde en verwerkte salarissen. Ik heb Rick leren kennen als iemand met heel veel vakkennis,maar daarnaast ook inzicht in veel werkprocessen.
  • 15-12-2014 Marian van der Spek Kenniscentrum SH&M Rick Driessen is een uitstekende HRM man. Reageert altijd erg behulpzaam en kundig in zijn werkzaamheden. Wij hebben sinds 2013 zelf de salarisadministratie in beheer in AFAS Profit, maar volledig ondersteund en ingericht met behulp van Rick Driessen. We horen geen klachten van onze collega's die iedere maand op de juiste wijze hun salaris ontvangen.
  • 24-07-2014 Monique van Manen Cegeka Door de fusie moesten er twee salaris administraties aangemaakt worden, een groot aantal medewerkers moesten overgeheveld worden en we hadden te maken met in 1 administratie twee arbeidsvoorwaarden. Rick heeft mij daar uitstekend mee geholpen, kan niet anders zeggen. HIj heeft mij laten zien wat een enorme kennis hij heeft en niet alleen van afas maar ook van alles wat bij salarisadministratie komt kijken. Door krappe deadline heeft hij zelfs een zaterdag bij ons op kantoor gewerkt. Ook na afloop van de samenwertking is hij nog bereid geweest mij met kleine probleempjes te helpen.
  • 24-10-2012 Rob Lammers Edutel Rick heeft ons geholpen in de eerste maanden dat we zelfstandig onze salarisverwerking gingen uitvoeren. Hij heeft ons uistekend geholpen door de verantwoordelijke functionaris te ondersteunen en haar inzicht te geven in de uit te voeren controles en werkwijzen. Daarnaast is Rick van meerwaarde geweest in de inrichting van het systeem. De inzet van Rick heeft mij als verantwoordelijke in ieder geval de rust gegeven dat we de zaken goed op orde hadden en waardoor we op een verantwoorde wijze een grote verandering van outsouring naar zelfstandig PSA hebben gerealiseerd. Momenteel biedt Rick een back-up functie waardoor we altijd kunnen rekenen op een correcte salarisverwerking. Rick is een professionele man, die meedenkt met de klant en daardoor voor ons een meerwaarde is.
  • 16-10-2012 Rens Meesters Handelsonderneming Min B.V. Rick Driessen van Delta Payroll is door ons twee keer ingehuurd. De eerste keer om in Profit HRM eenmalige instellingen in verband met complexe CAO problematiek te verzorgen. De tweede keer om de instellingen voor de digitale pensioenaangifte van Syntrus Achmea te verzorgen. Beide keren waren we na één dag tevreden over het resultaat. Bovendien gaf Rick in de loop van de dag nog meer tips en adviezen voor een optimaal gebruik van HRM.

Over Rick Driessen

ONTDEK HRM PAYROLL AUTOMATISERING WAAR IEDEREEN VROLIJK VAN WORDT

Delta is uw AFAS-partner op het gebied van personeel- en salarisadministraties. Of het nu om implementatie of uitvoering gaat, om advies, extra capaciteit, applicatiebeheer of structureel uitbesteden. Delta heeft de expertise in huis om u te ontzorgen binnen de modules HRM / Payroll & InSite. Als u ERP gebruiker bent ondersteunen we u ook graag met Financieel/Projecten en OutSite.

Wij helpen u uw HR en Payroll processen te stroomlijnen en optimaal gebruik te maken van ESS (employee self service), MSS (management self service) en SSS (Sollicitant Self Service) in combinatie met de E-HRM portal InSite.

Kiezen voor het stroomlijnen van processen met de ERP-software van AFAS is een ding, uw mensen er optimaal gebruik van laten maken een ander! Daarom staan voor ons uw mensen en hun wensen centraal. Want alleen als zij de voordelen van alle mogelijkheden die AFAS hen biedt ervan inzien, gaan ze er optimaal gebruik van maken. Dat scheelt veel handmatig werk en dus ook veel fouten.

Wij geloven dat dit de enige manier is om u goed van dienst te kunnen zijn. Voor nu en voor de toekomst, want naast adviseren, implementeren en optimaliseren is onderhoud van uw systeem key. Verandering is namelijk de enige constante factor.

Om uw organisatie continu up to date te houden zorgen we ervoor dat ondanks (komende)veranderingen in uw organisatie of externe factoren als veranderende wet- en regelgeving uw systemen en dus uw organisatie optimaal blijven functioneren. En mocht u tijdelijk capaciteit missen, dan zorgen we ook nog eens voor specialisten met de broodnodige branchespecifieke kennis die u werk uit handen kunnen nemen. Zo optimaliseren en ontzorgen wij, als gewaardeerd AFAS partner, het gebruik van ERP-software. Daar wordt iedereen, van administrateur tot directeur, vrolijk van. En daar doen we het tenslotte voor. Zullen we kennis maken?

Neem voor een afspraak direct contact op via afas@deltahr.nl of bel 0475-389150.

Wij snappen de wensen van uw mensen! Vanuit onze kantoren in Utrecht en Roermond en AFAS-Experts verspreid per regio bedienen we opdrachtgevers in bedrijfsleven, onderwijs, overheid, zorg en accountancy in heel Nederland. Ook voor structurele uitbesteding / outsourcing van uw personeels- en/of salarisadministratie binnen uw eigen Profit licentie kunt u bij ons terecht.

Video

Adres