Schrijf beoordeling

René Buijs

Aantal beoordelingen: 6

  • 05-01-2015 Carla Wildeboer Stamicarbon BV Rene kent zijn weg goed in AFAS. Hij zet zich ten volste in om onze payroll processen te optimaliseren. Wij kennen hem als een harde werker met wie het prettig samenwerken is.
  • 02-01-2013 Frank Smeets DSM Executive Services René is zeer kundig en creatief in het omgaan met het pakket van AFAS. Hij heeft zich op zeer korte tijd een financiële administratie eigen gemaakt en kan heel goed zelfstandig werken.
  • 31-12-2012 Harrie Rongen DSM Executive Services B.V. De inzet van Rene had betrekking op ondersteuning bij de loonboekhouding en financiele administrattie. Hij is goed bekend met alle facetten van AFAS software en kan snel schakelen tussen loonboekhouding en salarisverwerking/administratie. Snel effectief inzetbaar en goede output. Meerwaarde gebleken in interne overdracht van activiteiten.
  • 30-10-2012 Mark van den Berge / Jan Allewijn Pekaar & Partners René heeft ons goed geholpen bij de overgang van Lopac naar AFAS Profit Payroll. Hij heeft het proces goed begeleid en geïmplementeerd, we konden altijd bij hem terecht voor alle vragen die we destijds hadden. Daarnaast hij ons (de loonafdeling) wegwijs gemaakt in de werkwijze van AFAS Profit Payroll. Mede dankzij hem hebben de klanten op tijd hun salarisberekeningen ontvangen.
  • 18-10-2012 Roel Janssen Bart Janssen Assurantien René heeft in het verleden goede ondersteuning geboden bij alles wat maar met loonverwerking te maken heeft. Geen vraag is te gek en René is ten alle tijden bereid om hulp te bieden.
  • 17-10-2012 Peter Koeman Pekaar & Partners Rene heeft bij ons de migratie van Lopacc naar Afas Profit Payroll begeleid en geïmplementeerd. Dank zij René konden wij tijdig met Payroll aan de slag en kregen onze klanten op tijd hun loonberekeningen en loonstroken.

Over René Buijs

ONTDEK HRM PAYROLL AUTOMATISERING WAAR IEDEREEN VROLIJK VAN WORDT

Delta is uw AFAS-partner op het gebied van personeel- en salarisadministraties. Of het nu om implementatie of uitvoering gaat, om advies, extra capaciteit, applicatiebeheer of structureel uitbesteden. Delta heeft de expertise in huis om u te ontzorgen binnen de modules HRM / Payroll & InSite. Als u ERP gebruiker bent ondersteunen we u ook graag met Financieel/Projecten en OutSite.

Wij helpen u uw HR en Payroll processen te stroomlijnen en optimaal gebruik te maken van ESS (employee self service), MSS (management self service) en SSS (Sollicitant Self Service) in combinatie met de E-HRM portal InSite.

Kiezen voor het stroomlijnen van processen met de ERP-software van AFAS is een ding, uw mensen er optimaal gebruik van laten maken een ander! Daarom staan voor ons uw mensen en hun wensen centraal. Want alleen als zij de voordelen van alle mogelijkheden die AFAS hen biedt ervan inzien, gaan ze er optimaal gebruik van maken. Dat scheelt veel handmatig werk en dus ook veel fouten.

Wij geloven dat dit de enige manier is om u goed van dienst te kunnen zijn. Voor nu en voor de toekomst, want naast adviseren, implementeren en optimaliseren is onderhoud van uw systeem key. Verandering is namelijk de enige constante factor.

Om uw organisatie continu up to date te houden zorgen we ervoor dat ondanks (komende)veranderingen in uw organisatie of externe factoren als veranderende wet- en regelgeving uw systemen en dus uw organisatie optimaal blijven functioneren. En mocht u tijdelijk capaciteit missen, dan zorgen we ook nog eens voor specialisten met de broodnodige branchespecifieke kennis die u werk uit handen kunnen nemen. Zo optimaliseren en ontzorgen wij, als gewaardeerd AFAS partner, het gebruik van ERP-software. Daar wordt iedereen, van administrateur tot directeur, vrolijk van. En daar doen we het tenslotte voor. Zullen we kennis maken?

Neem voor een afspraak direct contact op via afas@deltahr.nl of bel 0475-389150.

Wij snappen de wensen van uw mensen! Vanuit onze kantoren in Utrecht en Roermond en AFAS-Experts verspreid per regio bedienen we opdrachtgevers in bedrijfsleven, onderwijs, overheid, zorg en accountancy in heel Nederland. Ook voor structurele uitbesteding / outsourcing van uw personeels- en/of salarisadministratie binnen uw eigen Profit licentie kunt u bij ons terecht.

Video

Adres