Beoordeling: (5/5)

Schrijf beoordeling

Paul Verberne

Aantal beoordelingen: 11

 • 27-02-2018 Coen Tollenaar Stichting U Centraal "Paul Verberne heeft ons geholpen met de inrichting van logistiek t.b.v. onze Maaltijdservice en helpt ons momenteel met de inrichting van Insite. Het inrichten van het logistieke systeem was een flinke uitdaging maar met Pauls hulp hebben we een goede oplossing kunnen bedenken. Paul is kundig, supersnel bereikbaar en komt met goede oplossingen. Ik kan altijd terecht met vragen die hij dan ook zeer snel beantwoord. Kortom, een goede samenwerking en we zullen graag nog gebruik van Pauls kennis en kunde maken in de toekomst."
 • 27-02-2018 Dries Jennen Noten Voor het verder uitwerken van ons IT systeem hebben we samengewerkt met Paul Verberne. We gebruiken AFAS als basis voor ons klanten- en order beheer. We zijn een dienstverlenend bedrijf waar snelheid van service cruciaal is. Paul heeft zich volledig ingeleefd in onze bedrijfsvoering en op een constructieve manier meegedacht om ons systeem te verbeteren. Hij had ook geen schrik om de huidige opbouw nog eens met een kritische blik te herbekijken. Wij zijn uiterst tevreden over de samenwerking met Paul Verberne!
 • 27-02-2018 Inge Schoonhoven Prospectory B.V. Hospitalitys heeft ons op weg geholpen bij de implementatie van Afas. Paul Verberne heeft veel verstand van zaken en adviseert vakkundig in begrijpelijke taal. Hij begrijpt direct wat je bedoelt en geeft tips en tricks. De inrichting, het maken van een template voor de facturen en het initiele gebruik waren zonder hem niet gelukt, dank daarvoor Paul! Zeker aan te raden om hem te consulteren.
 • 27-02-2018 Hans ter Heijne Rijnbrinkgroep Rijnbrinkgroep is een dienstverlenende organisatie voor de bibliotheken in Gelderland en Overijssel en maakt sinds 2011 gebruik van AFAS Profit. Na implementeren van HRM Payroll voor onszelf en voor onze klanten zijn we in 2012 gestart met verregaande inrichting van de overige Profit modules. Paul is heeft ons in de verschillende in te richten processen uitstekend van advies voorzien en zijn brede kennis verder ingezet in de verschillende implementatie trajecten zowel voor wat betreft Profit Windows als voor InSite. Persoonlijk waardeer ik in het bijzonder zijn service gerichte instelling. Het is prettig samenwerken met Paul.
 • 27-02-2018 Tom Schot Fred Schot Zeilmakerij We gebruikten AFAS al een tijd maar we haalden er veel te weinig uit of we gebruikten het niet op de juiste manier. Maar toen kwamen wij in contact met Paul en dat betekende een flinke ommezwaai binnen het systeem. Zo'n beetje de hele inrichting heeft hij op de schop genomen en daardoor kunnen wij nu alles uit het systeem halen wat wij willen. Paul staat altijd voor je klaar, en je krijgt nooit het gevoel dat je een stomme vraag stelt. Daarom beveel ik hem aan iedereen van harte aan! Tom Schot
 • 27-02-2018 Gerard Alders ProBiblio Medio 2009 kwam ik in contact met Paul bij een bezoek aan Cubiss, een organisatie die net als ProBiblio producten en diensten levert aan bibliotheken. ProBiblio heeft als werkgebied nog de provincies Noord- en Zuid-Holland. Paul was bij Cubiss projectleider voor het implementeren van Profit. Zijn professionele presentatie, vakkundige maar ook begrijpelijke uitleg van het inrichten van en werken met een ERP systeem viel direct op. Ik heb er dan ook geen moment spijt van gehad hem te hebben aangetrokken als projectleider van de implementatie van Profit bij ProBiblio. Zijn passie voor het werk, zijn geduld in het uitleggen, maar ook het zicht blijven houden op het proces zijn ingrediënten die de ware consultant onderscheiden van een softwareverkoper. Ik heb Uitmuntend gegeven om dat ik van nature daarin voorzichtig ben, alles heeft een prijskaartje nietwaar? (geintje)
 • 27-02-2018 Dennis van Schaik ProBiblio Uitstekende ervaringen gehad met Paul bij het implementeren van volledig ERP bij zowel ProBiblio als haar klanten. Paul is is een door de praktijk gevormde en erg praktisch ingestelde projectleider die altijd oog heeft voor de klant. Hij heeft een flexibele instelling en zeer veel ervaring met implementaties van Profit. Hij is daarnaast altijd gericht op vooruitgang en optimalisatie binnen het systeem en de organisatie. Door het continue stellen van de juiste vragen en een gezond kritische blik op werkprocessen haalt hij het beste uit een organisatie gedurende een implementatie naar boven.
 • 27-02-2018 Sandra Haasdijk De Bibliotheek Haarlemmermeer Toen de Vermaat Groep in 2007 besloot om de overstap te maken naar nieuwe administratieve software is Paul Verberne gevraagd dit project te begeleiden en aanbevelingen te geven in de keuze van een pakket dat aansloot op de eisen en wensen van de gebruikers op zowel de financiële administratie, de afdeling sales/marketing en personeelszaken. Op grond hiervan heeft de Vermaat Groep gekozen voor Profit van AFAS. In de aanloop naar de definitieve overgang naar Profit, heeft Paul een aantal trajecten uitgezet die ons enorm hebben geholpen zo vloeiend mogelijk over te stappen, en met succes. Zonder noemenswaardige vertraging kon het werk doorgang vinden. Ook in de periode na de conversie was de nazorg van Paul dusdanig, dat we heel snel vertrouwd zijn geraakt met de nieuwe programmatuur. Met zijn 'tips & tricks' hebben we ook heel snel de weg gevonden in het bouwen van analyses die het maken van diverse rapportages aanzienlijk hebben vergemakkelijkt. Zonder de kennis van Paul zou deze overstap naar alle waarschijnlijkheid niet zo snel en vloeiend hebben plaatsgevonden. Mocht de hulp en expertise van Paul in de toekomst weer wenselijk zijn, zal de Vermaat Groep zeker niet schromen om hem weer contact met hem op te nemen.
 • 27-02-2018 Andre Nees Vermaat Groep B.V. Toen de Vermaat Groep in 2007 besloot om de overstap te maken naar nieuwe administratieve software is Paul Verberne gevraagd dit project te begeleiden en aanbevelingen te geven in de keuze van een pakket dat aansloot op de eisen en wensen van de gebruikers op zowel de financiële administratie, de afdeling sales/marketing en personeelszaken. Op grond hiervan heeft de Vermaat Groep gekozen voor Profit van AFAS. In de aanloop naar de definitieve overgang naar Profit, heeft Paul een aantal trajecten uitgezet die ons enorm hebben geholpen zo vloeiend mogelijk over te stappen, en met succes. Zonder noemenswaardige vertraging kon het werk doorgang vinden. Ook in de periode na de conversie was de nazorg van Paul dusdanig, dat we heel snel vertrouwd zijn geraakt met de nieuwe programmatuur. Met zijn 'tips & tricks' hebben we ook heel snel de weg gevonden in het bouwen van analyses die het maken van diverse rapportages aanzienlijk hebben vergemakkelijkt. Zonder de kennis van Paul zou deze overstap naar alle waarschijnlijkheid niet zo snel en vloeiend hebben plaatsgevonden. Mocht de hulp en expertise van Paul in de toekomst weer wenselijk zijn, zal de Vermaat Groep zeker niet schromen om hem weer contact met hem op te nemen.
 • 27-02-2018 Ronald Mutsaers Cubiss In 2008 heeft Cubiss Paul benaderd voor de inventarisatie van wensen en eisen, en uiteindelijk een keuze voor een ERP-pakket. Hierna is hij als extern projectleider belast met de coördinatie van het implementatietraject van Profit. Paul heeft zich in die hoedanigheid geprofileerd als een klankbord voor het management, maar ook als sparringspartner voor mij als applicatiebeheerder. Hij heeft een echte 'hands-on'-mentaliteit. Daarbij heb ik Paul ervaren als een heel prettig persoon om mee samen te werken. Ronald Mutsaers ERP Applicatiebeheerder
 • 27-02-2018 Koos Jongeling Young Salary Interim Solution Als interim opdracht bij ProBiblio' Waarnemend hoofd HRM diensten, Salaris- en Personeelsadministratie' heb ik met Paul constructief samen gewerkt aan de implementatie van AFAS (ERP) Profit. Paul is een professional met veel kennis van AFAS ERP, klantgericht (Bibliotheken) en zorgt voor oplossingen. Het klant belang staat voor hem bovenaan en verwerkt de belangen gebruikmakend van AFAS Profit binnen 'Shared Sercive Center ProBiblio'. De medewerkers van ProBiblio en aangesloten Bibliothekern krijgen de ruimte zich te ontwikkelen tijdens de implementatie van AFAS Profit. Resultaten die mede door Paul behaald zijn op het gebied van Salaris- en Personeelsadministratie per ingangsdatum 1 januari 2010 : ? Implementatie AFAS Profit, aangepast aan CAO Basisbliotheken ? Salarisverwerking via Profit voor 33 aangesloten zelfstandige Basisbliotheken ? Verbetering van de dienstverlening betreffende personeelsadministratie ? Invoering Employee Self Sevices en Management Self Servirces geeft ProBiblio een concurrerende positie ? Invoering directe doorstroom van gegevens voor de Financiële Administratie en HRM ? Invoering verslaglegging naar externe instanties ( Pensioenfonfs, Arbodienst etc.) Koos Jongeling Young Salary Interim Solution

Over Paul Verberne

Paul heeft zo'n 20 jaar ervaring in implementeren van software systemen waarvan inmiddels 12 jaar met AFAS.

De oorsprong van deze werkzaamheden lag in de hospitality branche waar hij onder de naam "Hospitalitys" jaren heeft gewerkt al zelfstandig project en proces manager.

Inmiddels zijn binnen diverse branches systemen succesvol geïmplementeerd. Van horeca, schoonmaakbranche, facility management, zorg, zakelijke dienstverlening of (semi) overheid. Sinds 2017 is Paul samen gaan werken met Michiel Soepenberg van Premiso en zijn ze samen "Flinker" begonnen.

Flinker staat voor nuchtere, Hollandse aanpak. Van projectmanagement en consultancy bij de implementatie van het systeem tot optimalisatie en dagelijks (functioneel) beheer van de applicatie. Wij zullen daar Flink onze tanden inzetten.

Kan Flinker u ook helpen met een succesvolle implementatie? Neem even contact op met Paul. 0881707000

Adres