Schrijf beoordeling

Niels Rikkink

Nog geen beoordelingen

Over Niels Rikkink

Als je niet weet wat je wilt, maakt het ook niet uit wat je doet. Daarom is in mijn ogen een goede analyse bij aanvang en het in kaart brengen van de wensen, de basis voor het optimaliseren van ieder bedrijfsproces. Een eindresultaat waar de klant echt iets aan heeft, daar word ik enthousiast van en voel ik mij verantwoordelijk voor. Mijn expertise zit vooral in de hoek van Payroll en HR en ervaring met business software.

Mijn specialisaties binnen Forque:

  • AFAS Software
  • Payroll
  • HR

Wij werken bij Forque met succes vanuit een pragmatische aanpak, branche expertise en houden ervan om creatief aan de slag te gaan. Aandacht voor het bedrijf en medewerkers is voor ons ontzettend belangrijk. Het zijn immers de mensen die een organisatie succesvol maken. Wij zijn daarbij niet van de dikke rapporten, maar vooral van de praktische oplossingen. Met onze dienstverlening en oplossingen helpen wij bedrijven om eenvoudig, snel en efficiƫnter te werken.

Forque is gespecialiseerd in de branches automotive, onderwijs, transport&logistiek en kunst & cultuur. Onze klanten bevinden zich zowel in de profit- als in de non-profit sector door heel Nederland.

Forque is een ambitieus en groeiend organisatie- en adviesbureau actief in het realiseren van verbeteringen. Vanuit een gezamenlijk doel met onze klanten optimaliseren wij processen en bedrijfsresultaten door ondersteuning, advies en/of interimdiensten. Wij inventariseren verbeter- en knelpunten, zorgen voor procesoptimalisatie en integratie en benutten daarbij maximaal de software van AFAS.

Video

Adres