Beoordeling: (5/5)

Schrijf beoordeling

Niek Meulenberg

Aantal beoordelingen: 1

  • 16-01-2018 Leonie Berkenbosch De Meerpaal De implementatiefase met Niek is zeer voorspoedig verlopen. Niek denkt mee in oplossingen en denkt niet alleen maar vanuit het systeem. Hij is een volwaardige HR sparringspartner die niet te beroerd is om extra zaken op te pakken. Hij kent en neemt zijn verantwoordelijkheid, maar zoals gezegd doet hij meer dan dat. Hij is een "pro" in zijn vak en een fijn persoon om mee samen te werken. In geval van nood met het systeem, zou ik dan ook het liefst met Niek contact opnemen, gezien het gezamenlijk gelopen traject aangaande implementatie van AFAS.

Over Niek Meulenberg

Onze naam zegt het al: als het om IT gaat denken en doen wij het anders, ‘different’. Bij DifferIT draait het om maximaal benutten, niet om maximaal investeren. Daarom staat AFAS software altijd centraal in onze dienstverlening. Als gecertificeerd AFAS partner weten we hoe we jou en je organisatie optimaal kunnen laten profiteren van wat AFAS biedt. Daarnaast zijn we bewezen succesvol in het integreren van branche specifieke softwarepakketten met AFAS.

Optimale informatie en communicatie zijn essentieel voor een goede bedrijfsvoering en succes. De bedrijfssoftware van AFAS is flexibel en aan te passen voor elke branche. AFAS software heeft oneindig veel mogelijkheden, daar valt vaak veel meer uit te halen. Dat is wat we doen en waar we goed in zijn; zorgen dat AFAS software écht bijdraagt aan een gestroomlijnde bedrijfsvoering. Of je nu al met AFAS software werkt of op het punt van aanschaffen staat, we helpen jou en je organisatie om er het maximale uit te halen. (Meer weten over onze diensten >> http://bit.ly/2obWTWU)

Met ons team van ervaren projectmanagers, gespecialiseerde AFAS Profit business consultants en technisch specialisten kun je rekenen op een deskundige begeleiding van begin tot eind. (Meer weten over ons >> http://bit.ly/2nbHQLn)

Ga ook voor optimaal gebruiksgemak van AFAS software en neem contact met ons op als je: • overweegt om met AFAS te gaan werken • AFAS al gebruikt, maar er meer uit wilt halen • beheer en onderhoud van AFAS beter georganiseerd wilt hebben • AFAS wilt integreren met specifieke (branche)systemen • van een AFAS expert een eerlijke analyse wilt over je huidige inrichting Neem direct contact op via >> http://bit.ly/2nacA3o

Specialisaties: • Profit ERP (Financieel/Projecten/CRM/Sales/InSite/OutSite/Abonnementen) • Profit HRM • Projectmanagement • Zakelijke dienstverlening • Cultuur, sport & recreatie

"Een gezonde bedrijfsvoering die bijdraagt aan het succes van een organisatie en mens staat altijd voorop. AFAS software ontwikkelt en raakt steeds meer de kern van de bedrijfsvoering. Ik heb de overtuiging dat de implementatie een bedrijfskundig inzicht vereist. Het draait om een efficiënte bedrijfsvoering met oog voor de mens; hard op de inhoud, zacht op de relatie! Met mijn uitgebreide kennis die ik in de afgelopen 17 jaar heb opgedaan ben ik in staat om de technische en de bedrijfskundige kant te combineren. Dit draagt bij dat jij als klant een partner hebt die je verder helpt in een succesvolle bedrijfsvoering."

Overige links naar onze website Homepage >> http://www.differit.nl/ Zakelijke dienstverlening >> http://bit.ly/2nYmJkW Cultuur-Sport-Recreatie >> http://bit.ly/2pcQte7

Adres