Beoordeling: (5/5)

Schrijf beoordeling

Michiel Soepenberg

Aantal beoordelingen: 10

 • 27-02-2018 Wilfried Dekker Buisman Warehousing Al geruime tijd komt Michiel bij Buisman over de vloer om de processen, in de volle breedte van het bedrijf, in Afas Profit te stroomlijnen en implementeren. Een grote opdracht die hij met veel succes heeft uitgevoerd. Michiel weet de kern te raken en begrijpt wat nodig is om het proces in te richten. Alle modules worden door Buisman gebruikt en hebben voor Michiel geen geheimen meer. Prima adviseur en consultant en een fijn persoon om mee samen te werken!
 • 27-02-2018 Tim Montulet Vivas Medica BV "Spontaan bezoek resulteert in een spontane oplossing! Top om te zien dat er mensen zijn zoals Michiel die meeleven met de organisatie. Een spontaan bezoek om elkaar bij te praten waarbij een probleem ter spraken komt wordt ad hok omgezet een een werkbare oplossing. Namens de hele organisatie, Michiel bedankt!!"
 • 27-02-2018 Tim Montulet Vivas Medica BV "Door gebruik te maken van connectoren, im- en exports zijn wij in staat om onze dienstverlening uit te breiden zonder hier personeel voor nodig te hebben. Michiel heeft gezorgd voor een knap stukje automatisering die ondersteunt bij onze technische keuringen binnen de verschillende zorginstellingen. Michiel weet waar hij over praat, is op de hoogte van alle mogelijke functionaliteiten, denkt mee en adviseert. Erg prettig in de samenwerking."
 • 27-02-2018 Koen Rippen Progenta Michiel heeft bij ons de implementatie verzorgd en in een later stadium geadviseerd bij het creëeren van workflows, cockpits en signalen. Michiel weet goed de bedrijfsprocessen te doorzien, vraagt door en denkt in oplossingen. Het is erg prettig om met Michiel samen te werken en ik zou iedereen zonder voorbehoud aanraden om Michiel te betrekken bij Afas implementaties/vraagstukken.
 • 27-02-2018 A.J. De Bont Lamers Natuursteen Michiel is een gedreven probleemoplossende adviseur. Is makkelijk in de omgang en begrijpt de problemen en wensen van een klant. Een serieuze en prettige adviseur. Wij kunnen hem aanraden voor Afas implementatie .
 • 27-02-2018 Frans Wilbrink KIM Komeetstaal "Michiel heeft Afas (Logistiek, financieel, CRM,) bij ons geïmplementeerd en begeleid. Zijn rustige, procesgerichte en doordachte benadering heeft ons zeer aangesproken. Michiel kent alle ins en outs van het Afas pakket en is zeer prettig in omgang. Kortom een uitstekend “medewerker” voor ons. Wij zullen zeker nog vaker een beroep op hem doen."
 • 27-02-2018 Jonathan Hoogenboom Pontifexx Michiel weet waar hij over praat en is in staat om mbv een mondelinge schets van een proces deze om te zetten naar de praktijk in AFAS. Hij is kritisch zodat er alleen zaken doorgevoerd worden die lange termijn houdbaar zijn (dus geen makkelijke korte termijn oplossingen). Karaktereigenschappen zijn correct, punktieel, doortastend en prettig in de omgang. Kortom erg tevreden!
 • 27-02-2018 Marc Kohlen Intergarde BV "Michiel heeft bij Intergarde de inrichting van het ERP pakket (financieel, crm, abonnementen, projecten) begeleidt en ons daarbij uitstekend geholpen en geadviseerd. Hij vraagt door om het probleem helder te krijgen, komt met mogelijk oplossingen en alternatieven en houdt rekening met de wensen van de klant. Daarbij overtuigt hij door zijn rustige manier van optreden en doordachte argumenten. In vervolgtrajecten hebben we ook nog een aantal keren een beroep op Michiel gedaan omdat het met hem prettig werken is, hij het probleem snel doorziet, zijn punten helder kan overbrengen en daarnaast een aardige kerel is die de beschikbare uren volledig benut en, als de tijd het toestaat, zelf op zoek gaat naar verbeterpunten. Dat is wat ik graag zie in een adviseur!"
 • 27-02-2018 Mathijn Froeling Demcon Advanced Mechatronics We hebben met Michiel in korte tijd AFAS geimplementeerd op het vlak van financieel, project, logistiek, HRM en CRM. Michiel heeft een zeer waardevolle rol vervuld als consultant. Hij heeft veel kennis, is creatief, verzet veel werk en is een goede adviseur.
 • 27-02-2018 Martijn Veldhuijsen Avalon B.V. "-No nonsens -Pikt zaken snel op -Harde werker; uren worden goed benut -Begrijpt MKB mentaliteit -Zorgt voor draagvlak binnen de organisatie -Procesdenker"
 • NaamMichiel Soepenberg

Over Michiel Soepenberg

Het optimaal beheren van processen is essentieel voor een succesvolle organisatie. Profit van AFAS is een middel om uw primaire en of secundaire processen te stroomlijnen. Michiel Soepenberg van Flinker heeft jarenlange ervaring in het implementeren en optimaliseren van AFAS Profit. Hierdoor zijn wij instaat uw processen te vertalen naar de optimale mogelijkheden binnen Profit. Zodat u meerwaarde krijgt waarvoor u Profit heeft aangeschaft.

Bel 06-34737531 of mail michiel@flinker.nl voor meer informatie.

Adres