Schrijf beoordeling

Michel Verhoeven

Aantal beoordelingen: 8

  • 30-07-2020 Michel Bouwmeester Gladior: Data Driven Digital Marketing Meerdere projecten met Michel samen mogen doen. Michel zit bomvol AFAS kennis en heeft een creatieve kijk op het invullen van optimalisatie vraagstukken. Ga zo door!
  • 29-11-2014 Marleen Teunis van Campen Consulting. Michel is voor ons een betrouwbare partner. Door de goede samenwerking wordt AFAS voor al onze bedrijfsprocessen een succes. Michel Verhoeven draagt voor mij bij aan optimaliseren en realiseren van bedrijfsautomatisering met AFAS. We hebben samen #BETER VERZUIMMANAGEMENT 2.0 met succes gerealiseerd.
  • 11-09-2014 Niels van Ham WhiteVision B.V. Wat in de samenwerking met Michel erg goed gaat is de integratie van ons product (scanning en herkenning) met de workflows (in AFAS) welke Michel weer inricht voor zijn klanten in AFAS Insite. Michel bouwt de workflows in overleg met de klant en de WhiteVision scan-en herkenoplossing sluit hierbij aan. Samengevat: Michel richt de workflows met zijn ruime ervaring in en de WhiteVision zorgt ervoor d.m.v. herkenningstechnieken dat documenten in het juist fiatteringsproces komen in AFAS Insite. Michel heeft naar alle tevreden bij onze klanten workflows rond inkoopfacturen, facilitaire processen, documentmanagement etc. ingericht. Vooral de onderlinge wisselwerking met Michel (en Salure) spreekt ons enorm aan. Over en weer is er 1 op 1 contact omtrent verdere optimalisatie van processen. Dit is ook iets waarbij uiteindelijk AFAS klanten een groot efficiencyvoordeel hebben.
  • 11-06-2011 Ton Driessen gepensioneerd leraar INOS Breda Ik heb vele jaren geleden Michel als leerling op de Clemens Maria Hofbauerschool in Breda in de klas gehad en hem leren kennen als een enthousiaste en werklustige leerling, die steeds streefde naar prima resultaten. Met zijn trotse ouders heb ik nog regelmatig contact. Zij hielden mij op de hoogte van zijn succesvolle carriëre en dan word je als leraar enorm trots, dat een oud-leerling dit allemaal heeft weten te bereiken.
  • 08-06-2011 Bart van Eijck VECIM Michel is een zeer betrokken en gemotiveerde controller. Ik ken hem als docent tijdens mijn MBA studie en hij heeft een gezonde basis gelegd voor de benodigde kennis die mijn organisatie als een spons heeft opgezogen. Hij is in staat om zijn vakken te vertalen naar zijn studenten c.q. cliënten waardoor deze kunnen acteren op basis van betrouwbare Business Information. En, is dat nu net niet hetgeen een goede controller moet kunnen? Na mijn studie heeft Michel het contact onderhouden en mij geholpen met zijn kennis en kunde. Dat ik nu, enkele jaren later, een gezonde financiële basis heb gelegd voor onze groeiplannen komt mede dankzij zijn tips en tricks.
  • 26-05-2011 Miriam Hellemons Politie Zuid-Holland-Zuid Ik ken Michel via mijn vorige werkgever waar we samen een unieke opleiding vorm hebben gegeven die nog steeds succesvol draait. In deze samenwerking bleek zijn professionaliteit, vakkundigheid en veelzijdigheid. Ik heb in die tijd Michel ervaren als zeer deskundig en iemand die zeer toegankelijk is. Voor mij dan ook geen enkele twijfel om Michel te introduceren binnen de politie. Binnen de politie heeft Michel medewerkers van de afdeling P&O en Financien meegenomen in het performance denken. Met een begrijpelijke uitleg nam hij de deelnemers mee naar het formuleren van meetbare resultaten binnen de ?zachte kant?. Door het continue stellen van de juiste vragen, een gezonde kritische blik op de processen en een dosis humor wist Michel op een plezierige wijze een ongelooflijk inzicht te geven.
  • 23-05-2011 Arne van Os van den Abeelen Ergotherapie Nederland Met Michel Verhoeven werken wij inmiddels twee jaar samen. Zijn grote kennis van Afas Profit heeft er toe geleid dat hij voor Ergotherapie Nederland een digitale leeromgeving heeft gecreëerd bjnnen ons systeem. Daarnaast heeft hij zijn grote financiële kennis ingezet om onze (leden)administratie binnen Profit te optimaliseren en workflows te ontwikkelen die ons het werken een stuk makkelijker maken. Michel kan ik iedereen van harte aanbevelen. Kundig, betrokken en integer. En bovendien ook nog eens een uiterst plezierig mens!
  • 20-05-2011 Anita Bosman Pro Education Michel Verhoeven heeft bij Pro Education een project gedaan voor de optimalisatie van processen. Hij heeft ons geholpen bij het bepalen van de impact, het maken van keuzes en het doorvoeren van de verandering. Michel heeft bijgedragen aan het succesvol realiseren van operationele verbeteringen bij Pro Education.

Over Michel Verhoeven

Michel Verhoeven is een AFAS Expert op het gebied van financieel management, procesoptimalisatie en workflows. Daarnaast zijn er brancheoplossingen in onderwijs, zorg, fysiotherapie en dierenartsen.

Video

Adres