Schrijf beoordeling

Michel van Dijk

Aantal beoordelingen: 5

  • 17-04-2015 Maarten Zweekhorst AnylinQ B.V. Michel heeft ons geholpen AFAS verder te implementeren op de gebieden Financieel, Projecten en Logistiek. Dankzij zijn enthousiasme en kennis hebben wij in korte tijd grote stappen vooruit gemaakt en werken we nu met een AFAS-omgeving aangepast aan onze wensen en ideeën.
  • 06-03-2015 Rob Tolstra go2UBL Een zeer gepassioneerd en ter zake kundig persoon. Een voorbeeld voor vele wie opzoek is naar het kantoor voor de toekomst.
  • 01-07-2014 Ruud van den Broek Andersz Zeer vakkundig, professioneel, integer en fantastische adviezen op maat.
  • 30-06-2014 Bart van Asperen Vascom Sinds 2010 werk ik voor mijn boekhouding met Michel van Dijk van Focus 4u. Door Michel z'n enthousiasme en kennis van AFAS software ben ik zelf ook enthousiast geworden. Hierdoor heb ik snel een duidelijk inzicht in mijn financiële situatie. Gedrevenheid, kennis en goed advies op het juiste moment maken van Michel en Focus 4u een zeer betrouwbare partner. Voor nu en voor de toekomst.
  • 19-09-2011 J.A.Hijnen-Samsom FNV Zelfstandigen FNV Zelfstandigen is de belangenbehartiger voor Zelfstandigen zonder personeel in Diensten, Groen, Handel, ICT, Industrie, Vervoer en Zorg . Michel van Dijk is onze externe boekhouder met een excellente inzet en dienstverlening voor onze vereniging en in elk opzicht een kundig en betrouwbaar partner in zaken.

Michel van Dijk

Focus 4u B.V. en OutSite 4u B.V. Neem contact op

Over Michel van Dijk

Gevoel voor ondernemen!

Focus 4u is een vertrouwd dienstverlener in administratie, belastingadvies, personeelszaken en AFAS producten. Zo zijn er meer, zegt u? Ongetwijfeld. Maar wij werken niet alleen met verstand van, maar ook met gevoel voor zaken. Wij kruipen in uw huid. En voelen met al onze aandacht, kennis en inlevingsvermogen met u mee.

Vandaar onze naam: Focus 4u.

Video

Adres