Schrijf beoordeling

Michel Tax

Nog geen beoordelingen

Over Michel Tax

Michel heeft een oprechte passie voor ICT en staat bekend als de technische goeroe binnen DifferIT. Hij is dus niet alleen erg goed thuis binnen de software van AFAS maar weet ook alles van de onderliggende systemen en het cloudplatform van AFAS Software. Michel heeft van nature een erg rustig karakter en is altijd bereid om met je mee te denken wanneer je een beroep doet op zijn expertise.

Na het afronden van zijn master Communication Studies aan de Universiteit van Twente heeft Michel jaren lang ervaring opgedaan als support consultant en projectleider bij verschillende organisaties. Toen hij enkele jaren geleden met AFAS in aanraking kwam was hij direct erg enthousiast over de talloze mogelijkheden binnen dit pakket en wilde hij hier direct alles van weten.

Binnen DifferIT is Michel eerst aan de slag gegaan als applicatiebeheerder. Omdat hij erg snel kennis opdeed maakte hij binnen een jaar al de stap naar business consultant. Vanuit deze rol is hij voornamelijk bezig met het bouwen van rapporten en analyses binnen AFAS software. Andere specialisaties van Michel zijn het bouwen van connectoren en koppelingen tussen AFAS Profit en externe applicaties.

Michel woont samen met zijn vrouw in Twente en samen zijn zij de trotse ouders van een prachtige zoon. In zijn vrije tijd houdt Michel ervan om bezig te zijn met video en fotografie. Als fanatieke mountainbiker is Michel ook regelmatig in de bossen rond Enschede te vinden. Met name op regenachtige dagen vindt hij heerlijk om er op zijn mountainbike op uit te trekken en de strijd aan te binden met de elementen. Dit tot verdriet van zijn vrouw die hem toch liever met zijn fototoestel en zijn zoontje in de weer ziet.

Over DifferIT: Onze naam zegt het al: als het om IT gaat denken en doen wij het anders. Bij DifferIT draait het om maximaal benutten, niet om maximaal investeren. Daarom staat AFAS software altijd centraal in onze dienstverlening. Als gecertificeerd AFAS partner weten we hoe we jou en je organisatie optimaal kunnen laten profiteren van wat AFAS biedt. Daarnaast zijn we bewezen succesvol in het integreren van branche specifieke softwarepakketten met AFAS. Als jonge en energieke organisatie vinden wij een goede samenwerking met onze klanten op de lange termijn het allerbelangrijkst. Wij steken daarom veel tijd en energie in het goed leren kennen van onze klanten en bewegen zo flexibel mogelijk mee wanneer dit van ons gevraagd wordt.

Overige links naar onze website: Homepage >> http://www.differit.nl/ Zakelijke dienstverlening >> http://bit.ly/2nYmJkW Cultuur-Sport-Recreatie >> http://bit.ly/2pcQte7

Adres