Schrijf beoordeling

Matthijs de Haan

Nog geen beoordelingen

Over Matthijs de Haan

Krachten bundelen om samen voor verbetering te zorgen, dat is wat ik belangrijk vind! Om de best mogelijke vertaling te maken van een wens naar een verbeterd proces is openstaan voor vernieuwing, kennis opdoen en delen en putten uit ervaring onmisbaar.

Ik hou me vooral bezig met procesoptimalisatie, AFAS-inrichting en support. Door mijn forensische en klinisch-chemische achtergrond heb ik mijn analytisch vermogen sterk ontwikkeld en werk ik zeer nauwkeurig. Ik geloof er in dat je door vooral de details te bespreken tot de beste resultaten komt en deins er zeker niet voor terug om mijzelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren.

Mijn specialisaties binnen Forque:

  • AFAS Software
  • Support
  • InSite/OutSite

Forque is een ambitieus en groeiend organisatie- en adviesbureau actief in het realiseren van verbeteringen. Vanuit een gezamenlijk doel met onze klanten optimaliseren wij processen en bedrijfsresultaten door ondersteuning, advies en/of interimdiensten. Wij inventariseren verbeter- en knelpunten, zorgen voor procesoptimalisatie en integratie en benutten daarbij maximaal de software van AFAS.

Forque is gespecialiseerd in de automotive, onderwijs, transport&logistiek en kunst & cultuur branche. Onze klanten bevinden zich zowel in de profit- als in de non-profit sector door heel Nederland.

Wij werken bij Forque met succes vanuit een pragmatische aanpak, branche expertise en houden ervan om creatief aan de slag te gaan. Aandacht voor het bedrijf en medewerkers is voor ons ontzettend belangrijk. Het zijn immers de mensen die een organisatie succesvol maken. Wij zijn daarbij niet van de dikke rapporten, maar vooral van de praktische oplossingen. Met onze dienstverlening en oplossingen helpen wij bedrijven om eenvoudig, snel en efficiƫnter te werken.

Video

Adres