Beoordeling: (4.7/5)

Schrijf beoordeling

Martin de Kraker

Aantal beoordelingen: 6

  • 06-01-2018 esther vorstenbosch WCC Development B.V. Martin is een gedreven, deskundig, pragmatisch en positief kritische persoonlijkheid. Hij zoekt altijd de oplossingen die passen bij de klant. Hij is direct, snel, bondig en duidelijk in zijn antwoorden en dat wordt door ons zeer op prijs gesteld. Martin is een aanwinst voor Delta! Ik zou hem zo aannemen :-) Wij hopen nog jaren met hem te werken!
  • 16-02-2015 Jennifer Wegman SOPOH Martin is een deskundige medewerker die snelle en goede hulp biedt! Wij zijn zeer tevreden over zijn werkzaamheden en kennis van afas
  • 13-02-2015 Tamara van de Wijnckel Edudelta Gedreven en deskundige consultant, die met veel inzet en plezier Afas verder ontwikkelt.
  • 12-02-2015 Carla Wildeboer Stamicarbon Martin is voor de HR/Payroll afdeling van Stamicarbon van grote toegevoegde waarde. Als een echte AFAS expert weet hij complexe vraagstukken met betrekking tot de inrichting en optimalisatie van AFAS snel en doeltreffend op te lossen.
  • 15-01-2015 Jos\u00e9 Postmus C. RO Ports Nederland B.V. Martin is een no-nonsense man, die ons iedere keer weer meer ondersteuning geeft als waar we om vragen. Werkt pro-active, denkt mee en vanuit de richtlijnen van onze organisatie. 5 duimen voor Martin !
  • 14-01-2015 Daphne Beerepoot Medux Martin is kritisch en betrokken. Hij heeft veel kennis van Afas en kan out of the box denken waardoor je tot een mooie oplossing kunt komen.

Martin de Kraker

Delta HR & Payroll B.V. Neem contact op

Over Martin de Kraker

ONTDEK HRM PAYROLL AUTOMATISERING WAAR IEDEREEN VROLIJK VAN WORDT

Delta is uw AFAS-partner op het gebied van personeel- en salarisadministraties. Of het nu om implementatie of uitvoering gaat, om advies, extra capaciteit, applicatiebeheer of structureel uitbesteden. Delta heeft de expertise in huis om u te ontzorgen binnen de modules HRM / Payroll & InSite. Als u ERP gebruiker bent ondersteunen we u ook graag met Financieel/Projecten en OutSite.

Wij helpen u uw HR en Payroll processen te stroomlijnen en optimaal gebruik te maken van ESS (employee self service), MSS (management self service) en SSS (Sollicitant Self Service) in combinatie met de E-HRM portal InSite.

Kiezen voor het stroomlijnen van processen met de ERP-software van AFAS is een ding, uw mensen er optimaal gebruik van laten maken een ander! Daarom staan voor ons uw mensen en hun wensen centraal. Want alleen als zij de voordelen van alle mogelijkheden die AFAS hen biedt ervan inzien, gaan ze er optimaal gebruik van maken. Dat scheelt veel handmatig werk en dus ook veel fouten.

Wij geloven dat dit de enige manier is om u goed van dienst te kunnen zijn. Voor nu en voor de toekomst, want naast adviseren, implementeren en optimaliseren is onderhoud van uw systeem key. Verandering is namelijk de enige constante factor.

Om uw organisatie continu up to date te houden zorgen we ervoor dat ondanks (komende)veranderingen in uw organisatie of externe factoren als veranderende wet- en regelgeving uw systemen en dus uw organisatie optimaal blijven functioneren. En mocht u tijdelijk capaciteit missen, dan zorgen we ook nog eens voor specialisten met de broodnodige branchespecifieke kennis die u werk uit handen kunnen nemen. Zo optimaliseren en ontzorgen wij, als gewaardeerd AFAS partner, het gebruik van ERP-software. Daar wordt iedereen, van administrateur tot directeur, vrolijk van. En daar doen we het tenslotte voor. Zullen we kennis maken?

Neem voor een afspraak direct contact op via afas@deltahr.nl of bel 0475-389150.

Wij snappen de wensen van uw mensen! Vanuit onze kantoren in Utrecht en Roermond en AFAS-Experts verspreid per regio bedienen we opdrachtgevers in bedrijfsleven, onderwijs, overheid, zorg en accountancy in heel Nederland. Ook voor structurele uitbesteding / outsourcing van uw personeels- en/of salarisadministratie binnen uw eigen Profit licentie kunt u bij ons terecht.

Video

Adres