Schrijf beoordeling

Mark Holtkamp

Nog geen beoordelingen

Over Mark Holtkamp

Mark is binnen DifferIT één van de zogenaamde spinnen in het web. Vanuit zijn rol als projectleider is hij vanaf het begin tot het einde betrokken bij onze klanten. Vanwege zijn ruime ervaringen als AFAS Consultant kan Mark naast het coördineren van AFAS projecten ook inhoudelijk goed mee praten en op strategisch niveau adviseren. Vanwege zijn open karakter en zijn optimisme is het daarnaast ook nog eens een hele fijne kerel om mee samen te werken.

Mark is opgegroeid in Enschede en heeft de WO opleiding International Business Administration aan de Universiteit Twente succesvol afgerond. Inmiddels is Mark al ruim negen jaar aan het werk en heeft hij bij verschillende bedrijven zowel als klant en als consultant AFAS ervaring opgebouwd. Met name op de onderdelen HRM, InSite, OutSite en Projecten kan hij beschouwd worden als een expert. Inmiddels zet hij deze ervaring al weer bijna twee jaar in bij DifferIT.

In de loop van de jaren is Mark een echte AFAS fan geworden. Het is dan ook geen verrassing dat hij enorm gedreven is om als projectleider het verschil te maken met deze ERP software. Dankzij zijn bedrijfskundige achtergrond is Mark in staat om processen binnen organisaties snel in kaart te brengen en goed te adviseren waar AFAS wel en waar het beter niet ingezet kan worden.

Mark is inmiddels woonachtig in Hengelo. Naast een hele leuke vrouw heeft hij twee prachtige kinderen. Een dochter van drie en een zoon van vijf. In zijn vrije tijd houdt hij van koken, wandelen en trekt hij elke week talloze baantjes in het zwembad. Voor deze laatste bewering steken wij echter onze hand liever niet in het vuur.

Over DifferIT:
Onze naam zegt het al: als het om IT gaat denken en doen wij het anders. Bij DifferIT draait het om maximaal benutten, niet om maximaal investeren. Daarom staat AFAS software altijd centraal in onze dienstverlening. Als gecertificeerd AFAS partner weten we hoe we jou en je organisatie optimaal kunnen laten profiteren van wat AFAS biedt. Daarnaast zijn we bewezen succesvol in het integreren van branche specifieke softwarepakketten met AFAS. Als jonge en energieke organisatie vinden wij een goede samenwerking met onze klanten op de lange termijn het allerbelangrijkst. Wij steken daarom veel tijd en energie in het goed leren kennen van onze klanten en bewegen zo flexibel mogelijk mee wanneer dit van ons gevraagd wordt.

Overige links naar onze website:

Homepage >> http://www.differit.nl/ Zakelijke dienstverlening >> http://bit.ly/2nYmJkW Cultuur-Sport-Recreatie >> http://bit.ly/2pcQte7

Adres