Schrijf beoordeling

Marco Bennes

Nog geen beoordelingen

Over Marco Bennes

Software implementaties en optimalisaties zijn mij niet vreemd. In de rol van (business)consultant en projectleider heb ik deze in grote getale meegemaakt. Het is mijn passie om de daarbij opgedane kennis te delen en zo onze teams en klanten te helpen het maximale uit de AFAS software te halen.

Mijn 10 jaar ervaring met AFAS software komt daarbij goed van pas.

Ik houd mij o.a. bezig met procesinventarisaties, implementaties en optimalisatie, geef demo’s, advies en training.

Wat mij typeert:

  • Passie voor het delen van kennis
  • Zeg wat ik doe en doe wat ik zeg
  • Zet in op duurzame relaties

Over IJK

IJK helpt organisaties in de publieke sector om HR-gerelateerde processen efficiënter en overzichtelijker te maken. Wij verzorgen de personeelsadministratie, salarisadministratie en/of financiële administratie op basis van AFAS voor 170 organisaties binnen de (semi)-overheid, onderwijs en zorg & welzijn.

Daarnaast bieden wij organisaties ondersteuning en advies via onze eigen AFAS experts, consultants en salarisspecialisten. Met eigen software voegt IJK extra waarde toe aan AFAS als kernsysteem. Zo ontwikkelen wij AFAS procesversnellers waarmee we bepaalde processen in AFAS eenvoudiger en overzichtelijker inrichten. Bijvoorbeeld het eenvoudig registeren en berekenen van zwangerschapsverlof. Rondom specifieke thema's ontwikkelen wij eigen software die rechtstreeks koppelt met AFAS, zoals de VervangingsManager en ons HRM- kennissysteem RAP.

Video

Adres