Beoordeling: (4.8/5)

Schrijf beoordeling

Marc Veenendaal

Aantal beoordelingen: 4

  • 08-03-2017 Harry Timmers Sandd BV Marc is een top consultant die voor alle problemen een antwoord heeft en straalt een vertrouwen uit die hij ook waarmaakt. We werken sinds februari 2016 met Marc en onder zijn coördinatie hebben we InSite (mysandd) enorm gebruikersvriendelijk kunnen uitrollen. Uiteraard zijn we nog niet klaar, maar verwachten nog zeker een lange relatie te houden.
  • 08-03-2017 Harry Timmers Sandd BV Marc is een top consultant die voor alle problemen een antwoord heeft en straalt een vertrouwen uit die hij ook waarmaakt. We werken sinds februari 2016 met Marc en onder zijn coördinatie hebben we InSite (mysandd) enorm gebruikersvriendelijk kunnen uitrollen. Uiteraard zijn we nog niet klaar, maar verwachten nog zeker een lange relatie te houden.
  • 13-05-2013 A. Asghedom Int Payroll Marc Veenendaal heb ik als persoon en als collega leren kennen bij VvAA. Hierbij vervulde hij werkzaamheden op HR gebied en is daarnaast ook verantwoordelijk geweest voor de implementatie van Profit. De uitdaging zat in het feit dat de livé-gang halverwege het jaar plaatsvond. In recordtijd is de implementatie (mede) door hem succesvol afgerond. Marc is een intelligente, vrolijke, gedreven jongeman met enorm veel kennis van het HRM/Payroll deel van AFAS. Zaken als verloningen, inrichting en beheer behoren tot zijn expertise en deze beheerst hij perfect. Daarnaast is Marc een persoon die goed en gemakkelijk in de omgang is. Dit in combinatie met zijn ruime kennis en ervaring zorgt ervoor dat hij binnen elke organisatie een toegevoegde waarde is.
  • 25-04-2013 Maria van Rooijen GGzE Marc kennen we al sinds onze implementatie van Profit HRM/Payroll in 2010 bij onze organisatie. Hij heeft ons toen goed geholpen met de conversie van Beaufort naar Profit. Marc werkt snel en heeft veel kennis van HRM processen en Payroll. Hij kan daarin goed adviseren en in no-time analyses opzetten. Recentelijk stonden wij voor de klus om InSite voor onze GGZ instelling met meer dan 2000 medewerkers in te richten. Marc heeft ons enorm goed geholpen met de opzet en inrichting van InSite voor alle medewerkers van GGzE. Marc had goede suggesties voor de opzet en beheersbaarheid. De verschillende alternatieven werden onderzocht, ter beoordeling aan ons voorgelegd en de beste uiteindelijk ook uitgevoerd. Onze ideeën zijn goed meegenomen zodat we erg tevreden zijn over het resultaat. Naast veel kennis van Profit, InSite en het leveren van snelle oplossingen is Marc als persoon erg prettig om mee samen te werken. Hij luistert goed, is pragmatisch ingesteld en blijft ook onder grote druk en hectiek stabiel werken en vindt dat zelfs leuk. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen.

Marc Veenendaal

BvB Groep Salaris- en P&O diensten B.V Neem contact op

Over Marc Veenendaal

Administratieve processen en verwerkingen met betrekking tot salarissen zijn enorm belangrijk voor de continuïteit van een onderneming. Maar vaak krijgen deze niet de aandacht die nodig is. Zeker als het gaat om het optimaliseren en automatiseren van deze processen. Vakkennis speelt hierbij een grote rol en dat is voor veel ondernemingen niet of nauwelijks meer bij te houden. Maar waarom zou u dat zelf doen in deze krappe arbeidsmarkt als u het ook kan laten verzorgen door specialisten?

De BvB Groep kan u hierbij ondersteuning bieden. De BvB Groep is gespecialiseerd in processen en verwerkingen op het gebied van personeels- en salarisadministratie. Onze specialisten zijn op de hoogte van alle recente wijzigingen in de regelgeving, belastingwetgeving en CAO wijzigingen. Wij hebben jarenlange ervaring met het pakket AFAS Profit. Mijn compagnon Rob van Bruggen is geruime tijd in dienst geweest bij AFAS als HRM/Payroll consultants en zelf heb ik ruim 9 jaar ervaring met AFAS Profit in de rol van HRM/Payroll consultant.

Is uw salarisadminstrateur tijdelijk niet beschikbaar door vakanties, langdurig verlof of ziekte. Kunt u de vacature maar niet ingevuld krijgen? Geen nood, de BvB Groep lost dit snel voor u op. Wij beschikken over interim medewerkers die zowel op fulltime als parttime basis ingezet kunnen worden. Kijk eens op www.bvbgroep.nl.

Adres