Schrijf beoordeling

Madelon Sprakel

Nog geen beoordelingen

Over Madelon Sprakel

Een analytische en oplossingsgerichte enthousiasteling, drie eigenschappen die goed bij mij passen. Ik vind het een uitdaging om bestaande bedrijfsprocessen, binnen de gestelde kaders, te optimaliseren met inzet van mensen, gezond verstand en het gebruik van systemen.

Mijn specialisaties binnen Forque:

  • AFAS Software
  • Support
  • Automotive

Mijn motto: “Voor de aanhouder is geen weg onbegaanbaar.”

Wij werken bij Forque met succes vanuit een pragmatische aanpak, branche expertise en houden ervan om creatief aan de slag te gaan. Aandacht voor het bedrijf en medewerkers is voor ons ontzettend belangrijk. Het zijn immers de mensen die een organisatie succesvol maken. Wij zijn daarbij niet van de dikke rapporten, maar vooral van de praktische oplossingen. Met onze dienstverlening en oplossingen helpen wij bedrijven om eenvoudig, snel en efficiënter te werken met AFAS Software.

Forque is gespecialiseerd in de branches automotive, onderwijs, transport&logistiek en kunst & cultuur. Onze klanten bevinden zich zowel in de profit- als in de non-profit sector door heel Nederland.

Forque is een ambitieus en groeiend organisatie- en adviesbureau actief in het realiseren van verbeteringen. Vanuit een gezamenlijk doel met onze klanten optimaliseren wij processen en bedrijfsresultaten door ondersteuning, advies en/of interimdiensten. Wij inventariseren verbeter- en knelpunten, zorgen voor procesoptimalisatie en integratie en benutten daarbij maximaal de software van AFAS.

Video

Adres