Schrijf beoordeling

Maarten van Dril

Aantal beoordelingen: 14

 • 11-05-2016 Reinout van de Wolfshaar NSDSK Maarten is al jaren de vaste consultant van de NSDSK. Hij doet zijn bedrijfsnaam eer aan. Alle Profit producten die AFAS levert (op specifieke payroll looncomponent inrichting na) is Maarten een expert in het werk dat hij levert. Bij ons heeft hij veel automatisch genererende workflows perfect ingericht. Op dit moment zitten wij in de afrondende fase van het inrichten van cursusmanagement in In en OutSite. Het krachtige van Maarten is dat hij het lef heeft om 'Nee' te zeggen tegen projectleiders en/of de stuurgroep, op momenten dat hij constateert dat workflows of andere processen efficiënter ingericht kunnen worden. Eerlijk gezegd kan ik hem niet aan iedereen aanbevelen, want zijn agenda zit altijd al bom en bomvol bij het inplannen van een volgende afspraak.
 • 11-05-2016 Reinout van de Wolfshaar NSDSK Maarten is al jaren de vaste consultant van de NSDSK. Hij doet zijn bedrijfsnaam eer aan. Alle Profit producten die AFAS levert (op specifieke payroll looncomponent inrichting na) is Maarten een expert in het werk dat hij levert. Bij ons heeft hij veel automatisch genererende workflows perfect ingericht. Op dit moment zitten wij in de afrondende fase van het inrichten van cursusmanagement in In en OutSite. Het krachtige van Maarten is dat hij het lef heeft om 'Nee' te zeggen tegen projectleiders en/of de stuurgroep, op momenten dat hij constateert dat workflows of andere processen efficiënter ingericht kunnen worden. Eerlijk gezegd kan ik hem niet aan iedereen aanbevelen, want zijn agenda zit altijd al bom en bomvol bij het inplannen van een volgende afspraak.
 • 04-11-2015 Hetty van Barlingen Bakker van de Kletersteeg - Stoutenburg Wij maken al jaren gebruik van de Afas Software en vanuit het verleden waren HRM /Financieel en CRM / Logistiek ondergebracht in twee omgevingen. Om gebruik te gaan maken van scansoftware was één van de voorwaarden dat het financiële deel ondergebracht moest zijn in de CRM / Logistieke omgeving; Maarten heeft dit project voor ons opgepakt, tot volle tevredenheid voor ons uitgevoerd. Onze financiële administratie is gedurende het boekjaar (inclusief historische gegevens) onderdeel van de CRM / Logistieke omgeving geworden, dankzij Maarten. Dit is allemaal op zeer korte termijn in een beperkt tijdsbestek gerealiseerd. Daar waar mensen vragen hadden over de haalbaarheid mbt samenvoegen van het financiële deel in de CRM / Logistieke omgeving, zag hij mogelijkheden en oplossingen. Maarten denkt mee, overlegt en geeft aan wat de mogelijkheden zijn; weegt samen met opdrachtgever voor- en nadelen af om samen tot een optimaal resultaat te komen. Tussendoor helpt hij ook nog mee op de mogelijkheden binnen het pakket voor de opdrachtgever te optimaliseren. Wij werken inmiddels met de scansoftware, mede door de inspanningen van Maarten. Indien wij in de toekomst expertise mbt Afas software nodig hebben doen we graag weer een beroep op Maarten.
 • 17-04-2015 Marjolijne Verberg NV Schadeverzekering Metaal en Technische Bedrijfstakken Maarten heeft voor onze organisatie het CRM en de opslag van documenten in AFAS Profit geïmplementeerd. Hij heeft dit op zeer vakkundige wijze gedaan. Met Maarten samenwerken is heel prettig omdat hij erg gestructureerd werkt, zijn beloften nakomt en rustig dingen uitlegt. Doordat wij nu werken met AFAS hebben we inmiddels een goed te raadplegen CRM bestand voor wat betreft gegevens van relaties en daarbij behorende dossiers. Een persoonlijke kwaliteit van Maarten is zijn gedrevenheid om samen iets goeds neer te zetten. Wat ons betreft is dat bij NV schade gelukt.
 • 01-04-2015 Louis van Bentum Bakker Wiltink Ik heb samen met Maarten een koppeling tussen Afas Profit en de H2 deegbereiding gemaakt. Maarten heeft hiervoor de basis ontwikkeld, samen met Bakkerij Pater en Bake Five. Het aanpassen en implementeren van deze koppeling bij ons was samen met Maarten daarom ook snel gebeurd. Maarten heeft me van te voren de documentatie toegestuurd, reageerde snel op vragen en heeft in een prettige samenwerking het een en ander geïmplementeerd. Alles is volgens planning verlopen en hij was ook flexibel genoeg om bij het ' live' gaan's ochtend om zes uur hier te zijn. Ik beveel Maarten daarom van harte aan!
 • 02-10-2014 Gertrude Speksnijder CCE Momenteel werkt Stichgting CCE 8 jaar samen met Maarten en naar volle tevredenheid. Het is een relatie voor de lange termijn gebleken. Maarten huur ik in voor als er nieuwe processen binnen onze organisatie geïmplementeerd/geautomatiseerd moeten worden of voor het maken van rapportages waar ik zelf niet uit kom. Voor de rest zijn we geheel zelfredzaam. Dit is waar Maarten naar streeft, dat de klant zelf het onderhoud kan doen en dat de klant ook deze expertise heeft. Maarten is een prettig persoon om mee samen te werken. Hij kan een goede inschatting maken hoelang iets zal duren, hij kan echt spelen (en soms toveren) met AFAS Profit en hij komt altijd zijn afspraken na. Hij denkt mee met de organisatie en kan over het pakket heen denken. Op elk niveau is hij een goede gesprekspartner van de directie tot aan de werkvloer. Onlangs heeft hij InSite geïmplementeerd voor het accorderen van de inkoopfacturen. Hierbij is een koppeling gemaakt met een factuur herkenningssyteem. Hij heeft uitgedacht hoe de koppeling dient te lopen. De leverancier hoefde het alleen nog uit te voeren. Hij ontzorgt je tijdens de implementatie en je bent niet afhankelijk van hem na de implementatie.
 • 30-06-2014 Jarik Spoelman NCOD Ik heb als functioneel applicatiebeheerder met Maarten en andere projectleden de inrichting van de ERP suite van AFAS incl. Insite bij de NCOD vormgegeven vanaf najaar 2012. Ik heb hem leren kennen als een prettige persoon en een gedegen AFAS-expert die het pakket van binnen en buiten kent en daardoor precies weet wat wel en niet kan. Hij heeft een efficiënte manier van werken en weet een goede inschatting te maken van de hoeveelheid werk die komt kijken bij de inrichting van AFAS.
 • 07-05-2014 Linda Van Huffel International Car Operators Maarten is ondertussen een gevestigde waarde als consultant binnen ons HR departement. Wij zullen hem verder blijven inschakelen voor alle nieuwe projecten binnen HRM Profit.
 • 09-04-2014 Jur Alberti Werkgeversinstituut Aangezien WGI graag alle mogelijkheden van Profit wil benutten, werken wij nauw samen met de consultants van AFAS. Na interne overplaatsing van onze vorige ERP consultant werken wij alweer geruime tijd samen met Maarten. Het was opvallend hoe snel Maarten inzicht had in onze, behoorlijk complexe, situatie en inrichting. Daarna heeft hij een waardevolle inbreng gehad in de verdere optimalisatie van ons systeem. Hij beschikt over een brede kennis op automatiseringsgebied en is daarnaast financieel geschoold. Vooral bij lastige boekingsprocessen is dit erg praktisch. Naast het feit dat Maarten een gedreven en betrokken professional is, is hij op persoonlijk vlak erg toegankelijk en open, waardoor het prettig is om met hem samen te werken.
 • 27-03-2014 Martien Schmitz Stichting Eindhovens Protestants Voortgezet Onderwijs Maarten van Dril gaat weg bij Afas; in één woord jammer. Maarten heeft bij ons zijn sporen verdient doordat hij binnen Afas Profit veel maatwerk heeft gemaakt. De financiële rapportage, specifiek gericht op onze organisatie, is hier een voorbeeld van. Wat mij verder bij Maarten altijd fascineerde was de drive om de klant optimaal tot dienst te zijn ofwel hij richt zijn activiteiten zo in dat hij zo effectief mogelijk zijn beschikbare uren bij de klant kan benutten. Dit hangt naar mijn gevoel samen met een grote deskundigheid binnen Afas Profit. Namens de Stichting bedankt voor jouw inspanningen.
 • 19-03-2014 Dick van der Jagt Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Noord-Holland-Noord Maarten heeft ons geholpen bij de implementatie van Profit een aantal jaren geleden. Dankzij zijn deskundige inbreng is de implementatie goed verlopen en konden zonder problemen van start. Dank zij zijn vooruitziende blik zijn er bij de implementatie velden aangebracht die we pas na een paar jaar zijn gaan gebruiken. 2 jaar geleden is hij nog een dag teruggeweest om het digitaliseren van facturen in te richten. Het was prettig om met hem samen te werken.
 • 11-03-2014 Sonja Moioli Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken We werken nu een jaar met profit. De implementatie was goed voorbereid met duidelijke afspraken en verwachtingen. Vanaf de live-gang hebben we eigenlijk geen problemen gehad. Ook als persoon vind ik het fijn om met Maarten samen te werken. Hij heeft veel inhoudelijke kennis, kan zich inleven in wat de klant wil en de vertaalslag maken naar de mogelijkheden in profit.
 • 04-03-2014 Stichting Begeleidingsdienst voor vrijescholen Patricia Veldhuizen Maarten, wij hebben een goede herinnering aan jouw manier van werken. Je verdiepte je volledig in onze organisatie en gaf goede adviezen. Van de consultants die bij ons zijn geweest, vond ik jou de meest vakbekwame!
 • 02-03-2014 Marleen Teunis Van Campen Consulting Van Campen Consulting heeft met Maarten samen een eigen applicatie gerealiseerd. Beter verzuimregisteren is binnen de afas omgeving een wijze van verzuimregisteren die er toe bijdraagt dat elke organisatie 3% verzuim maximaal kan realiseren. Wij hebben met veel plezier samengewerkt met Maarten. Maarten zijn deskundigheid heeft deze applicatie mogelijk gemaakt.

Over Maarten van Dril

Werkt u met AFAS Profit? Loopt u vast in processen - of wilt u die verder optimaliseren? Zodat de software volledig in dienst staat van uw organisatie?

PffP helpt uw processen te vertalen naar de software van AFAS. Het resultaat? Een grotere efficiëntie. Grip op processen. Een beter inzicht in uw organisatie.

Maarten heeft een financiële achtergrond en jarenlange ervaring als consultant bij AFAS. Hij is zeer analytisch, een snelle denker, rustig, open, mensgericht en bevlogen. Maarten krijgt energie van moeilijke vraagstukken. Zijn vrouw en kinderen staan op 1; daarnaast wordt hij gelukkig van hardlopen en reizen.

Benieuwd wat klanten over PffP zeggen. Kijk dan eens op https://www.pffp.nl/klanten.

Video

Adres