Schrijf beoordeling

Maaike van der Sterren

Nog geen beoordelingen

Over Maaike van der Sterren

Ik ga graag de uitdaging aan en stop pas als we een oplossing hebben. Door het uitvoeren van diverse conversies en inrichtingen heb ik veel ervaring opgedaan. Mijn verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid zorgen ervoor dat ik me voor de volle 100% inzet.

Over IJK

IJK helpt organisaties in de publieke sector om HR-gerelateerde processen efficiƫnter en overzichtelijker te maken. Wij verzorgen de personeelsadministratie, salarisadministratie en/of financiƫle administratie op basis van AFAS voor 170 organisaties binnen de (semi)-overheid, onderwijs en zorg & welzijn.

Daarnaast bieden wij organisaties ondersteuning en advies via onze eigen AFAS experts, consultants en salarisspecialisten. Met eigen software voegt IJK extra waarde toe aan AFAS als kernsysteem. Zo ontwikkelen wij AFAS procesversnellers waarmee we bepaalde processen in AFAS eenvoudiger en overzichtelijker inrichten. Bijvoorbeeld het eenvoudig registeren en berekenen van zwangerschapsverlof. Rondom specifieke thema's ontwikkelen wij eigen software die rechtstreeks koppelt met AFAS, zoals de VervangingsManager en ons HRM- kennissysteem RAP.

Video

Adres