Schrijf beoordeling

Luuk von der Möhlen

Aantal beoordelingen: 6

  • 12-12-2014 Louis Appels Thyssenkrupp Nederland Holding BV Thyssenkrupp Nederland Holding BV is op dit moment bezig met de implementatie van een nieuwe werkgever in een bestaande AFAS Profit omgeving, daarbij hebben we hebben we ondersteuning nodig op het niveau van inrichting ” iemand die ver boven de materie staat” De werkzaamheden waar we ondersteuning voor nodig hebben, hebben betrekking op het aanmaken van een nieuwe werkgever in AFAS en alles wat daarmee verband houdt: Luuk heeft ons prima geholpen op het gebied van: •Importeren van en aanmaken en definiëren van de importbestanden m.b.t de tabellen : Arbeidsvoorwaarden, Dienstbetrekking, Functie, verlofsoort, wagenpark, kostenlooncomponent, rekeningschema, salarisverwerkingsplan, urensoort/looncomponent, werkgever kostenplaats,, werkgever parameter etc…. •Aanmaken van rekenregels/parameters •Autorisatie, rollen rechten, inrichten OE’s , Workflows •Omdat er in een omgeving meerdere werkgevers ingericht zijn is het noodzakelijk dat verschillende functionarissen van verschillende bedrijven niet in elkaars data kunnen kijken, deze autorisaties/filters dienen worden ingericht.
  • 04-04-2014 Mari\u00ebtte Weststrate Edudelta Onderwijsgroep Luuk vd Mohlen heeft gedurende de periode december tot half februari Edudelta ondersteund bij de implementatie van AFAS. Hij heeft veel kennis op het gebied van de inrichting van de journaalstructuur, looncomponenten en het maken van rapporten om imports te kunnen doen. Zijn inzet en enthousiasme beoordelen wij als erg positief.
  • 18-03-2014 Jeroen Verhagen BHS Group Luuc heeft me geholpen om nieuwe looncomponenten aan te maken en de journaalstructuur in Afas Profit te optimaliseren. Door zijn veelzijdige kennis was deze klus naar tevredenheid in 1 dag geklaard. Luuc is een spontane en aardige jongen die weet wat hij doet en hij kon zich snel en goed inleven in onze processen.
  • 13-03-2014 Erwin Stienstra Zorgcombinatie Noorderboog Luuk heeft in een korte periode (5 werkdagen) een prima analyse gemaakt op de salarisverwerking. Die analyse, met daarbij adviezen zijn in een verslag gewerkt. Daarnaast heeft Luuk een bestaand overzicht van werkzaamheden binnen de SA, dusdanig bewerkt dat het up to date is, goed bewerkbaar en overzichtelijk. Met zijn adviezen, maar ook met een aantal veranderingen die hij heeft gedaan in de inrichting van Profit, kunnen we mooi slagen maken. Luuk was goed aangesloten bij het team en de wijze van werken. De kosten van inzet, zullen we zeker terug kunnen verdienen. Luuk is een zeer toegankelijk, intelligent en heeft veel verstand van het vak. De topscore ontbreekt, omdat de preciesheid voor wat betreft wat nu welke verandering oplevert in tijd en geld nog wat ontbrak, maar aan de andere kant was de tijd ook wel erg kort om dat als zodanig te kunnen benoemen.
  • 05-03-2014 Ellen Kalkhoven Vitras CMD Ik ben uiterst tevreden over de inzet van Quoratio. Consultant Luuk v/d Mohlen heeft ons ondersteunt bij de migratie naar AFAS. Luuk is verantwoordelijk, mede dankzij zijn inzet en professionaliteit is het project goed geslaagd.
  • 23-10-2013 Dennis Verduin VCSW B.V. Luuk is een perfecte match om AFAS uit te pluizen, wij schakelen hem graag in voor onze klanten. In combinatie met zijn communicatieve vermogen is hij een gewenst profiel voor onze organisatie en de klanten waar wij hem naartoe sturen.

Over Luuk von der Möhlen

Met opdrachtgevers in onder andere de zorg en het onderwijs heeft Luuk al diverse conversietrajecten ondersteund én geleid. Hij is in de afgelopen periode een nog completere salarisprofessional geworden. Hij is dus niet alleen in te zetten bij de opstartfase, maar ook bij herinrichting en optimalisatie.

Bij diverse opdrachtgevers in diverse branches heeft Luuk ondersteuning geboden bij de automatisering van de salarisverwerking. Ook met het inrichten en onderhouden van de koppeling naar de financiële administratie en het urenregistratiesysteem ben je bij Luuk op de juiste plek. Daarnaast kunt u hem inzetten voor het maken van analyses en rapportages op het gebied van HR én financiën.

Luuk bezit het vermogen snel verbanden te leggen en diepgang te creëren in zijn werkzaamheden. Hij is analytisch ingesteld en daardoor in staat om software en systemen snel te doorgronden. Zijn goede communicatieve vaardigheden stellen hem in staat complexe materie begrijpelijk uit te leggen en klanten proactief te adviseren.

Hij is een teamplayer met een sociaal en openhartig karakter. Collega’s waarderen hem om zijn rustige benadering en loyaliteit voor het bedrijf. Zijn vragen zijn doordacht en weloverwogen. Daarentegen gaat Luuk een discussie niet uit de weg en hij voert deze op correcte wijze. Zonder enige twijfel is Luuk voor elke organisatie een meerwaarde.

Over Quoratio

Quoratio is de personeelsintermediair gespecialiseerd in salarisadministratie, zorgadministratie en financiële administratie. Al sinds 2001 jaar zijn wij actief in het opleiden, detacheren en de bemiddeling van talent en het ondersteunen en optimaliseren van de salarisadministratie, zorgadministratie en financiële administratie.

Adres