Schrijf beoordeling

Leo van Klaveren

Nog geen beoordelingen

Over Leo van Klaveren

Ik ben: Bedrijfskundig ICT-er met een GBV-mentaliteit (Gezond Boeren Verstand). Dat betekent dat ik op praktische wijze leiding geef aan projecten en verandertrajecten.

Ik doe: Projectleiding en verandermanagement met een speciale focus op de zorg.

Waarom? ICT is mensenwerk! Het zijn immers juist de mensen die het verschil maken: software is een instrument, een schakel in de keten waarin mensen, stuurinformatie en processen met elkaar zijn verbonden rondom de klant of het ideaal. Dat impliceert dat het inzetten van (nieuwe) software 'iets' betekent voor de gebruikers, de processen en de manier waarop stuur- en kengetallen worden samengesteld. Dit betekent altijd verandering. En het begeleiden van die verandering is mijn specialiteit. Ik kijk integraal, maar met mijn expertise van AFAS en Profit maak ik het verschil.

De zorgsector is de branche waar ik het beste tot mijn recht kom. Mijn kernactiviteiten zijn ondersteuning bij pakketselectie, projectmanagement en business consultancy. Dat betekent dat je me in kunt schakelen voor het:

  • het selectietraject en de implementatie zelf
  • uitdenken, beschrijven en optimaliseren van processen om het heden te borgen (borging),
  • definiĆ«ren en gebruiken van stuurinformatie om toekomstgericht te kunnen werken (sturing)

Kijk op mijn website wat ELKA voor je kan betekenen.

Bij ELKA komen passie & enthousiasme, doorleefde kennis van AFAS,bedrijfskundige kennis, gezond boerenverstand en interesse in mensen bij elkaar. Het resultaat is een doelgerichte, situationeel opgezette en praktische oplossing, naadloos aansluitend bij het product wat je gebruikt en voor alle gebruikers begrijpelijk opgezet en toegepast.

Adres