Schrijf beoordeling

Leo Moonen

Aantal beoordelingen: 17

 • 05-12-2017 Sabina Nijdam ZuidOostZorg Drachten Na de live-gang AFAS Profit en Insite hadden we een grote behoefte het controleproces efficiënter in te richten. Volledige aansluiting met de input vanuit de verschillende applicaties was hierbij een voorwaarde. Daarnaast moest het voldoen aan het twee-ogenprincipe en functiescheiding. Leo heeft hiervoor analyses gebouwd en aangepast aan onze wensen. Hiermee kunnen we alle soorten input op het door ons gewenste moment controleren, controles vastleggen en eventuele wijzigingen doorvoeren. Ook de aansluiting met de Financiële administratie kan middels deze analyses eenvoudig worden gemaakt. Zijn ervaring op het gebied van Salarisadministratie is een toegevoegde waarde op zijn kennis van het systeem. Met name een goed inzicht in de procesgang en inhoudelijke kennis van salaris gerelateerde zaken hebben gezorgd voor een goede afstemming en de optimalisatie van het controleproces . Leo is duidelijk en gedreven, prikkelt tot meedenken, wil kennis overdragen en kan zaken goed beargumenteren en uitleggen. Daarnaast zorgt zijn persoonlijkheid, open en eerlijk, ‘doe maar gewoon’ en de nodige humor ook nog eens voor een prettige samenwerking.
 • 16-08-2017 Albert Jan Vos en Gerro de Jager RMU Leo heeft voor ons het HRM gedeelte van AFAS ingericht. Het is een geweldig persoon om mee samen te werken. Leo staat altijd voor je klaar, ook als je na afloop van het traject nog vragen hebt. Leo heeft niet zijn roots bij AFAS, maar weet wel alles van het programma af. Door zijn eerdere werkervaring heeft hij een brede blik op de materie. Hij weet voor complexe vraagstukken een oplossing!
 • 10-10-2016 Astrid Witmont GPI Leo heeft klantvriendelijkheid als norm. We kunnen hem altijd om hulp of advies vragen, ook buiten kantooruren. AFAS heeft geen geheimen voor hem. Hij verwacht oprechte interesse van ons (de klant) om van hem te leren, waarmee hij zichzelf op termijn in theorie overbodig zou kunnen maken. Dat bewijst zijn integriteit en motivatie.
 • 17-02-2016 Andre Wolters NCOD BV Leo heeft voor ons de stipp-pensioenregeling gebouwd. Werkt perfect. Hij geeft ook een goede nazorg om hetgeen hij gemaakt heeft ook goed blijft werken.
 • 10-02-2016 Janine van der Sanden - Jansen BrabantZorg Leo heeft ons ondersteund bij een aantal zaken, maar met name bij het omzetten van kostenplaatsen van alle 5500 medewerkers en ook bij het inrichten van ESS en MSS mutaties in InSite. Daarmee heeft hij laten zien dat hij veel kennis heeft van HRMPayroll processen en ook van Profit en InSite. Met name op het gebied van payroll heeft hij heel veel kennis. Hij heeft een waardevolle bijdrage geleverd in het geven van advies, maar ook de daadwerkelijke uitvoering en inrichting heeft hij ons uit handen genomen. Wij zijn daar erg tevreden over. Als persoon is hij prettig om mee samen te werken. Hij denkt mee, maar stelt ook kritische vragen waar dat nodig is. Hij maakt inzichtelijk wat er moet gebeuren en komt zijn afspraken na. Daarnaast maakt hij voortgangsverslagen over wat er is gedaan en wat er nog uitgevoerd moet worden. Leo dankjewel!
 • 16-03-2015 Yvonne Gradisen Symbol B.V. Leo is zeer deskundig Resultaatgericht Prettig om mee te werken Ook na de samenwerking kon ik nog met vragen bij hem terecht.
 • 13-03-2015 Helga Pieters Stichting Zorgsaam Scheldezoom Farmacie Ik heb Leo leren kennen via Stichting Zorgsaam. Op het moment van kennismaking was de afdeling ruim een jaar werkzaam met Afas Profit. Optimaliseren en efficienter omgaan met het pakket was de taakstelling. Leo heeft ons daar ontzettend goed in geholpen. Het mocht duidelijk zijn dat we hier te maken hadden met een expert op het gebied van HRM, salaris en finance. Recentelijk heb ik het stokje van hem overgenomen bij Scheldezoom Farmacie. Ook daar kon ik gebruik maken van en rekenen op zijn kennis en expertise bij de overdracht. Leo is een fijn persoon om mee samen te werken en inderdaad heel direct. Je weet wat je aan elkaar hebt. Een aanrader !
 • 15-08-2014 Rob van der Klaauw Interim Projectmanagement van der Klaauw Leo is een prettige persoon om mee samen te werken. Hij is deskundig, heel gedreven en recht door zee. Ik heb contact met hem gehad in 2007, toen ik een opdracht uitvoerde bij Dycore. Hij was daar salarisadministrateur/functioneel beheerder salarissysteem. Recent heb ik hem benaderd om bij ZorgSaam een opdracht uit te voeren. Hij heeft dit prima gedaan. Als ik nog een keer een ervaren salarisadministrateur en/of AFAS expert nodig heb dan zal ik zeker aan hem denken.
 • 14-08-2014 Alie de Laat-Zwart Cooperatie ParkeerService Leo, is een prettige man met knowhow van Profit en Insite. Hij heeft al heel wat problemen opgelost die tijdens de inrichting van Afas door een andere Afas "consultant" niet goed waren ingericht. Hij geeft via een klantverslag duidelijk aan wat hij heeft gedaan zodat wij op de hoogte zijn van zijn vorderingen. ik zou Leo zeker bij ander Afas gebruikers aan reclameren.
 • 14-08-2014 Marije Rooijmans Cooperatie ParkeerService Leo geeft met kennis van het HRM en Payroll vakgebied(en) zeer gericht en inhoudelijk advies m.b.t. de inrichting van Afas HRM/Payroll, stelt kritische vragen, vraagt naar de reden van een bepaalde vraag of verzoek met als doel de inrichting van het systeem passend door te voeren en geeft heldere voortgangsverslagen. Daarnaast heeft Leo humor en is het een prettig persoon om mee samen te werken.
 • 15-07-2014 Peter van Hecke Stichting Groenhuysen Leo is een bevlogen man die zich op een constructieve manier opstelt en steeds vanuit de klantgedachte naar oplossingen zoekt die bijdragen tot verbeteringen in het procesmatig oplossen van vraagstukken en rapportages. De kennis van zowel de Profit programmatuur als zijn kennis op het gebied van boekhouding maakt, dat daarmee zowel de salarisadministratie als de financiele administratie, een beroep op hem kan doen om overstijgende anayses te maken.
 • 16-06-2014 Berry Korver Van Rijsingen Groep Bij mijn vorige werkgever was Leo als hoofd salarisadministratie eindverantwoordelijk voor de gehele salarisadministratie. Toen ik besloot naar een andere werkgever te gaan, scheidden helaas onze wegen. Leo was voor mij meer dan alleen een salarisadministrateur, hetgeen niet altijd gebruikelijk is binnen deze beroepsgroep. Hij vervulde een belangrijke rol bij het budgetteringsproces en allerhande HR-analyses. Toen ik na verloop van tijd vernam dat Leo was gestart met Moonen Payroll Solutions wist ik dat ik op enig moment gebruik zou gaan maken van zijn diensten. Inmiddels heeft hij verschillende werkzaamheden voor ons uitgevoerd, variërend van het optimaliseren van de Afas inrichting tot het implementeren van een CAO bij een van onze bedrijven. Het grote voordeel van Leo is dat hij vanuit zijn ervaring als salarisadministrateur ook als zodanig kan denken om vervolgens weer moeiteloos om te schakelen naar zijn rol als adviseur. Verder is hij duidelijk, klantgericht en flexibel waar waar mogelijk. Dat ik hem kan aanbevelen spreekt uit het voorgaande voor zich, denk ik. Berry Korver HR-manager
 • 07-08-2013 Theo van der Linden Mn Services N.V. In augustus 2012 was er binnen de afdeling Functioneel Beheer onvoldoende capaciteit aanwezig om het beheer van Profit en Insite vorm te geven. Voor deze klus hebben wij Leo ingehuurd. Leo heeft de klus voortvarend opgepakt. Hij schakelt snel met klanten, gebruikers, leverancier en opdrachtgever(s) en is duidelijk in zijn communicatie. Op het moment dat het gewenst resultaat niet of niet tijdig gehaald kon worden escaleert hij op een goede manier. Ik heb Leo leren kennen als een enthousiaste, betrouwbare en kundige specialist. Toen de bezetting op de afdeling weer op een voldoende nivo was heeft Leo zijn werkzaamheden op een uitstekende wijze (door kennisoverdracht en opleiding) overgedragen en ons van adviezen over het gebruik van Insite in de toekomst voorzien.
 • 18-06-2013 Hans van der Krogt Mn Services N.V. Leo Moonen heeft van augustus 2012 tot en met juni 2013 voor MN het functioneel beheer (FB) van Profit en Insite opgezet en ingeregeld. Wij zijn tevreden over de wijze waarop Leo deze functie heeft uitgeoefend. Leo is makkelijk benaderbaar en is altijd bereid mee te denken als er verbetermogelijkheden zijn. Leo heeft het voordeel dat hij naast de systeemkennis ook kennis van salarisadministratie heeft. Leo heeft veel kennis van Profit, minder van InSite, maar is hard bezig om ook die kennis op te doen. Leo heeft het functioneel beheer goed op de kaart gezet, door o.a. een RFC-procedure te ontwikkelen, de logging te activeren en de autorisaties in te richten.
 • 12-11-2012 Henk Berendsen Beton Son B.V. Bij onze keuze voor AFAS-software voor onze personeels- en salarisadministratie hebben wij Leo als referentie bezocht om zijn ervaringen met ons te delen. Leo heeft ons enthousiast gemaakt en heeft ons van nuttige informatie voorzien die ons geholpen heeft bij het maken van de keuze voor AFAS en van goede tips voorzien voor het implementatie traject. Ook daarna heb ik geregeld contact onderhouden met Leo om zowel over AFAS-aangelegenheden als vakinhoudelijk met hem van gedachten te wisselen. Ik heb Leo leren kennen als een enthousiaste, gedreven en zeer kundige vakspecialist die de mogelijkheden van AFAS erg goed weet te vertalen naar effici�nte oplossingen. Daarnaast Leo is een prettige persoon om mee te werken vanwege zijn no-nonsense instelling en gevoel voor humor. Ik kan zijn diensten van harte aanbevelen!
 • 05-11-2012 Marianne Schinkel Retail C1000 Een korte periode prettig met Leo mogen samenwerken. Leo is zeer duidelijk in zijn communicatie. Afspraak is afspraak bij Leo. Hij geeft duidelijke updates en signaleert tijdig problemen om deze proactief te tackelen en op te lossen.
 • 31-10-2012 Gerard Sipkens CRH Nederland Leo Moonen is een zeer gedreven en deskundige professional die kan lezen en schrijven met het AFAS-pakket. Ik heb samen met Leo een aantal jaren geleden een shared sercice centre voor salarisadministratie opgezet, waarbij het AFAS systeem nieuw werd geintroduceerd. Leo was overduidelijk de master user die anderen bij de hand nam om het systeem optimaal te benutten. Mede door zijn inbreng werd dit een succes.

Over Leo Moonen

Heeft u tijdelijke ondersteuning nodig, wilt u de personeels- en salarisadministratie volledig uitbesteden of wilt u een QuickScan op uw personeels- en salarisadministratie laten uitvoeren, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Door mijn werkwijze, heldere communicatie, servicegraad, sterke betrokkenheid en gedegen kennis, heeft u bij mij al snel het gevoel dat ik een verlengstuk van uw bedrijf ben. Als gecertificeerd Payroll Professional bent u er aan de ene kant zeker van dat u actuele kennis in huis haalt en aan de andere kant dat ik als gecertificeerd AFAS-expert een juiste vertaling kan maken naar de software van AFAS Profit. De uitkomst hiervan is een duidelijke en efficiënte personeels- en salarisadministratie van een kwalitatief hoog niveau.

Waar vindt u een gecertificeerd AFAS Expert die feeling heeft met salarisadministratie en daarnaast nog eens NIRPA geregistreerd is? Het antwoord is simpel. Alleen bij Moonen Payroll Solutions!.

Adres