Schrijf beoordeling

Kitty Schuuring

Aantal beoordelingen: 1

  • 23-12-2020 Laura Intersnack Kitty helpt mij met het inrichten van AFAS en staat mij bij met het beantwoorden van de vragen. Na elke afspraak stuurt ze een bezoekverslag (samenvatting) van de dag met alle punten die wij hebben besproken/moeten oppakken. Kitty neemt mij goed mee in het proces. Ze denkt goed mee en heeft een luisterend oor. De vragen en/of opmerkingen die ik stel worden snel afgehandeld!

Over Kitty Schuuring

Een enthousiasteling die graag meerwaarde biedt door een praktische insteek en samenwerking.

Een implementatie of optimalisatie brengt verandering met zich mee. Met mijn enthousiasme en energieke houding neem ik graag alle collega's mee in dit veranderproces. Naast de doelstelling om het beste voor de klant uit het systeem te halen, vind ik het belangrijk dat het gevoel van de collega's goed is.

Mijn onbewuste drijfveren zijn:

Mensgerichte realist. Als mensgerichte realist combineer ik mensgerichtheid met realisme. Ik kan van nature zakelijk zijn én mensen binden: gefocust op resultaat, zonder te forceren.

Krachtige communicator Als krachtige communicator combineer ik daadkracht met contact. Ik kan van nature besluiten goed communiceren en klanten geven wat ik ze beloof.

Kitty Schuuring Tel: 06 - 500 948 54 E-mail: kitty@voxtur.nl

Adres