Schrijf beoordeling

Jurjen Huitink

Aantal beoordelingen: 12

 • 07-04-2015 Anjo van Bokhoven Care Shared Services Jurjen is een kundig man die weet waar hij het over heeft. Professioneel, integer, oplossingsgericht, doortastend en geeft goede adviezen op maat. Hij weet zijn technische pakketkennis goed te combineren met kennis op het gebied van dagelijks gebruik. Is gericht op vooruitgang, optimalisatie en het digitaliseren van processen binnen het systeem en de organisatie. Is behulpzaam en komt snel met een antwoord op je vragen. Hij heeft de skills van een goede applicatiebeheerder m.b.t. Afas Profit . Zijn werkzaamheden leveren zeker een positieve bijdrage aan onze organisatie.
 • 23-12-2014 Carla van den Oord Care Shared Services Jurjen is als consultant een toegevoegde waarde voor onze organisatie. Zijn kennis van Profit (HRM/Payroll) is zeer ruim en breed vanwege het jarenlange gebruik van het systeem en de nodige cursussen. Jurjen weet zich goed aan te passen aan elke organisatie. Hij is flexibel, gedreven en meedenkend. Altijd bereid om bij te springen daar waar nodig. Kortom een goede aanvulling aan ieder team.
 • 27-11-2014 Arnold de Jager Jumbo Zeer waardevolle persoon met een all-round kennis van meerdere software paketten en interfaces. Enorm veel steun aan gehad tijdens het conversie traject.
 • 05-11-2014 Kaasjager R.H. Jumbo Jurjen geeft met zijn kennis van het HRM en Payrol vakgebied zeer gericht en inhoudelijk advies m.b.t. de inrichting van Afas HRM/ Payrol. Hij is deskundig, heel erg gedreven en recht door zee kortom een prettig persoon om mee samen te werken. Jurjen heeft zich onderscheiden bij Jumbo als een deskundig persoon en heeft menig probleem tijdens de overgang van het oude salaris pakket naar Afas opgelost.
 • 29-10-2014 Inge Balster Onetomarket B.V. Jurjen heeft bij ons de inrichting Payroll gedaan en staat back up voor ons als wij vragen / hulp nodig hebben. Door zijn grote verantwoordelijkheidsgevoel krijgt hij het altijd voor elkaar om ons ook met lastminute vragen te helpen en tevens op tijd met een oplossing te kunnen komen, dit werkt erg prettig.
 • 24-10-2014 Denise van Aken CSS Jurjen is een prettige collega met veel kennis van Profit. Hij is goed bereikbaar en geeft over het algemeen snel antwoord.
 • 22-10-2014 Conny van Dijk Care Shared Services Als applicatiebeheerder van Afas Profit binnen Care Shared Services/DeSeizoenen, heb ik Jurjen leren kennen als een zeer betrouwbaar persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Jurjen staat open voor feedback en het is prettig om met hem samen te werken. Jurjen draagt bij aan een hoog serviceniveau van de afdeling P&O, door zijn dienstverlenende instelling en goede communicatieve vaardigheden.
 • 06-06-2013 john jongste Resource Talents Jurjen heeft rustige en prettige persoonlijkheid met veel kennis van profit. Hij is een expert op het gebied van payroll bij zowel kleine als zeer grote bedrijven. Bij de VRR heb ik Jurjen met veel kennis en kunde aan de slag gezien. Inrichting Payrol / Insite en Rapportages en Analyses hebben voor Jurjen geen geheimen.
 • 26-05-2013 Leo Moonen Moonen Payroll Solutions Ik heb Jurjen leren kennen als functioneel beheerder bij de C-1000. Qua functioneel beheer Afas Profit hoef je Jurjen niets te leren. Iemand die letterlijk de klappen van de zweep kent! Naast zijn Afas kennis is Jurjen een allround payroll specialist Samen zitten we beiden in het Insitesquad team. Jurjen is een prettige persoonlijkheid maar altijd kritisch als het om de uitoefening van zijn werkzaamheden gaat.
 • 21-05-2013 Jacques van Kessel 4Apps Group Ik heb met Jurjen samengewerkt bij C1000. Hij is een zeer ervaren en kundige Profit beheerder, uitstekend in staat om bedrijfsprocessen optimaal te laten functioneren met gebruikmaking van Profit. Jurjen is een zekerheid en een rustpunt voor organisaties die midden in de implementatie zitten van AFAS Profit, hij heeft een hele brede kennis van Profit die zich verder uitstrekt dan HRM/ Payroll alleen. Ook de technische kant van het beheer van Profit is bij hem in goede handen. Jurjen beweegt zicht gemakkelijk door alle lagen van de organisatie, of het nu het instrueren is van een eindgebruiker of de directie voorzien van een advies inzake te maken keuzes. Daarnaast is Jurjen een sociale persoonlijkheid, die makkelijk geaccepteert wordt door medewerkers van de organsiatie waar hij werkzaamheden voor verricht.
 • 14-05-2013 Denise Oomens Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond Samen met Jurjen in eerste instantie - vanuit een project fase - de implementatie en conversie van Profit bij de VRR uitgevoerd. Daarna hebben we Profit verankerd in de lijn organisatie en periodiek (arbeidsvoorwaardelijk) onderhoud aan Profit uit- en ingevoerd. Tevens hebben wij samen het jaarwerk van Profit voorbereid en uitgevoerd. Daarnaast is de kennis van Jurjen voor het maken van analyses vanuit Profit een geweldige ondersteuning bij het inzichtelijk maken van processen. Hij heeft de functioneel beheerder(s) ook veel geleerd over de inrichting van bepaalde Profit processen, waaronder ProfitWeb en InSite. Persoonlijk heb ik veel van Jurjen geleerd inzake opbouw en werking van grondslagen; aansturing op werkgever niveau dan wel op CAO niveau, etc.. Jurjen is een prettige persoonlijkheid met heel veel Profit kennis, welke hij ook goed kan uitdragen.
 • 13-05-2013 A. Asghedom Int Payroll Jurjen Huitink is een enorm gedreven persoon met perfecte kennis van AFAS Profit. O.a. zijn ervaring als AFAS consultant geeft hem een duidelijke voorsprong ten opzichte van andere professionals. Daarna heeft hij, als zelfstandige, zijn kennis nog verder verruimd door in verschillende omgevingen werkzaam te zijn. Zijn kennis van het systeem is allround, van A tot Z. Items als Connectoren, Analyses/Rapporten, Autorisaties, Insite/Outsite, Inrichting en Beheer behoren tot zijn vakgebied. En deze beheerst hij dan ook tot in de puntjes. Naast zijn perfecte kennis van Profit is hij in staat een duidelijk plan op tafel te leggen welk pad het best bewandeld dient te worden en hoe dit ingevuld dient te worden. Hij maakt daarom ook vaak deel uit van denktanks/projectgroepen binnen organisaties. Kortom, een zeer capabel, gedreven, creatief, behulpzaam, flexibel, intelligent persoon met meer dan ruime ervaring en enorm aangenaam in de omgang.

Over Jurjen Huitink

Professional in HR en Payroll applicaties

Adres