Beoordeling: (4.3/5)

Schrijf beoordeling

Jorrit Vermeulen

Aantal beoordelingen: 3

  • 30-01-2018 Jeroen Berger Verhoeve Advies B.V. Wij hebben Jorrit gevraagd diverse processen binnen onze werkwijze met AFAS te automatiseren en te digitaliseren. Tevens heeft hij onze OutSite geoptimaliseerd waardoor wij én onze cliënten nu veel sneller en vriendelijker kunnen werken. Proactief meedenken en de kennis van AFAS zijn perfecte eigenschappen van Jorrit!
  • 25-04-2017 Dennis van Klooster Bannink Accountants en Belastingadviseurs Jorrit heeft ons begeleidt bij de totale inrichting van Outsite. Naast de inrichting in AFAS dacht hij ook mee over de communicatie en verzorgde hij de presentaties intern. De heldere instructies bij ons gepubliceerd op InSite hebben een grote bijdrage geleverd aan het succes.
  • 20-03-2017 Reinier Dijkstra Youth for Christ Jorrit is in staat om grote deskundigheid op het gebied van applicatiebeheer te combineren met goede communicatieve vaardigheden. Hij kan technisch veel, lost knelpunten eenvoudig op en weet de klant gemakkelijk mee te nemen in 'dingen die handiger kunnen'. Van harte aanbevolen voor elk bedrijf dat wil investeren in verbetering van processen waarin AFAS Profit een belangrijke rol speelt.

Over Jorrit Vermeulen

AFAS Experts zijn er genoeg, maar wie denkt ook echt mee over de (accountancy) processen binnen uw organisatie?

Het is goed om die tegen het licht te houden bij het inrichten van AFAS. Door de kennis van de branche en de mogelijkheden binnen AFAS spreken we samen de gewenste situatie door. Ik geef hierover advies en richt vervolgens de software hierop in. Wel met net dat beetje extra aandacht, zodat overzichten ook helder zijn en er altijd inzicht is in de status van processen.

Al sinds 2004 ben ik bekend met het gebruik en beheer van AFAS Profit. Ruim tien jaar intern bij een middelgroot accountantskantoor (75 fte) en sinds 2015 in dienst bij DOCCO als adviseur voor accountants- en administratiekantoren. Vanuit deze functie help ik klanten bij optimalisatietrajecten, zowel accountancy als non-accountancy.

Mijn belangrijkste eigenschappen:

  • Handen uit de mouwen
  • Toegankelijk, sociaal, meedenkend
  • Flexibel (een uur consultancy is ook ok)
  • Bekend met de processen binnen de accountancybranche (CRM behoefte, workflows, voor- en nacalculatie van uren, vaste prijs inrichtingen, etc.)
  • Ondersteuning van alle modules (incl. InSite en OutSite) met uitzondering van logistiek en payroll inhoudelijk.

Tot slot misschien goed om te delen dat we vanuit DOCCO ook koppelingen kunnen maken. Zo gebruiken veel accountantskantoren onze KvK koppeling om publicatiestukken vanuit Audition of Infine rechtstreeks via OutSite ter accordering aan te bieden aan de klant. Andere gerealiseerde koppelingen: een CRM synchronisatie met Reeleezee, Single Sign-on met Visionplanner en Twinfield.

Kortom, ik denk en help graag mee om AFAS optimaal in te zetten binnen uw organisatie!

Een kennismaking met een kop koffie is altijd een goed idee.

Jorrit - jorrit@docco.nl

Adres