Schrijf beoordeling

John van den Berg

Aantal beoordelingen: 11

 • 13-12-2018 Miranda Roebert Bergman Clinics John is een zeer toegankelijke salarisadministrateur die zijn hand nergens voor om draait. Professional met veel technische kennis van het systeem. Goed bereikbaar, levert tijdig op en is altijd bereid een stapje (of uurtje) extra te maken! Welkome aanvulling op ons team.
 • 06-12-2018 Suzanne Kaaij InnoVfoam John van den Berg staat ons bij in raad en daad. Hij beantwoordt helder en duidelijk onze AFAS Payroll vraagstukken. Naar aanleiding van onze vraag past hij zaken aan en controleert zaken welke door ons zijn aangepast. John reageert snel op e-mails en is telefonisch goed te bereiken. Zeker een aanrader.
 • 22-09-2016 Marloes Olthof InnoVfoam BV John helpt ons regelmatig met zaken waar wij tegen aan lopen in onze salarisadministratie. Hij heeft zeer veel kennis van zaken, nog nooit een vraag of probleem niet kunnen beantwoorden of oplossen. Hij reageert snel en legt zaken duidelijk uit. Het is prettig om met John samen te werken.
 • 21-09-2016 Ingrid Leer Payroll Check BV John heeft voor Payroll Check bij een aantal bedrijven die met AFAS werken, correcties met terugwerkende kracht doorgevoerd. Waar onze klanten enorm tegenop zagen, draaide John zijn hand er niet voor om. John is doortastend, heeft grote kennis en tevens een geduldige leraar. Buiten al zijn kennis en vaardigheden op het vakgebied is John een zeer prettig persoon om mee te werken.
 • 03-12-2015 Geke Gerards Stimenz John is erg accuraat en heeft heel veel kennis van salarisopbouw, AFAS en de wettelijke beloningsregels. Hij gaat de uitdaging aan om praktische oplossingen te zoeken voor elk loonvraagstuk. Hij is sociaal en geduldig in het uitleggen. Maandelijks controleert hij de salarisrun van onze stichting. Wij waarderen deze samenwerking enorm.
 • 15-05-2015 Cynthia de Wit Oogziekenhuis Zonnestraal & Huidziekenhuis Dermicis John is een zeer kundig salarisadministrateur en hij zorgt ervoor dat hij op de hoogte is en blijft van de nieuwste ontwikkelingen in het vak. John is flexibel, gedreven, enthousiast en toegankelijk. Hij denkt goed mee en is oplossingsgericht. Wij vinden het erg fijn om hem af en toe in te kunnen schakelen.
 • 15-05-2015 Cynthia de Wit Oogziekenhuis Zonnestraal & Huidziekenhuis Dermicis John is een zeer kundig salarisadministrateur en hij zorgt ervoor dat hij op de hoogte is en blijft van de nieuwste ontwikkelingen in het vak. John is flexibel, gedreven, enthousiast en toegankelijk. Hij denkt goed mee en is oplossingsgericht. Wij vinden het erg fijn om hem af en toe in te kunnen schakelen.
 • 01-07-2014 Rob van Bruggen BvB Groep Salaris- en P&O diensten B.V. John is een zeer deskundige salarisadministrateur. Inhoudelijk goed op de hoogte en zorgt ervoor dat zijn kennis op niveau blijft via opleiding en relevante vakbladen. Hij is een rustige persoon die goed de tijd neemt voor vragen en zal niet schromen om de organisatie in te gaan om zijn antwoorden te vinden.
 • 10-06-2014 Maarten Kroese Nederlandse Vereniging van Journalisten en Villamedia Uitgeverij John verzorgt voor ons maandelijks de salarisadministratie. Weliswaar zijn we niet zo groot van omvang, maar alle grote en kleine vragen komen voorbij en worden uitstekend beantwoord. John is een vakman, die zijn kennis goed bijhoudt. Bovendien kan hij altijd helder het hoe en waarom uitleggen van de vele regels en uitzonderingen. Verder werkt hij snel en nauwkeurig en is het prettig met hem communiceren!
 • 10-06-2014 Dennis van den Noort Eurofins NSC Netherlands B.V. Wij hebben John ingeschakeld bij het met spoed implementeren van insourcing van een payroll van één van onze ondernemingen. John heeft hierbij goed werk geleverd en wij hebben hem ervaren als een prettige (tijdelijke) collega. Wij hebben een flexibele instelling ervaren en bovendien is John in staat zelfstandig te werken. Slechts enkele korte instructies waren voldoende om tot een goed resultaat te komen. Wij zouden bij eenzelfde klus zeker opnieuw overwegen om John hiervoor in te schakelen.
 • 21-05-2014 Samantha Hirst Valspar De diensten die Payroll enzo leveren zijn goed. John is daarbij erg praktisch en gedreven. Hij heeft veel kennis en is altijd bereid mee te denken. Wat ons betreft heeft hij een gedegen kennis van het systeem Afas. Aandachtspunt is niet te veel tegelijk willen en focus te houden.

Over John van den Berg

Op zoek naar dé salarisadministrateur / salariscontroller die door jaren ervaring alle werkzaamheden correct voor je uitvoert / controleert? Mijn specialiteit: Met AFAS Profit HRM/Payroll de volledige salarisadministratie uitvoeren. Dit houdt in dat de invoer, controle, accordering en daaruit voortvloeiend de output en management rapportages kunnen worden uitgevoerd. Je kunt er ook voor kiezen om alle mutaties zelf in te voeren en een controle daarop uit te laten voeren. Tevens ondersteun ik mijn klanten met het optimaliseren van de inrichting van AFAS Profit HRM/Payroll.

Adres