Schrijf beoordeling

Johan van Bostelen

Nog geen beoordelingen

Over Johan van Bostelen

Met zijn brede en diepgaande vakinhoudelijke kennis én ervaring over het systeem, verbetert Johan personeels- en salarisadministratie(s). Dit doet hij zowel proces- als systeemmatig. Hij heeft de afgelopen jaren de nodige ervaring opgedaan als leidinggevende, een rol die hij met verve heeft opgepakt.

Hij heeft diverse opdrachtgevers ondersteund bij de opstartfase van AFAS Profit. Zo heeft hij zich beziggehouden met migraties naar AFAS Profit, het maken van rapportages en het inrichten van looncomponenten en journaalstructuur.

Maar niet alleen bij de opstart en conversie van AFAS is Johan inzetbaar, ook bij de herinrichting en optimalisatie van de processen en software is hij van toegevoegde waarde.

Zijn no-nonsense houding en pragmatische insteek, alsmede zijn droge humor maken hem ook geschikt voor een rol als leidinggevende of senior administrateur/coördinator. De afgelopen jaren heeft Johan dan ook de nodige ervaring opgedaan als leidinggevende, hoewel zijn passie nog altijd ligt in het functioneel applicatiebeheer.

Johan is een sociale en vriendelijke collega die altijd bereid is een collega of klant te helpen. Hij is reislustig naast zijn werk en verrast ieder jaar weer met een vakantietrip naar een bijzonder land. Johan is een graag geziene collega bij klanten en Quoratio!

Over Quoratio

Quoratio is de personeelsintermediair gespecialiseerd in salarisadministratie, zorgadministratie en financiële administratie. Al sinds 2001 jaar zijn wij actief in het opleiden, detacheren en de bemiddeling van talent en het ondersteunen en optimaliseren van de salarisadministratie, zorgadministratie en financiële administratie.

Adres