Schrijf beoordeling

Jill van Dreumel

Aantal beoordelingen: 3

  • 11-03-2018 Sjors Reekers Vreugdenhil BV Sinds 2012 is Jill als, Afas consultant betrokken bij de inrichting van Profit voor Vreugdenhil BV, Nadat Jill voor zichzelf is begonnen en we Profit incl. insite verder wilden uitrollen in de organisatie hebben we bewust gekozen voor een externe consultant. Het was voor mij niet alleen logisch dat we voor Jill hebben gekozen, maar ik zou ook voor Jill hebben gekozen voor de manier waarop zij problemen waar wij tegen aanlopen aanpakt en de manier waarop zij oplossingen bedenkt. Altijd uit het oog van ons als klant en organisatie. Vaak hoor je waarom zo ?, of is het niet beter dat ? De room op de kers is een mooie uitdrukking hiervoor. Sinds Jill haar bedrijf Bundle heeft uitgebreid met meer profit experts zijn we bovendien altijd verzekerd van hulp maar ook zijn zij officieel mijn backup, omdat ons bedrijf een kleine SA en HR afdeling heeft. Enthousiast, reëel en integer en voorzien van heel veel kennis van profit en een heldere blik op het reilen en zeilen van een HR / SA afdeling. Tevens wil ik ook niet onvermeld laten dat zij een hele fijne persoon is om mee samen te werken en om mee oplossingen te bedenken om SA en HR voor ons bedrijf tot een goed functionerende afdeling te maken om zo onze medewerkers goed van dienst te kunnen zijn.
  • 29-03-2016 Cindy van der Veen Universal Electronics BV Zeer professioneel!
  • 21-04-2015 Jeannette van Lierop Glendale Group B.V. Bij Glendale is begin 2013 gekozen voor de module HRM Payroll. Na de eerste stappen van de inrichting kwam Jill bij ons langs voor het verder inrichten en verfijnen van het systeem, inclusief de aansluiting op de financiële module. Ook als ze het antwoord niet direct wist, ging ze het uitzoeken en kwam ze er op terug. Na afloop kreeg ik altijd een overzicht van de aanpassingen. Jill is niet alleen zeer deskundig, ze is ook een fijn mens om mee samen te werken. Ze luistert goed, begrijpt snel wat het probleem is, denkt mee en in oplossingen. Ze heeft zeer goede communicatieve vaardigheden, dit is een kwaliteit die niet veel voorkomt in automatiseringsland. Als ik weer iemand nodig zou hebben voor de inrichting van AFAS, zou ik Jill direct inschakelen.

Jill van Dreumel

Bundle Consultancy B.V. Neem contact op

Over Jill van Dreumel

AFAS expert nodig? En uitleg op een simpele en verfrissende manier? Welkom bij Bundle! | 0618154541| 0652681900 | www.bundle.nl

Met een topteam van meerdere Experts optimaliseert Bundle administratieve, HR gerelateerde bedrijfsprocessen in diverse branches (zakelijk, onderwijs etc.) met behulp van IT met als doel het ontzorgen van organisaties, zodat zij zich bezig kunnen houden met hun core business. Dit doen wij op basis van:

  • Projectmanagement
  • Consultancy
  • Implementaties & optimalisaties
  • Functioneel beheer, salarisverwerking en ondersteuning

Bundle is volledig gespecialiseerd op het gebied van AFAS software (incl. meerdere AFAS Expert Licenties).

Waar blinken wij in uit? Bundle is een jong en bovenal enthousiast bedrijf met een frisse blik op de automatiseringsbranche. We zijn opgegroeid in een wereld waarin software en computers je rechterhand zijn. Juist daarom kunnen wij een organisatie op een duidelijke en simpele manier uitleggen hoe je software als middel kunt gebruiken om je organisatie zijn core business te laten uitvoeren. Wij kijken dan ook verder dan de software zelf, maar nemen de gehele (HR) organisatie onder de loep om zo een geautomatiseerde en procesmatige manier van werken de standaard te maken. Op deze manier werkt de software VOOR uw organisatie.

Kijk voor meer informatie op www.bundle.nl of neem contact op via iris@bundle.nl | 0618154541 of jill@bundle.nl | 0652681900

Adres