Schrijf beoordeling

Jeroen van de Westelaken

Aantal beoordelingen: 5

  • 14-01-2018 Denise Bertolini Stichting ZuidOostZorg Samen met Jeroen heb ik, in verband met een nieuw financieel rekeningschema, een wijziging in onze journaalstructuur moeten doorvoeren. Dit heeft hij stapsgewijs met een duidelijke plan van aanpak goed aangepakt, waardoor ik ook alle vertrouwen had in onze door te voeren punten. Daarnaast is Jeroen ook een prettig persoon om tussen alle werkgerelateerde zaken ook een grapje te maken, wat het werk ontspannen maakt.
  • 03-07-2017 Jolanda Wessels - van Veen HVC Jeroen heeft met name de procesoptimalisatie bij HVC opgepakt. Dit heeft hij op een constructieve manier opgepakt en met een goede uitleg naar de medewerkers toe. Juiste kennisoverdracht, waardoor wij het in de toekomst ook zelf kunnen oppakken. Jeroen is een prettig persoon om te sparren over bepaalde vraagstukken en laat jezelf nadenken waarom we iets wel of juist niet zouden moeten neerzetten in proces. Goede samenwerking, dank hiervoor!
  • 09-03-2017 Albert van Piekeren Prominent -Designed to Relax- Jeroen heeft ons geholpen met de procesinrichting van Werving & Selectie en Indiensttreding. Jeroen is een professionele en klantgerichte consultant, en een prettige sparringpartner als het om procesinrichting aankomt. In korte tijd hebben wij een foutloze workflow Werving & Selectie neergezet, dit had zonder de deskundige- en procesgerichte blik van Jeroen niet in deze korte tijd neergezet kunnen worden.
  • 16-01-2017 Henk Hover IP Visie Holding BV Prima instructie. Leuke samenwerking. Voor herhaling vatbaar.
  • 11-01-2017 Eltjo Prins St Cultuurhuis De Klinker Jeroen heeft bij ons de salarisverwerking in AFAS opgezet Hij is deskundig in de voorschriften en wetten en in AFAS en hij kan die kennis overbrengen. Hij werkt stipt en vlot en is klantvriendelijk, vragen woorden door hem snel beantwoord, per mail of per telefoon.

Jeroen van de Westelaken

Gjald Bedrijfsvoering B.V. Neem contact op

Over Jeroen van de Westelaken

Gjald is AFAS partner en haalt het maximale uit de software van AFAS door mensen, processen en systemen in balans te brengen. Wij doen dit in de zorg, onderwijs, cultuur en dienstverlenende branches.

We zien dat waar automatisering de juiste basis biedt, gevoel, creativiteit en intuïtie het verschil kunnen maken. Dit vraagt om een andere manier van denken en van handelen. Wij begrijpen dit. Daarom kleuren wij rood in het grijs/blauwe landschap van software en automatisering.

Mijn specialisaties binnen Gjald:

  • AFAS software
  • Onderwijs, Zorg en Welzijn
  • Personeel- en salarisadministratie

Video

Adres