Schrijf beoordeling

Jeroen de Looff

Nog geen beoordelingen

Over Jeroen de Looff

Jeroen is al sinds het prille begin van DifferIT bij ons werkzaam en daarmee één van de oudgedienden. In deze jaren heeft hij zich ontwikkeld van een AFAS ‘rookie’ tot één van onze meest ervaren consultants en staat hij op het punt om de stap naar senior te maken. Naast zijn gezonde streven om zich snel te ontwikkelend tot een autoriteit binnen de AFAS consultancy wereld wordt Jeroen ook gekenmerkt door zijn nuchterheid en zijn droge Groningse humor. Zowel extern als intern een zeer gewaardeerde combinatie.

In Groningen heeft Jeroen aan de Hanzehogeschool de opleiding Commerciële Economie afgerond. Ondanks zijn sterke binding met zijn geboortestreek besloot hij daarna het avontuur op Curaçao op te zoeken waar hij drie jaar werkzaam is geweest binnen de financiële dienstverlening.

Middels diverse AFAS cursussen en natuurlijk zijn werkervaring heeft Jeroen zich inmiddels ontwikkeld tot een hele diverse ERP consultant. Dit houdt in dat zijn expertise ligt binnen de onderdelen Financieel, Projecten, Ordermanagement, Abonnementen en CRM. Jeroens werkwijze kenmerkt zich door het centraal stellen van de klant. In zijn aanpak brengt hij de belangrijkste aspecten en dilemma’s binnen het project en de daaruit voortvloeiende gevolgen goed in kaart. Vanuit hier adviseert hij de klant graag in het maken van de beste keuzes.

Na omzwervingen in Curaçao en Apeldoorn is Jeroen inmiddels neergestreken in het, naar eigen zeggen, pittoreske Blijham. In zijn vrije tijd houdt Jeroen ervan om naar voetbalwedstrijden van ‘zijn’ Feyenoord en van FC Groningen te gaan. Ook gaat hij veel met zijn vrienden op stap. Daarnaast is hij zeker 3 keer per week fanatiek aan het crossfitten in Veendam.

Over DifferIT: Onze naam zegt het al: als het om IT gaat denken en doen wij het anders. Bij DifferIT draait het om maximaal benutten, niet om maximaal investeren. Daarom staat AFAS software altijd centraal in onze dienstverlening. Als gecertificeerd AFAS partner weten we hoe we jou en je organisatie optimaal kunnen laten profiteren van wat AFAS biedt. Daarnaast zijn we bewezen succesvol in het integreren van branche specifieke softwarepakketten met AFAS. Als jonge en energieke organisatie vinden wij een goede samenwerking met onze klanten op de lange termijn het allerbelangrijkst. Wij steken daarom veel tijd en energie in het goed leren kennen van onze klanten en bewegen zo flexibel mogelijk mee wanneer dit van ons gevraagd wordt.

Overige links naar onze website: Homepage >> http://www.differit.nl/ Zakelijke dienstverlening >> http://bit.ly/2nYmJkW Cultuur-Sport-Recreatie >> http://bit.ly/2pcQte7

Adres