Schrijf beoordeling

Jan-Pieter Vorstelman

Aantal beoordelingen: 8

 • 29-02-2016 Erik van der Lugt Stichting ZorgBelang Zuidholland Eind 2015 hebben wij kennis gemaakt met Jan-Pieter van Visser & Visser Accountants. Jan Pieter hebben we leren kennen als een heel prettig persoon die veel kennis heeft van het HRM/Payroll proces. De ondersteuning van Jan-Pieter heeft een zeer waardevolle bijdrage geleverd aan de inrichting en uitvoering van het hele HRM/Payroll proces. Jan Pieter is de expert voor deskundige ondersteuning op HRM/Payroll gebied.
 • 22-06-2015 Peter de Raaf Zorggroep Sirjon Toen we begin dit jaar onze salarisadministratie hebben uit besteed aan Visser & Visser hebben we kennis gemaakt met Jan - Pieter. We hebben hem leren kennen als een nauwkeurig en deskundig persoon. De samenwerking verloopt prettig. Jan - Pieter heeft veel kennis van zaken, hij is altijd bereid om mee te denken en geeft waardevolle adviezen. Zijn grote kennis van Profit is daarbij ook echt een pluspunt.
 • 17-02-2014 Danny de Quillettes Wellman Recycling Eind 2013 heb ik Jan-Pieter Vorstelman leren kennen. Wij wilden met onze salarisadministratie overstappen naar AFAS. Jan-Pieter heeft het traject vanuit Visser & Visser, samen met Nellie Cruz Passos, begeleid. In november zijn we begonnen met schaduwdraaien. In januari 2014 zijn we live gegaan. Mijn complimenten voor de manier waarop het traject opgestart en geimplementeerd is. Zowel het voortraject als de januari salarisrun zijn succesvol verlopen. De juiste salarissen zijn betaald en de terugkoppelingen van medewerkers over de AFAS salarisstroken waren positief. Met nadruk wil ik vermelden - de kennis die Jan-Pieter en Nellie van AFAS hebben, - de manier waarop zij deze overdragen, - de snelle en adequate respons bij vragen en opmerkingen - de medewerking bij aanpassingen en data invoer - het proactief meedenken Een goed begin van een langdurige samenwerking.
 • 08-04-2013 Bernard van der Wielen LTP Advies BV Via een relatie heb ik Jan-Pieter Vorstelman ongeveer 8 jaar geleden leren kennen. We hebben hem destijds gevraagd de salarisadministratie van ons bedrijf te voeren. Dat heeft hij, begreep ik later, met het salarispakket van Afas gedaan. De samenwerking tussen Jan-Pieter en onze toenmalige controller verliep uitstekend en de salarisadministratie was prima in orde en kon steevast rekenen op de complimenten van onze accountant. Ook leuk is dat de samenwerking ook na mijn vertrek in 2008 is gecontinueerd. In 2011 heb ik bij een nieuwe werkgever weer het contact gezocht met Jan-Pieter omdat onze salarismedewerker plotseling door ziekte langdurig uitviel. Onze wens was om zelf de salarisadministratie in Afas te blijven voeren terwijl we wisten dat er onvoldoende kennis op dit gebied aanwezig was bij de zittende collega's. Jan-Pieter stelde voor dit gat op afstand te vullen door bij complexere situaties de administratie online over te nemen en mutaties aan te brengen. Dit was voor ons bedrijf een schot in de roos. Zo konden wij tegen betrekkelijk lage kosten de administratie zelf blijven doen terwijl de kwaliteit van de salarisadministratie via de samenwerking met Jan-Pieter zelfs verbeterde. Ook levert hij handige rapportage-tools die automatisch gekoppeld worden aan onze salarisadministratie. Inmiddels is al heel wat kennis op ons overgebracht maar Jan-Pieter blijft voor ons de ongeëvenaarde expert op het gebied van salarissen in Afas. Verder is Jan-Pieter accuraat, komt altijd zijn afspraken na en is prettig in de omgang.
 • 05-04-2013 Gaby Stichting Kinderopvang Barendrecht Ik heb Jan-Pieter Vorstelman leren kennen als een zeer kundig en prettig persoon. Jan-Pieter weet naast zijn opdracht meerwaarde te bieden door net een stapje verder mee te denken in het P&O proces en waardevolle suggesties te doen ter verbetering van processen. Naast salaris administratieve kennis heeft Jan-Pieter een goede kennis van Profit en algemene P&O processen.
 • 04-04-2013 Maarten de Vos RA De groot drukkerij BV Wij werken al geruime tijd met Jan-Pieter en dit tot volle tevredenheid. Jan-Pieter adviseert bij het verbeteren van de salaris verwerking in AFAS en vervangt onze medewerker bij afwezigheid. Jan-Pieter beschikt over veel vakkennis en werkt secuur.
 • 25-03-2013 Jacco Boek Cedrah Jan-Pieter is onze salarisadministreur vanuit Visser & Visser. Vanuit mijn functie werk ik nauw samen met Jan-Pieter. Jan-Pieter weet veel van Profit in combinatie met zijn vakgebied. Het gebeurd regelmatig dat we contact hebben over 'Profit-zaken' waarbij Jan-Pieter de Expert is.
 • 20-03-2013 Gerda Diepenhorst De Grote Drukkerij bv Ik ben medewerker P&O /salarisadministrateur en ik verzorg de salarisadministrie voor onze organisatie, ongeveer 200 medewerkers. Al een aantal jaren is Jan Pieter mijn vaste vervanger bij mijn afwezigheid en het laatste half jaar heeft hij onze salarisadministrie in zijn geheel overgenomen in verband met mijn verzuim wegens ziekte. Wij zijn heel blij met Jan Pieter, met zijn kennis van Afas en zijn kennis van de wet- en regelgeving. Hij is een prettig persoon om mee te werken en hij is altijd bereid om te helpen en te adviseren waar nodig.

Jan-Pieter Vorstelman

Visser & Visser Diensten B.V. Neem contact op

Over Jan-Pieter Vorstelman

Waarom kiezen voor een Afas-expert van Visser & Visser? Onze Afas-experts weten met hun kennis en door jarenlange praktijkervaring de software optimaal toe te passen. U kiest voor een Afas-expert van Visser & Visser omdat:

 1. Onze experts zowel de salarisadministratie bij u op locatie kunnen verzorgen, alsmede in te huren zijn voor consultancy werk;
 2. Onze experts naast een hoog kennisniveau van de software ook kennis van fiscale wet- en regelgeving hebben waarover ze u optimaal kunnen adviseren;
 3. Onze experts werkgevers bedienen in diverse branches en kunnen putten uit een jarenlange praktijkervaring;
 4. Onze experts de software helemaal doorgronden en uw vragen zeer efficiënt kunnen beantwoorden;
 5. Onze experts werken vanuit een team en onderdeel zijn van een stevige organisatie met diverse disciplines.

Voor verdere informatie kunt u doorlinken naar onze website of direct contact met mij opnemen op 06-22878682 of jpvorstelman@visser-visser.nl. Ik sta u graag en vrijblijvend te woord!

Adres