Beoordeling: (5/5)

Schrijf beoordeling

Jan Labordus

Aantal beoordelingen: 5

  • 19-07-2017 Monique Plug HP Bouw - Advies & Timmerbedrijf Wij zijn erg geholpen door Jan om ons programma Afas Small Buisness in te richten. Hij komt met vele tips en trucs om het programma zo nog makkelijker en sneller te kunnen bedienen. Prettige samenwerking.
  • 28-06-2016 John de Wilde De Wilde NL B.V. Onze bedoeling was om meerdere systemen waar wij mee werkte te integreren binnen Afas. Na een gedegen voorbereiding met Jan om de juiste wensen van ons kenbaar te maken heeft Jan ervoor gezorgd dat dit binnen Afas gerealiseerd is. Het betreft vooral de modules HRM en Projecten binnen Afas. Naast de gedegen kennis van Jan hebben wij ook de samenwerking als prettig ervaren.
  • 20-07-2015 Frank van Dijk Mariteam Shipyard Jan heeft ons geholpen om onze administratie in AFAS te stroomlijnen, snel, adequaat en erg prettig om mee samen te werken
  • 30-06-2015 Jos Koppelaar CareConnections Prettig en snel samenwerken met JanLab!
  • 17-12-2014 E.R. van Dijk AA NAHV Accountants B.V. In samenwerking met Jan Labordus Applicatiebeheer zijn wij een traject gestart om Afas (CRM, Financieel, Fiscaal en Uren) te upgraden. Jan heeft een zeer goede kennis en ervaring met Afas. Hij begeleidt ons rustig maar gedegen door elk stap van het proces en begrijpt precies wat wij willen. De efficiency die hiermee wordt behaald voor ons bedrijf is zeer groot. Wij dan ook zeer tevreden met Jan Labordus Applicatiebeheer

Over Jan Labordus

Misschien herkent u het wel: U wilt “iets” aanpassen maar u hebt geen idee waar het zit of hoe u moet beginnen. Of: Het werkt wel, maar niet optimaal. Het kan beter, makkelijker en vooral sneller.

Dan kan ik u helpen. Niet alleen AFAS Financieel, maar ook Ordermanagement, Projecten, CRM en Small Business.

Ik ben een onafhankelijk applicatiebeheerder, heb een jarenlange ervaring als gebruiker en beheerder, en ben gespecialiseerd in de zakelijke dienstverlening, de administratieve sector en het MKB. Ik doorzie de structuur van uw administratie, ken de AFAS software en haal het “Lek” boven water. Ik kan ervoor zorgen dat alles weer optimaal functioneert, zoals dat hoort, en het werk gewoon door kan gaan.

Adres