Schrijf beoordeling

Jacques van Kessel

Aantal beoordelingen: 12

 • 02-09-2015 Claudia Donders Stichting Vitras Jacques is binnen Vitras (op interim basis) de applicatiebeheerder voor Afas waar we altijd op kunnen bouwen. Hij doet dat zeer zorgvuldig, toetst steeds de uitkomst van zijn werkzaamheden en hij komt zelf met verbetervoorstellen. Hij is een prettige gesprekspartner met een onverwacht gevoel voor humor om de sfeer binnen de afdeling goed te houden. Hij werkt nauw samen met de applicatiebeheerder ONS, team adm en HR, P&C en I&A adviseur en overziet de gevolgen van de wijzigingen in Afas op andere applicaties
 • 23-03-2015 Natasja de Jonge Stichting het Juridisch Loket Jacques heeft ons geholpen met de implementatie van Persmaster naar Profit. Dit moest binnen 2 maanden gerealiseerd zijn. Verder heeft hij InSite voor ons ingericht. Hij heeft beide zeer professioneel en met gedrevenheid gedaan.
 • 17-03-2015 Henny Schuiling BON-Holding BV De heer Van Kessel heeft ons gedurende een zeer intensief implementatietraject goed begeleid. Dit was een bijzonder project omdat het in aanvang ging om het implementeren van AFAS Profit voor 23 mensen en het binnen twee maanden opschaalde naar 223 mensen. We hebben de deadline toch gehaald, dit was zonder zijn begeleiding en vooral inzet niet gelukt. Hij heeft goede kennis van het systeem en kan zich goed inleven in de vragen die spelen bij de klant.
 • 17-03-2015 Clemens van den Aker HiM Retail B.V. Kort en bondig: op alle aspecten zéér goed. Jacques is een gouden kracht gebleken in zeer hectische tijden en omstandigheden.
 • 24-12-2014 M. Smeink European Merchant Services Jacques heeft niet alleen verstand van salarisverwerking, maar kent het pakket Profit ook van voor tot achter. Naast zijn kennis over de wet en regelgeving kan hij de de vertaling maken tussen de bedrijfsprocessen en de inrichting. Jacques heeft er voor gezorgd dat de gegevens die verspreid lagen in diverse systemen, samen te voegen en onder te brengen in Profit.
 • 04-12-2014 Monique Meesters Rijnbrink Groep Jacques ondersteunt ons met name op het gebied van ontwikkeling van rapportages en analyses. Door zijn inhoudelijke kennis van administratieve processen weet hij snel de juiste vertaling te maken van de vraag naar de oplossing. Daarnaast heeft hij oog voor detail en lay-out en zorgt hij daarmee voor duidelijke en heldere rapporten en analyses. Verder maken we gretig gebruik van Jacques zijn uitgebreide kennis van het AFAS software pakket maken om met ons mee te denken over de inrichting van Profit.
 • 23-07-2014 Wouter van der Vegte Rijnbrinkg groep Op dit moment maken wij gebruik van de kennis en kunde van Jacques. Jacques houdt zich bezig met het inrichten van Financiële en HRM rapportages die we beschikbaar willen stellen via InSite. Deze rapportages zijn standaard wel beschikbaar in Profit, maar niet in InSite. Daarnaast zijn we ook bezig om analyses aan te vullen en te publiceren op InSite. Jacques is een fijn persoon om mee samen te werken. Hij is open in de communicatie, wil je altijd helpen en weet voor elke Profit vraag wel een antwoord te vinden. Naast de kennis van bouwen van analyses en rapporten weet Jacques inhoudelijk veel van Afas Profit.
 • 05-02-2014 Petra Teeuwen Jumbo Jacques is een AFAS Expert moet diepgaande kennis van het systeem en de bedrijfsprocessen van HRM en Payroll. Hij spreekt de taal van de klant en weet dit te vertalen naar het systeem. Daarnaast is hij prima in staat om zelf projecten op te pakken en succesvol te voltooien. Zo was hij bij Jumbo mede-verantwoordelijk voor de overgang naar SEPA. Kenmerkend voor Jacques is zijn flexibele instelling en zijn doorzettingsvermogen. Een AFAS Expert waarop je kunt vertrouwen!
 • 03-02-2014 Monique Meijer Antoni van Leeuwenhoek Vlak na de implementatie van Profit en tijdens de inrichting van Insite heb ik met Jacques samengewerkt. Jacques heeft grote kennis van Profit, vindt zeer snel oplossingen voor problemen en heeft oog voor detail. Hij zorgt ervoor dat hij eventuele nieuwe onderdelen snel onder de knie krijgt. Meerwaarde tijdens de inrichting is zijn kennis van payroll en HR-regelgeving. Hierdoor is hij in staat mee te denken bij de inrichting van (HR) processen. Naast deze kennis maakt de open manier van communiceren hem tot een prettig persoon om mee samen te werken.
 • 16-12-2013 Richard van Schie Antoni van Leeuwenhoek Jacques is naast een HR & Payroll expert ook goed bekend met workflows en InSite. Gedurende het project van migratie naar Profit was het een geschikte en prettige persoon om mee samen te werken. Inzicht in processen en het omzetten naar inhoud in Profit was voor hem redelijk eenvoudig te doen. Maken van rapporten en analyses ging hem goed af. Tijdens ons project voor het opzetten van InSite heeft hij veel kennis opgedaan over workflows en de inhoudelijke kant van InSite. Jacques is een prettige collega om mee samen te werken en zeker aan te bevelen.
 • 22-10-2012 Marianne Schinkel Finance / C1000 Heb Jacques leren kennen als een echte Topper, of het nu technisch of functioneel is, Jacques is allround en weet het antwoord en help je ECHT verder. Tevens is Jacques een zeer communicatiefvaardige collega met ontzettend veel humor.
 • 18-10-2012 Paul van Bommel NKIAVL Wij hebben op een heel prettige wijze met Jacques van Kessel samengewerkt. Jacques kent zowel het wel en wee van een salarisadministratie als ook van het systeem Profit. Door deze solide basis heeft hij ons tijdig gedurende het project goed kunnen adviseren. Naast advies heeft Jacques ook echt de handen uit de mouwen gestoken. O.a. inrichting, conversie, scholing etc etc. De eindgebruikers hebben zijn geduld en begeleiding erg gewaardeerd zo bleek ook bij zijn afscheid. Bovenal was Jacques een prettige collega om mee samen te werken. Mede dankzij de inzet van Jacques heeft het NKI-AVL succesvol Profit geimplementeerd. De organisatie is hem dankbaar. Mocht u verdere informatie over Jacques en zijn specifieke inzet bij het NKI-AVL wensen, dan kunt u contact met mij opnemen. Paul van Bommel NKI-AVL p.v.bommel@ki.nl 020 512 1021

Over Jacques van Kessel

ItsPayroll is uw partner voor de volgende zaken:

 • Functioneel beheer
 • Implementatie AFAS Profit HRM/ Payroll
 • Insite inrichting
 • Verzorgen analyses/ rapportages
 • Onderhoud connectoren (koppelingen)
 • Salarisverwerking

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is uw organisatie. Het gaat erom, dat de organisatie zo efficiënt mogelijk met de ERP oplossing van AFAS kan werken en de interne bedrijfsprocessen hierop zijn aangesloten.

Door onze jarenlange ervaring in het werken met vooral HRM/Payroll kennen we de do's en don'ts bij de implementatie van Profit, waardoor de implementatie sneller kan verlopen.

Vaak ontstaat na de implementatie van AFAS Profit behoefte aan vastlegging van extra gegevens en de verbetering van de interne rapportages. Ook bij deze puntjes op de i bent u bij ons aan het juiste adres.

Adres