Beoordeling: (5/5)

Schrijf beoordeling

Jacob-Jan Mannak

Aantal beoordelingen: 4

  • 24-06-2015 Christel Lem-Kroeze Kader, bureau voor kwaliteitszorg b.v. Na kennismaking inmiddels ruim 2 jaar geleden heb ik in samenwerking met Jacob-Jan Mannak al diverse interne projecten naar volle tevredenheid en tot een succes afgerond, waaronder de gehele inrichting m.b.t. payroll, inrichten Insite, verbetering inrichting autorisatie etc.. Het is een erg prettige samenwerking waarbij snel kan worden geschakeld zodat de diverse processen in een kort tijdsbestek kunnen worden afgewikkeld.
  • 27-05-2015 Marijke Agterbosch Huiskes-Kokkeler Autogroep Jacob Jan ondersteund onze organisatie momenteel met de optimalisatie van Afas, ons HRM/Payroll systeem waar ik zelf al 12 jaar mee werk. In al die jaren heb ik met diverse consultants gewerkt maar ik heb nog nooit iemand ontmoet die precies begrijpt wat ik graag wil realiseren en dit ook direct weet te vertalen naar goede, mooie en slimme oplossingen. Jacob Jan is ongelooflijk snel en handig en levert in mijn ogen een bovenmatige prestatie, Hij verbaast me telkens weer met het hoge tempo en de kwaliteit waarin hij onze wensen weet te realiseren. Echt super!
  • 29-04-2015 JJ Cornelissen HET Symfonieorkest Forque is een flexibele AFAS-partner met gedegen kennis van AFAS. Implementatie is soepel verlopen en ondersteuning wordt snel en vakkundig geboden.
  • 08-04-2015 Thari Homan Metropole Orkest Onze ervaringen met Jacob-Jan zijn zeer positief. Hij heeft ons ondersteund bij de inrichting van AFAS (zowel financieel als payroll) en biedt nog steeds ondersteuning waar nodig. Jacob-Jan is een creatief persoon en denkt altijd in oplossingen in plaats van problemen. Hij is een harde werker en gaat direct aan de slag met de wensen die wij aangeven. Top!

Over Jacob-Jan Mannak

Projectmanagement - Business Consultancy - Procesoptimalisatie - AFAS

Ik houd me het liefst bezig met veranderingen en optimalisaties. Door ervaring in diverse branches pas ik me makkelijk aan en heb ik snel overzicht. Ik opereer het liefst op het snijvlak tussen business en IT op gebied van Finance en HRM/Payroll.

Forque is een ambitieus en groeiend organisatie- en adviesbureau actief in het realiseren van verbeteringen. Vanuit een gezamenlijk doel met onze klanten optimaliseren wij processen en bedrijfsresultaten door ondersteuning, advies en/of interimdiensten. Wij inventariseren verbeter- en knelpunten, zorgen voor procesoptimalisatie en integratie en benutten daarbij maximaal de software van AFAS.

Wij staan voor kwaliteit, plezier en ontwikkeling!

Adres