Schrijf beoordeling

Jacob-Jan Mannak

Aantal beoordelingen: 4

  • 24-06-2015 Christel Lem-Kroeze Kader, bureau voor kwaliteitszorg b.v. Na kennismaking inmiddels ruim 2 jaar geleden heb ik in samenwerking met Jacob-Jan Mannak al diverse interne projecten naar volle tevredenheid en tot een succes afgerond, waaronder de gehele inrichting m.b.t. payroll, inrichten Insite, verbetering inrichting autorisatie etc.. Het is een erg prettige samenwerking waarbij snel kan worden geschakeld zodat de diverse processen in een kort tijdsbestek kunnen worden afgewikkeld.
  • 27-05-2015 Marijke Agterbosch Huiskes-Kokkeler Autogroep Jacob Jan ondersteund onze organisatie momenteel met de optimalisatie van Afas, ons HRM/Payroll systeem waar ik zelf al 12 jaar mee werk. In al die jaren heb ik met diverse consultants gewerkt maar ik heb nog nooit iemand ontmoet die precies begrijpt wat ik graag wil realiseren en dit ook direct weet te vertalen naar goede, mooie en slimme oplossingen. Jacob Jan is ongelooflijk snel en handig en levert in mijn ogen een bovenmatige prestatie, Hij verbaast me telkens weer met het hoge tempo en de kwaliteit waarin hij onze wensen weet te realiseren. Echt super!
  • 29-04-2015 JJ Cornelissen HET Symfonieorkest Forque is een flexibele AFAS-partner met gedegen kennis van AFAS. Implementatie is soepel verlopen en ondersteuning wordt snel en vakkundig geboden.
  • 08-04-2015 Thari Homan Metropole Orkest Onze ervaringen met Jacob-Jan zijn zeer positief. Hij heeft ons ondersteund bij de inrichting van AFAS (zowel financieel als payroll) en biedt nog steeds ondersteuning waar nodig. Jacob-Jan is een creatief persoon en denkt altijd in oplossingen in plaats van problemen. Hij is een harde werker en gaat direct aan de slag met de wensen die wij aangeven. Top!

Over Jacob-Jan Mannak

AFAS-expert nodig? Die ook verstand heeft van bedrijfsprocessen? Welkom bij Forque!

Met een top team van businessconsultants zorgt Forque al ruim 12,5 jaar voor helder advies en ondersteuning. Met 100% aandacht. Voor werkplezier en de kwaliteit die jouw organisatie levert én de ontwikkelingen die jij doormaakt. We kijken altijd naar je bedrijfsprocessen. De vragen die hieruit voortkomen zijn leidend wanneer je samenwerkt met Forque. Onze nuchtere mening: processen en automatisering moeten aansluiten bij jouw business. Niet andersom.

Als projectmanager en manager consultancy ligt mijn kracht in het in het inschatten van situaties en het creëren van overzicht. Regelmatig vertellen klanten mij dat ze blij zijn met een frisse blik of een andere invalshoek. Mijn projecten hebben altijd te maken met mensen, processen en systemen. Ze kunnen niet zonder elkaar! Mijn motto: “Samen bereik je de mooiste resultaten”.

Hoe maakt Forque het verschil? Door die ene nuchtere ‘collega’ te zijn, met lef en nieuwsgierigheid. Da’s misschien wel het mooiste compliment dat we van onze klanten krijgen: dat we naast elkaar staan. Dat we samen enthousiast zijn over oplossingen die echt werken. En als het niet werkt? Dan zeggen we dat ook. Sprookjes laten we aan anderen over. Ons verhaal werkt.

Wat we doen als gecertificeerd AFAS Partner?

  • AFAS-ondersteuning bij implementatie en optimalisatie
  • Businessconsultancy; ERP, HRM/Payroll, InSite/Outsite en Salarisverwerking
  • Support
  • AFAS-koppelingen en maatwerk
  • Business Intelligence met Microsoft Power BI

Branche-experts in: Automotive, Onderwijs, Service en Onderhoud, Productie & Handel, Zakelijke dienstverlening en ICT & Telecom.

Kijk voor meer informatie op www.forque.nl of neem contact op via 31(0)85- 27 33 490 of info@forque.nl.

Adres