Schrijf beoordeling

Ivo de Witte

Nog geen beoordelingen
  • NaamIvo de Witte

Over Ivo de Witte

Enthousiasme is de motor voor succes!

Goed geautomatiseerde processen daar word ik blij van! En al helemaal als ik daar mijn steentje aan heb bij kunnen dragen. Meedenken met de klant en dan je toegevoegde waarde bieden is iets dat me drijft en waar ik van kan genieten.

Ik hou van de diversiteit in mijn werk en de verscheidenheid aan vragen die op me afkomen. Iedereen kan altijd bij mij terecht. Voor ondersteuning, maar ook om te klankborden. Anderen helpen, zodat zij zich kunnen richten op datgene waar zij goed in zijn. Dat ze zich niet bezig hoeven houden met administratieve processen, maar erop kunnen vertrouwen dat het goed is geautomatiseerd.

Tijdens mijn opleiding Bedrijfskundige Informatica en mijn jarenlange ervaring als ICT medewerker heb ik geleerd een brug te slaan tussen ICT, organisaties en medewerkers. Bij elke verandering in het optimaliseren en standaardiseren van de bedrijfsprocessen houd ik rekening met deze drie partijen. Ik weet welke invloed oplossingen kunnen hebben. Mensen moeten hun werk vaak anders gaan doen. Het is dan ook belangrijk om vertrouwen te winnen, te enthousiasmeren en hen mee te nemen in die verandering om ze efficiƫnter en doelgerichter te laten werken met de software.

Dat past ook wel bij mijn karakter. Ik ben betrokken, behulpzaam, betrouwbaar, onderzoeksgericht, praktisch, sociaal, een AFAS FAN en bovenal een harde werker. Als ik ergens voor ga, dan ga ik er voor de volle 100% voor. Werken aan oplossingen is mijn passie en geeft mij energie!

Sinds 2015 ben ik bekend met het gebruik en beheer van AFAS Profit. Inmiddels heb ik me ontwikkeld tot een AFAS Expert en daar ben ik ontzettend trots op. Ik ben bekend met de processen en alle modules van de AFAS software binnen de accountancy, inclusief In- & OutSite.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met me op. Ik help graag mee om AFAS optimaal in te zetten binnen uw organisatie.

Ivo de Witte

Adres