Schrijf beoordeling

Isabella van Wely

Aantal beoordelingen: 9

  • 24-03-2015 Alle van der Veen Van der Veen Administrateurs Isabella en ik hebben in "logistiek" en "abonnementen" samengewerkt. Dat is prima gegaan. Isabella is ter zake kundig en denkt mee. Gemaakte afspraken qua voortgang worden goed nagekomen.
  • 28-01-2015 Floris van Lohuizen Eurovisie Worldwide Isabella krijgt de volle waardering van 5 duimpjes. Haar kennis van Afas is waanzinnig, ze denkt mee, is duidelijk, eerlijk, vriendelijk en hulpvaardig. Iemand die je altijd kunt bellen met je vraag en zorgt voor een antwoord. Je hebt echt het gevoel dat ze je wilt helpen en maakt zich direct het probleem eigen om naar een passende oplossing te zoeken. Daarnaast legt ze helder en duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn en komt met voorstellen voor het efficiënter gebruiken van Afas. Met Isabella weet je dat het goed komt, dat geeft een gerust gevoel!
  • 27-01-2015 Jos de Ruyter Triview Group Isabella vormt voor ons bedrijf een flexibele ondersteuning op het gebied van Profit. Isabella weet technische pakketkennis goed te combineren met kennis op het gebied van dagelijks gebruik, waardoor ze in staat is om mee te denken over het opzetten van processen. Hiermee onderscheidt ze zich duidelijk van de gemiddelde consultant die vaak alleen maar kan uitleggen hoe iets technisch werkt, maar geen idee heeft hoe de techniek vertaald moet worden naar een efficiënt werkproces.
  • 13-03-2014 Marina van den Doel Emago Groothandel Echt een heel goede service. Goede uitleg en wat er direct gedaan kan worden, wordt ook direct geregeld. Echt een aanrader om met dit bedrijf te werken!
  • 12-03-2014 R.Goedegebuur Emago.nl Hallo Allemaal, Isabelle is een vrouw die weet wat hard werken is, wat ze zegt dat doet ze ook. Ze kent het programma als 1 van de beste, ze is 16 jaar geleden begonnen met de DOS versie weet dus veel oplossingen die andere niet weten. Ik zeg, TOP. Richard
  • 28-02-2014 Ed Arbman BEKA Nederland B.V. Wij zijn in 2012 in contact gekomen met Isabella en zij bleek zeer veel ervaring te hebben met het inrichten en onderhouden van Afas. Wij hebben naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van haar kennis en ervaring m.b.t. Afas. Veel beter als Afas zelf kan Isabella zich inleven in onze situatie en omgeving en snel en adequaat een oplossing of aanpassing aandragen.
  • 18-11-2013 Birgit van der Vleuten SmartlevelCompany We gaan een bedrijf opstarten met een nieuw product. Een ladder met een gepatenteerd levelingsysteem. We gaan de ladder verkopen binnen heel Europa en dat wordt later uitgebreid naar ook buiten Europa. Isabella heeft voor ons de inrichting in Afas verzorgt van het logistieke gedeelte en dat heeft ze heel goed en kundig gedaan. We hadden best wat specifieke wensen maar alles is naar wens en volle tevredenheid ingericht. Ook de samenwerking verliep heel prettig. Kortom, ik wil Isabella graag aanbevelen want ik heb niks als lof. Met vriendelijke groeten, Birgit van der Vleuten
  • 28-11-2012 Kees Ruven Wientjens B.V. Tot 2012 heb ik met Isabella van Wely samengewerkt bij Wientjens B.V. We hebben samen ruim 10 jaar Afas software beheerd en geoptimaliseerd voor Wientjens B.V. Ik ken Isabella als een nauwkeurige en gedreven collega, die juiste prioriteiten stelt, nieuwe ontwikkelingen op de voet volgt en op creatieve wijze Profit optimaal inzet voor al onze bedrijfsprocessen. Voor Isabella staat gebruiksvriendelijkheid voor Profit gebruikers altijd voorop, waardoor de inputschermen en de output er altijd duidelijk en in de juiste opmaak (huisstijl) uitziet. Ik beveel haar van harte aan voor de uitvoering van Profit-optimalisatie en/of implementatie!
  • 08-11-2012 Ger Wientjens Wientjens bv Tot juni 2012 heeft Isabella van Wely voor Wientjens B.V. gewerkt. Als Afas Profit beheerder wist ze Profit optimaal in te zetten om onze bedrijfsprocessen zoveel mogelijk te digitaliseren. De door haar ontworpen analyses geven op elk gewenst moment inzage in de laatste stand van zaken op gebied van verkoop, service, omzet en productie. Er kan dus waar nodig direct worden bijgestuurd. Isabella was binnen ons bedrijf ook verantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagement systeem (ISO 9001:2008) en heeft er voor gezorgd, dat de kwaliteitsevaluaties voortaan vanuit Profit-analyses gedaan kunnen worden â?? wat handmatig evalueren door de diverse afdelingshoofden overbodig gemaakt heeft. Isabella heeft voor ons bedrijf veel uit de Profit toepassing weten te halen. Ik ben er dan ook van overtuigd, dat haar kennis en ervaring in deze goed door haar kan worden ingezet

Isabella van Wely

Van Wely Project Solutions Neem contact op

Over Isabella van Wely

Isabella van Wely, Van Wely Project Solutions, werkt al sinds het DOS-tijdperk met AFAS en komt van de vloer. Hierdoor is er een schat aan praktijkervaring aanwezig en begrijpt zij de wensen van u en uw medewerkers op gebied van inrichting en gebruiksvriendelijkheid van uw AFAS Profit als geen ander. De geboden oplossingen zijn perfect maatwerk.

De focus ligt op optimalisatie en functioneel beheer van Ordermanagement, Projecten en Abonnementen, ook is er ruime kennis op het gebied van analyses en rapportages in huis.

Bij Van Wely Project Solutions heeft u niet te maken met een consultant of een ICT-er, maar met een doener. Er worden niet alleen oplossingen voor u aangedragen, maar ze worden direct voor u doorgevoerd in uw processen. Dat kan op locatie gebeuren, maar ook ingelogd vanuit kantoor kunnen acute problemen snel voor u worden opgelost.

Adres