Schrijf beoordeling

Ingeborgh Arends

Aantal beoordelingen: 14

 • 17-11-2020 Harm Matthijssen Via Socium Zorg en Onderwijs BV Een groot compliment aan Ingeborgh Arends van HR met LEF voor het met ons uitlijnen en inrichten Werving en Selectie in AFAS Software. Ingeborgh heeft een inspirerende werkplek waar ja als opdrachtgever welkom bent. Voortdurend laat ze de ontwikkeling in de implementatie zien en maakt ze je deelgenoot van hoe er toegewerkt wordt naar het eind product. Het werkt en we zijn er heel tevreden mee.
 • 09-07-2020 Simon Vrieling Vogellanden, Centrum voor Revalidatie en Bijzondere Tandheelkunde Bij Vogellanden werken wij al enige tijd samen met Ingeborgh Arends. Met Ingeborgh hebben wij onlangs de stap kunnen maken om het gehele werving & selectie proces t/m de indiensttreding te digitaliseren en grotendeels te automatiseren in Afas. Met het volste vertrouwen gaan wij nu LIVE met Afas Werving & Selectie! Daarnaast heeft Ingeborgh bij ons gewerkt aan het verzuimportaal, generatiebeleid, afas pocket app en diverse andere vraagstukken. Ingeborgh is een prettig persoon om mee samen te werken en nog eens heel deskundig ook ;-). Ze denkt met je mee, doet aanbevelingen en komt vaak met creatieve oplossingen. Wij hopen dan ook Ingeborgh veel vaker in te kunnen zetten voor het optimaliseren, digitaliseren en automatiseren van onze HR processen.
 • 06-05-2020 Richard Sikkema Beter Thuis Wonen Sinds september 2018 werken wij, Beter Thuis Wonen, samen met Ingeborgh aan het automatiseren van onze HR processen. Ingeborgh heeft ondertussen de inrichting verzorgd van de Sollicitant Self Service, Intranet, optimaliseren van de workflows m.b.t. in-, door-, en uitstroom, digitale handtekening en overige HR processen. De processen zijn hierdoor efficiënter en effectiever ingericht en volledig geautomatiseerd. Als organisatie hebben we hierdoor grote stappen kunnen maken. Ingeborgh is een expert op het gebied van AFAS Profit, InSite en OutSite. Een belangrijke competentie, waarover ze beschikt, is dat ze inhoudelijk zeer sterk is op gebied van de HR processen. Ze denkt altijd verder met je mee, komt zelf met oplossingen en/of voorstellen t.o.v. vraagstukken en pragmatistisch inrichtingen. Het samenwerken met Ingeborgh is prettig en verloopt erg natuurlijk. Ze is flexibel, behulpzaam, goed bereikbaar, werkt zelfstandig, gestructureerd en is een echte doener. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en de komende tijd zullen we zeker gebruik maken van haar expertise om het maximale uit het software pakket te halen.
 • 28-02-2020 Marjan van Galen Revalidatiecentrum de Vogellanden in Zwolle Ingeborgh heeft bij ons o.a. Generatiebeleid en Werving en Selectie ingericht. Zij heeft niet alleen veel kennis van Afas Profit, Insite en Outsite, ook haar inhoudelijke kennis van de HR processen zorgt voor een meerwaarde. Zij denkt met ons mee en zegt als iets niet handig is om te doen, kortom een fijne samenwerking. Groot voordeel voor mij als applicatiebeheerder is de mogelijkheid om in haar eigen fijne kantoorruimte in Meppel even helemaal gefocust te kunnen zijn op Afas. Ik heb al veel van haar geleerd en hoop op een verdere samenwerking!
 • 18-10-2019 Bianca Klinkhamer Martini ziekenhuis Groningen Ingeborgh kent Profit, Insite en Outsite op haar duim en ondersteunt in het kiezen van pragmatische oplossingen voor workflows en pagina's. Het is een plezier om met haar samen te werken. Ze schuwt hard werken niet en is snel en adequaat in het reageren.
 • 22-03-2019 Hessel Appers Synetic B.V. Ingeborgh heeft ons de afgelopen 12 maanden geholpen met de inrichting van een digitaal in-, door-, en uitstroom proces. Naar alle tevredenheid kunnen sollicitanten nu zelf hun gegevens beheren, digitaal hun arbeidsovereenkomst ondertekenen en alles is door onze HR afdeling inzichtelijk. Verder kunnen medewerkers via InSite inmiddels veel data beheren via workflows. Ingeborgh heeft enorm veel kennis van deze materie en is een plezierig persoon om mee samen te werken.
 • 22-10-2018 Anouk Bisschops Zorgcollectief Zuidwest-Drenthe Samen met Ingeborgh werken betekent werken met iemand die echt verstand heeft van zaken, die goed meedenkt en doorvraagt. Ingeborgh is grondig in haar werk en komt met creatieve oplossingen. Ze is flexibel en enthousiast en komt na wat ze afspreekt. Ingeborgh legt snel en makkelijk contact en dat werkt erg prettig.
 • 29-08-2018 Monique Diekstra De Friesland Zorgverzekeraar Ingeborgh heeft zich bij ons bezig gehouden met het inrichten van Profit t.b.v. de AVG. De opdracht bestond uit het leren kennen van de werkwijze(n) en de bijbehorende inrichting in Profit van DFZ, het inrichten van Profit t.b.v. de AVG en het hierbij goed afstemmen van de nieuwe eisen voor de inrichting van het systeem. Hoe wij Ingeborgh hebben ervaren; Pro-actief, zelfstandig, gestructureerd, planmatig, (klant)vriendelijk, communicatief vaardig, prettig in omgang, doet wat ze beloofd en bekwaam.
 • 03-01-2018 Yvonne de Jong Veiligheidsregio Fryslan Ingeborgh heeft voor onze crisisfunctionarissen een leerportaal ingericht. In de ontwerpfase vraagt ze door en weet ze onze wensen voor het leerportaal op de juiste wijze te vertalen naar een leerportaal op maat. Ze heeft een pro-actieve houding, zoekt naar de beste opties, adviseert en is zeer ervaren met de software van AFAS-Profit. Ze werkt gestructureerd en planmatig waardoor je altijd weet welke stappen nog gezet moeten worden en wanneer. Haar zelfstandige houding zorgt ervoor dat ze zich snel een beeld van de organisatie vormt en weet wat er voor een leerportaal nodig is. Ingeborgh is vriendelijk, behulpzaam en het is prettig samenwerken met haar. Ze gaat voor kwaliteit! Ingeborgh, we wensen je veel succes met HR met lef!
 • 25-04-2017 Lonneke Rentinck RENOLIT Nederland B.V. Ingeborgh heeft bij ons de opleidingsportaal opgezet binnen ons e-HRM platform Mijn HR. Ze geeft heldere uitleg, zowel mondeling als per mail en geeft duidelijk aan wat ze heeft gedaan en hoe in haar inrichtingsdocumenten. Ze kan ontzettend goed meedenken en zet aan tot nadenken. Ze bevraagt je positief kritisch op je wensen (wil je dit écht?!) en kan duidelijk de consequenties uitleggen bij het maken van keuzes. Ook draagt ze verschillende opties aan en gaat ze goed om met de (on)mogelijkheden van het systeem. Ik heb veel geleerd de afgelopen tijd op het gebied van Profit en dingen gedaan die ik nog niet eerder had gedaan. Ingeborgh maakt haar slogan meer dan waar en dat heeft mij ontzettend geholpen en geïnspireerd.
 • 12-01-2016 Erwin Stienstra Zorgcombinatie Noorderboog Ik mocht ruim 3 jaar als leidinggevende Ingeborgh mee maken in de rol van applicatie ontwikkelaar bij de Zorgcombinatie Noorderboog. Zij heeft een bepalende rol gespeeld in het bereiken van Afas Award in 2015. De combinatie van hard werken, slimheid, durf, creativiteit en de drang om voor de gebruikers een zo'n gebruikersvriendelijk mogelijk systeem in te richten heeft daarin enorm geholpen. Ingeborgh toont de nodige passie voor haar werk en dat werkt aanstekelijk op anderen. Haar wil om zich te kunnen blijven ontwikkelen en ondernemen heeft er toe geleid dat zij niet alleen voor de Zorgcombinatie Noorderboog maar ook voor andere zorg organisaties de ambities op het gebied van HRM helpt mee vertalen naar een passend faciliterend Afas systeem. Zij is een inhoudelijke topper binnen de zorg op het gebied van Profit en ook nog een toffe collega om mee samen te werken!
 • 24-12-2015 Kim Bos Interzorg Noord Nederland Ingeborgh en ik kennen elkaar vanaf begin 2015. Dingen die bij mij opkomen als je Ingeborgh zegt zijn: Weet wat ze wil en houdt daarbij rekening met onze wensen. Weet wat kan en als iets niet kan of blijkt te kunnen zegt ze dat ook. Zoekt dingen goed uit en komt haar afspraken na. Is recht door zee en is daarbij tactvol daar waar nodig. Is vasthoudend en vrolijk. Denkt na over procesgang en evalueert haar eigen rol en invloed en stelt indien nodig bij om tot een beter resultaat te komen. Het is prettig werken met Ingeborgh en gelukkig blijft ze nog een tijdje om met samen mij het optimale uit Profit te halen. #Doenisdebestemaniervanwerken.
 • 23-12-2015 Caroline Rozendom Ribwgroepoverijssel Ingeborgh is tactvol, flexibel, stressbestendig, creatief, deskundig, vrolijk, komt afspraken na, is kritisch, denkt mee, heeft feeling met HR processen, is energiek, gezellig, bescheiden, toegankelijk en vernieuwend. Ze gaat de onze uitdagingen met optimisme en humor te lijf. Dit maak dat we altijd zin in een “dag met Ingeborgh” hebben. Caroline en Sylvia
 • 04-05-2015 Deborah Kuiper Treantzorggroep Ingeborgh is gezellig, creatief, enthousiast, weet waar ze het over heeft. Denkt in oplossingen. Maar kan ook goed overbrengen waarom iets zo moet zijn, staat openen voor ideeën van andere.

Over Ingeborgh Arends

Doen is de beste manier van denken! Als AFAS Expert is dat mijn manier om jullie te helpen om HR processen echt te optimaliseren, te digitaliseren en vooral te automatiseren. Met een flink portie lef en creativiteit zijn de mogelijkheden van de software van AFAS eindeloos.

Vanaf 2011 werk ik met de software van AFAS. Eerst in als proces- en applicatiebeheerder in een Zorgcombinatie en vanaf 2013 als Zelfstandig AFAS expert. HRM is mijn expertise, ik onderscheid mij hierin door uit de standaard software het maximale voor jullie organisatie te halen. Deelgebieden waar ik mij op richt; Leren & Ontwikkelen, Werving & Selectie, Mobiliteit & Vitaliteit, Gesprekkencyclus, In- Door- & Uitstroom, Verzuim & Verlof, Intranet, HR processen en Zorgspecifieke inrichting.

Sinds 2018 beschik ik over een eigen kantoorpand. Hier kan ik op afstand werken maar werk ik ook samen met jou of geef ik je training / cursus over alles wat je wilt weten over de software.

Adres