Schrijf beoordeling

Hermen Linker

Aantal beoordelingen: 1

  • 26-05-2020 Carla Sluiter AEB Amsterdam (destijds) n 2016 heb ik intensief met Hermen samengewerkt toen InSite bij ons bedrijf werd geoptimaliseerd. Die samenwerking verliep bijzonder prettig, niet in de laatste plaats door zijn gevoel voor humor. Doordat Hermen diepgaande kennis heeft van AFAS Profit en daarnaast bedrijfsprocessen begrijpt, weet hij snel en gedegen een vertaling te maken naar het systeem. Hermen denkt mee met de organisatie en is in staat kritische vragen te stellen. Hierdoor stimuleerde hij ons na te denken over onze HR-processen en deze waar nodig te vereenvoudigen. De kennis van Hermen gaat verder dan AFAS. Zo heeft hij o.a. bijlagen uit een ander informatiesysteem onttrokken en overgezet naar de individuele dossiers van medewerkers in Profit. Ook regelde hij via een script dat pdf rapporten uit Profit netter werden opgemaakt. Niets lijkt hem te gek of teveel. Veelvuldig hoorden wij hem zeggen "alles is mogelijk".

Over Hermen Linker

Hermen Linker is sinds 2011 werkzaam als AFAS Expert.

Hermen heeft jarenlange ervaring met AFAS Profit als projectleider, senior consultant, functioneel en technisch applicatiebeheer.

Specialisatie op het gebied van procesinrichting, inrichting en implementatie AFAS Profit, conversies naar AFAS Profit, managementrapportages, Excel vba scripting, koppelingen met AFAS Profit en het digitaliseren van dossiers naar AFAS Profit (Dossier2Profit)

Meer weten? Bel mij op 06-43995202 of email hermen@link2Linker.nl

Adres