Beoordeling: (4.9/5)

Schrijf beoordeling

Harmen Zijlstra

Aantal beoordelingen: 10

 • 05-11-2016 Douwe Andela HVC Na de zomer van 2016 zijn wij begonnen met implementatie van AFAS Profit. Parallel hieraan hebben we Gjald in gehuurd om Insite in te richten als ons nieuwe Intranet en ESS/MSS portal. De samenwerking is nog maar pril maar we hebben een goed gevoel bij Gjald, Harmen en zijn collega's. We zien uit naar langdurige samenwerking indien live-gang een succes wordt!
 • 18-04-2016 Henny Bulten WZU Veluwe Vorig jaar hebben wij ons InSite opnieuw vormgegeven en omgebouwd naar een intranet. Harmen heeft ons daarbij geadviseerd en begeleid. De samenwerking was erg prettig. Harmen heeft ons geholpen met de grote lijnen, we hebben zelf een groot deel van het intranet ingericht. Kwamen we er niet uit dan konden we altijd snel schakelen. Harmen was altijd beschikbaar en voorzag ons van het juiste advies. Door de samenwerking hebben we in korte tijd iets moois neer kunnen zetten. Daarnaast helpt Gjald ons met het verder optimaliseren en inrichten van onze workflows. Harmen heeft veel kennis en denkt kritisch mee. Laat altijd de voor- en nadelen zien voordat er een keuze gemaakt wordt voor de inrichting. Hij is er op gericht om kennis te delen zodat we het daarna zelf op kunnen pakken. Harmen is creatief en weet altijd wel iets te bedenken als het eigenlijk niet in Afas kan. Kortom, Harmen is een betrouwbare samenwerkingspartner en heeft veel kennis in huis!
 • 29-02-2016 Gowrisin Avalex Wij werken nu ruim 1,5 jaar samen met GJALD. Harmen is onze vaste consultant en hier zijn wij erg blij mee. Wij hebben op 1 januari 2015 big bang gedaan van onze applicatielandschap. AFAS is hier een onderdeel van. Harmen heeft voor ons Insite ingericht en geholpen om efficienter met Profit & Insite combinatie te werken. Harmen heeft zich ook bezig gehouden met het inrichten van de autorisaties, Rapportages/Cockpits binnen Insite en afdelings specifiek "taken" beschikbaar te stellen. Het inrichten van de (vele) workflows was ook een taak waar Harmen mee bezig is/was. Door de zeer goede samenwerking en inzet heeft AVALEX de AFAS ERP AWARD 2015 hebben gewonnen! Dank je wel Harmen. Ik ken Harmen als een bijzonder prettig, integer en rustig persoon, die goed luistert en mij, door middel van goed getimede vragen, zelf liet inzien hoe ik AFAS problemen en AFAS knelpunten het beste kon aanpakken. Mijn beeld van Harmen: Harmen is een "coach" met een enorme brok ervaring en kennis van zaken: AFAS, management, processen. Ik vind het prettig dat we op dat niveau kunnen sparren. Ik ben Harmen dankbaar voor wat hij daarbij, als expert voor me betekent.
 • 27-02-2016 Sandra Kuijpers RIBW Brabant Wij werken al Jaren samen met GJALD en in het bijzonder Harmen Zijlstra. Harmen ondersteunt ons m.n. bij inrichtingsvraagstukken Insite en de daadwerkelijke inrichting van Insite. Harmen is een prettige collega met veel kennis van processen en van Afas. Ook is hij altijd bereid om zijn kennis aan ons over te dragen en vooral samen de klus te klaren. De samenwerking verloopt vakkundig en ook zeker gezellig en informeel.
 • 25-02-2016 Bas Biemans Quality Contacts Met de beëindiging van Profitweb zijn wij op zoek gegaan naar een manier om InSite zodanig in te richten dat het de plaats van ons nieuwe intranet kon overnemen. Na enige tijd zelf een aantal verwoede pogingen te hebben gedaan hebben wij ons gericht tot Gjald. Harmen heeft bij ons het gehele proces begeleid, heeft ons laten nadenken over wat wij wel en vooral wat wij niet willen en heeft onze wensen omgezet tot een concreet plan. Harmen is met name uitgeblonken in het vinden van oplossingen om InSite naar onze bedrijfsvoering aan te passen in plaats van andersom. Ons intranet is efficienter dan ooit te voren en door een goede kennisoverdracht beschikken we intern over de kennis en kunde om het dagelijkse beheer goed op te kunnen vangen.
 • 23-02-2016 Leon ter Voorde Dion Salarisbureau Profit wordt door ons ingezet voor de salaris- en personeelsadministratie van klanten. Dit maakt de inrichting van InSite lastiger omdat wensen uiteen liggen en interne processen per klant anders (kunnen) zijn. We hebben daarom contact gezocht met Gjald om ons hierin te ondersteunen. Harmen Zijlstra heeft dit project opgepakt en grotendeels uitgevoerd. Met name het zoeken naar (en vinden van) mogelijkheden om het systeem aan te laten sluiten bij alle specifieke wensen en het adviseren over praktische oplossingen bleek voor ons een grote meerwaarde. We kijken dan ook terug op een succesvolle implementatie en maken nog steeds graag gebruik van de ondersteuning van Harmen en zijn collega’s.
 • 25-08-2014 Gemma Delsing Kiwa We werken nu anderhalf jaar met AFAS, waarbij Gjald ons in eerste instantie heeft geadviseerd op het gebied van procesoptimalisatie in de salarisverwerking. We zijn begonnen met een payroll inrichtingsscan, waarbij de instellingen van AFAS Profit zijn gecontroleerd in relatie tot wet- en regelgeving en een optimaal proces. Nu dit goed staat, zijn we met Gjald verder de volgende fase in gegaan. Zo zijn Harmen Zijlstra en Elisa Grooten op dit moment bezig met optimaliseren en beschrijven van de processen in- en uitdienst en we willen ook de declaraties nu via ESS/MSS uitgewerkt hebben. En uiteindelijk gaan we natuurlijk voor een volledige integratie met onze InSite! Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Gjald. Harmen en Elisa hebben uitgebreide kennis van AFAS en de snelheid en manier waarop zij werken is erg prettig. Ik ervaar de Business Consultants van Gjald als echte experts. Niet alleen op het gebied van AFAS, maar ook op het gebied van procesinrichting en technische kennis. Die combinatie maakt dat ik Gjald absoluut kan aanbevelen als partner op het gebied van innovatie in bedrijfsvoering.
 • 25-08-2014 Jouke Bethlehem Bibliotheekservice Frysl\u00e2n Een veelomvattend project dat we nooit voor elkaar hadden gekregen zonder de kennis en ervaring van de medewerkers van Gjald. Fijn om zo'n deskundige partner aan tafel te hebben.
 • 25-08-2014 A. van Andel Ludens (kinderopvang) Harmen heeft ons geholpen met het inrichten van ons intranet. Toen bleek dat we met hen snel konden schakelen en ze praktisch meedenken, hebben wij ze ook gevraagd voor wat 'puntjes op de i' bij de inrichting van Afas-profit, zodat we Afas-profit kunnen laten aansluiten op onze organisatie. En dus niet andersom!
 • 25-08-2014 De Zorgzaak Harmen heeft ons geholpen met het verkrijgen van inzicht in hoe zaken nu lopen. Dit heeft direct geleid tot praktische verbeteringen die meteen werden doorgevoerd. En het borgen van het optimale proces door middel van workflowmanagement garandeert ook daadwerkelijk dat doelstellingen worden gehaald.

Harmen Zijlstra

Gjald Bedrijfsvoering B.V. Neem contact op

Over Harmen Zijlstra

Gjald is AFAS partner en haalt het maximale uit de software van AFAS door mensen, processen en systemen in balans te brengen. Wij doen dit in de zorg, onderwijs, cultuur en dienstverlenende branches.

We zien dat waar automatisering de juiste basis biedt, gevoel, creativiteit en intuïtie het verschil kunnen maken. Dit vraagt om een andere manier van denken en van handelen. Wij begrijpen dit. Daarom kleuren wij rood in het grijs/blauwe landschap van software en automatisering.

Mijn specialisaties binnen Gjald:

 • AFAS InSite en OutSite
 • AFAS HRM
 • AFAS CRM
 • aPaas software ontwikkeling

Video

Adres