Beoordeling: (5/5)

Schrijf beoordeling

Frank Ehren

Aantal beoordelingen: 1

  • 11-05-2017 Isabella van Wely Wientjens B.V. Frank heeft onlangs volledig naar wens verlof- en verzuim, maar ook InSite voor ons ingericht. De volledige inrichting is binnen korte tijd gestructureerd en vakkundig neergezet voor ons. We vroegen om een solide basis om de finetuning zelf verder te kunnen doen en dat is exact wat Frank voor ons heeft opgeleverd. We zijn erg tevreden met het verrichte werk en verwachten in de toekomst zeker vaker gebruik te maken van zijn diensten.

Over Frank Ehren

Cure4 is dé AFAS partner voor de zorgsector

Wij zijn gespecialiseerd in de optimalisatie en implementatie van bedrijfsondersteunende processen in de zorg. Door dit samen te brengen met onze AFAS kennis ontstaat een AFAS specialist in de zorg met ambitie om innovatieve en specifieke oplossing voor alle zorgsegmenten te ontwikkelen.

Wij kunnen uw AFAS specifiek en op maat voor uw zorginstelling implementeren, optimaliseren en beheren. Als AFAS expert hebben we ruim 10 jaar kennis en ervaring opgedaan wat betreft applicatiebeheer en het bouwen van slimme functionaliteiten in de vorm van apps, geautomatiseerde workflows en templates.

Als AFAS-expert binnen Cure4 ligt mijn focus voornamelijk op:

  • het implementeren, automatiseren en optimaliseren van HRM en Payroll processen bij zorgorganisaties,
  • het standaardiseren van processen rondom diverse AFAS functionaliteiten zoals rapporten, analyses en payroll auditors zonder de bedrijfsspecifieke processen uit het oog te verliezen,
  • het deskundig vertalen van de behoeften en vraagstukken van zorginstellingen naar oplossingen middels de techniek van AFAS Insite en AFAS Profit.

Verder kan ik in samenwerking met de collega AFAS consultants van Cure4 ondersteuning bieden omtrent Profit ERP en functioneel beheer.

Hartelijke groet,

Frank Ehren

T: 06-45195016 / E: frank.ehren@cure4.nl http://nl.linkedin.com/in.frankehren

Video

Adres