Schrijf beoordeling

Esther van Bedijk

Nog geen beoordelingen
  • NaamEsther van Bedijk

Over Esther van Bedijk

Wil je je bedrijfsprocessen optimaliseren? Ik kan voor zowel de financiële als HR processen een ondersteunende maar vooral ook sturende/begeleidende rol bieden.

Ik heb 9 jaar voor AFAS gewerkt als Senior consultant en vanaf 1 mei 2017 mag ik, als zelfstandig ondernemer (gecertificeerd AFAS ERP Expert), met AFAS samenwerken. Mijn bedrijf heet ProgrEs wat “vooruitgang” betekent. Dat is altijd het doel! De kennis-combinatie van applicatiebeheer en administratieve organisatie zorgt ervoor dat de processen in je organisatie worden vereenvoudigd.

Mijn ervaring ligt vooral in de zakelijke dienstverlening en het Onderwijs. Maar ook MKB en zorginstellingen heb ik vaak meegeholpen met het digitaliseren van processen.

Je haalt iemand in huis die de juiste kennis heeft en verder mee kan denken om snel tot goede oplossingen te komen. Mijn kennisgebied ligt op: Financieel, Projecten, Ordermanagement, CRM, Cursussen, HRM, Abonnementen en In- & OutSite. Specialisatie: Procesoptimalisaties, managementrapportages, ondersteuning koppeling met andere systemen. Neem contact met mij op zodat we kunnen starten met een waardevolle samenwerking.

Email: esther@prgrs.nl van ProgrEs functioneel en applicatiebeheer.

Adres