Schrijf beoordeling

Erik Rekker

Aantal beoordelingen: 6

  • 19-09-2017 Carola Jongkind Amstelring Erik is zeer prettig in de omgang en een fijn persoon om mee samen te werken. Hij luistert goed naar de wensen van ons als klant, denkt mee en voert de gewenste werkzaamheden perfect uit. Zeer intelligent, meedenkend, klantvriendelijk en deskundig.
  • 10-08-2017 Margot WZU Veluwe Erik is vanuit Gjald onze consultant. Bij specifieke inrichtingsvraagstukken schakelen wij Erik in. Erik denkt goed mee en komt met verbeteringen. Erik is een rustig persoon en goed in staat om zijn kennis over te dragen. We kunnen snel schakelen met Erik wat erg prettig is.
  • 09-08-2017 Witold Rosendaal PBLQ Erik is een echte AFAS expert. Verbazingwekkend hoe hij voor elk inrichtingsvraagstuk in AFAS een passende oplossing weet te vinden met behulp van zijn creativiteit. Daarnaast is Erik ontzettend aardig, een teamplayer en een procesdenker. Als klant en opdrachtgever kan ik Erik aanbevelen om in te huren voor inrichtingsvraagstukken in AFAS.
  • 23-11-2016 Harry Prins De Noorderbrug Erik is vanuit Gjald onze partner in de optimalisatie van de bedrijfsvoering. Onderdeel hiervan is het oplossen van issues die we in de uitvoering tegen komen. Hierbij kijkt hij niet alleen naar de snelle oplossing maar ook naar het achterliggende probleem. Daarnaast denkt hij kritisch mee in de ontwikkeling van het automatiseren van processen. De kennis van de mogelijkheden van AFAS Software komt hierin goed naar voren. Op dit moment is hij bezig met een project waarin we onze HRM processen Lean maken, borgen in de software van AFAS en implementeren in de bedrijfsvoering. Erik laat zien dat hij graag en met plezier oplossingen bedenkt voor de Noorderbrug en voelt aan als ware hij een collega.
  • 25-05-2016 Tanja Stijnman Remeha B.V. Sinds een jaar is Erik ons vaste consultant. Hij heeft ons begeleid bij digitalisering van de gesprekcyclus, handboek en workflows. Daarnaast heeft hij het project Verlof overgenomen van een collega en heeft hij ons ondersteund in verlof- en verzuimrapportages. De samenwerking ervaren wij als zeer prettig. De kwaliteit, snelheid en flexibiliteit maken Erik tot een goede consultant. Ook zijn bereikbaarheid op cruciale momenten is door ons zeer gewaardeerd. Erik is iemand die proactief terugkoppeling geeft met betrekking tot de status van openstaande punten en stuurt op kennisoverdracht zodat wij in de toekomst issues zelf kunnen oplossen. Aandachtspunt: Erik denkt goed mee met de klant maar kan soms te klantgericht zijn, terwijl hij soms meer de grenzen van het systeem mag aangeven en een adviserende rol op zich mag nemen.
  • 12-05-2016 Kitty Franken WELLZO Erik kwam bij ons in beeld toen wij het tijdschrijven in Afas gingen gebruiken. Dit traject kende een heel kort voorbereidingstraject en de implementatie ging dan ook niet zonder slag of stoot. Er waren wat aanloopproblemen maar deze zijn voortvarend opgelost. Erik is sinds die tijd het aanspreekpunt voor alles wat met tijdschrijven, workflows, Insite, etc. te maken heeft. Erik kent onze organisatie en komt ook ongevraagd met adviezen hoe wij bepaalde functionaliteit in zouden kunnen zetten. Dit maakt het dus mogelijk om onze organisatie steeds effici├źnter te laten werken.

Over Erik Rekker

Gjald is AFAS partner en haalt het maximale uit de software van AFAS door mensen, processen en systemen in balans te brengen. Wij doen dit in de zorg, onderwijs, cultuur en dienstverlenende branches.

We zien dat waar automatisering de juiste basis biedt, gevoel, creativiteit en intuïtie het verschil kunnen maken. Dit vraagt om een andere manier van denken en van handelen. Wij begrijpen dit. Daarom kleuren wij rood in het grijs/blauwe landschap van software en automatisering.

Mijn specialisaties binnen Gjald:

  • AFAS HRM
  • AFAS ERP
  • AFAS rapportages

Video

Adres