Schrijf beoordeling

Erik Baars

Aantal beoordelingen: 6

 • 15-06-2016 Karin van Dooren Schuttelaar & Partners Erik is een bijzonder deskundig AFAS-expert en weet werkelijk alles op het gebied van salarisadministraties. In Profit heeft hij al menige slimme analyse en rapport voor ons geschreven, heeft een aantal onvolkomenheden in onze initiële Profit-HRM-implementatie hersteld en heeft een bijzonder talent om ongewenste resultaten in de software bijzonder effeciënt te traceren en op te lossen. Een plezier om mee samen te werken.
 • 04-03-2016 Jan van der Nagel Jongeneel Transport In 2014 zijn wij zelf de salarisverwerking gaan doen m.b.v. Profit. Erik heeft ons hierbij ondersteund en de overstap verliep dan ook soepel. Regelmatig vallen we nog op hem terug als het om specialistische zaken gaat. Erik is met recht een expert op het gebied van Afas HRM en Payroll.
 • 09-05-2014 Nathalie Meulenberg-Schoolderman Focus4U Begin 2014 heeft Erik Baars ons ondersteund met een conversie van een omvangrijke loonklant. Zijn kennis, kunde en werkwijze zijn van dien aard dat wij hem nogmaals hebben laten komen voor diverse andere vragen. Periodiek ondersteund Erik ons met raad en daad, wij zijn uitermate tevreden met het resultaat en hopen dan ook in de toekomst op zijn expertise te mogen rekenen.
 • 10-02-2014 Rob Luykx Redstar Erik Baars is een betrouwbaar persoon dat doe wat hij heeft afgesproken. Daarnaast doet hij verbetervoorstellen om de salarisadministratie efficiëter in te richten en heeft Erik laten zien dat hij de software Profit HRM goed beheerst. Erik is op de hoogte van actuele wet- en regelgeving.
 • 11-03-2013 L.M. Pijl LPKM Administraties & Belastingzaken Eind 2012 hebben wij vanwege drukte in de agenda's van de Afas consulenten Erik Baars via de Afas expert site ingeschakeld voor het inrichten van Afas Payroll, voor onze salarisclienten, en het doen van de eerste verloningen. Erik bleek een 'Gouden Greep' te zijn geweest. Erik heeft ons meer dan uitstekend geholpen met zijn bijna onuitputtelijke Payroll expertise, zijn geduld en snelle en efficienten terugkoppeling op onze vragen. In januari 2013 was het voor ons al mogelijk om ondanks de drukke periode verloningen uit te voeren. Wij zullen in de toekomst zeker gebruik blijven maken van Erik zijn kennis. Naast dat Erik een professional is Erik ook een zeer prettig persoon om mee samen te werken.
 • 08-01-2013 Bianca van Dongen Neste Oil Netherlands BV In 2010 zijn wij gestart met de invoering van AFAS. Al gauw bleek dat een diepere kennis van het systeem nodig is om een en ander goed te alten draaien. In geen één onderneming zijn klachten over de salarisadministratie gewenst, deze basis moet gewoon goed zijn. Sinds Erik Baars 2 à 3 dagen per maand ons helpt met dit belangrijke basisproces proces kunnen wij met een gerust hart zeggen dat zaken goed lopen. Hij heeft veel verbeteringen aangebracht en het aantal interne klachten is enorm afgenomen. Erik is uitermate deskundig, accuraat en een prettig persoon om mee te werken. Naast expert in AFAS weet is hij ook nog eens een goede salarisadministrateur en die combinatie werkt voor ons perfect. Kortom wij bevelen Erik van harte aan! Met vriendelijke groeten Bianca van Dongen

Erik Baars

Visser & Visser Diensten B.V. Neem contact op

Over Erik Baars

Waarom kiezen voor een Afas-expert van Visser & Visser? Onze Afas-experts weten met hun kennis en door jarenlange praktijkervaring de software optimaal toe te passen. U kiest voor een Afas-expert van Visser & Visser omdat:

 1. Onze experts zowel de salarisadministratie bij u op locatie kunnen verzorgen, alsmede in te huren zijn voor consultancy werk;
 2. Onze experts naast een hoog kennisniveau van de software ook kennis van fiscale wet- en regelgeving hebben waarover ze u optimaal kunnen adviseren;
 3. Onze experts werkgevers bedienen in diverse branches en kunnen putten uit een jarenlange praktijkervaring;
 4. Onze experts de software helemaal doorgronden en uw vragen zeer efficiënt kunnen beantwoorden;
 5. Onze experts werken vanuit een team en onderdeel zijn van een stevige organisatie met diverse disciplines.

Voor verdere informatie kunt u doorlinken naar onze website of direct contact met ons opnemen op 06-31746886 of htbaars@visser-visser.nl. We staan u graag en vrijblijvend te woord!

Adres